bulut mu eski nickiniz petkim ve 53 olunca sorayım dedim
Printable View
bulut mu eski nickiniz petkim ve 53 olunca sorayım dedim
Bilmezmiyim sence..
İlk tavan olduğu yani 3,36 kapadığı akşam yorumum kapı gibi burada...Bunu yazabilecek bir babayiğit de yoktur benden başka..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...42#post4297842
Herkes ertesi gün tavandan alma telaşına girdiğinde 3,66'dan yine mini operasyon bitti diye de sabah yazdım..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...39826&page=760
Petkim topiğinde ne yazsam hemen direnç geliyor..Çünkü gerçekleri yazdığım için insanların atlamasını engelliyorum tabi birileri rahatsız oluyor..Bununla çok karşılaştım. Petkim hiç bir zaman el sürmeyeceğim 1 lira etmeyen bir kağıt..
daha neler var hisse hakkında yabancı yerel gazete haber yaptırıp hastag ile etiketleyen fon yönetici gördü .
ne tesadüf ise fon satışlarının bittiği gün herkes yazıyor ceza yedi yiyecek diye oradan tekrar toplama dipten
güzel bir gün dü.. emeği geçenlere teşekkürler , iyi akşamlar.. :) ))
https://i.hizliresim.com/4i65c3.png
Şu taner gd denilen ucubede ceza aldı mı tamamdır..
dow un normalde 22.700 ve 21.900 hedefleri var...şu an 23.500 ü zorluyor fakat 23.736 derse kesin stop olmak gerek cortçu olarak...perşembe biz kapalıyız cuma sabahı 22.700 civarı karşılasa cortçulara yeter...
twitter tam mal pazarlama yeri.
bakın arkadaş 3 farklı sektöre ait 3 firma (naten-rysas-hubvc) ulan resmen aynı grafiğe sahip nasıl oluyorsa(derinn derinn tahta yapıyolar)
petkimi harun kahramanın pazarladığını herkes biliyor şimdide turkcelde dikkatli olun
twitterda mustafa kamar var adam 15 liradan beri halkbank hep yükselecek diyor hani nerde ben hiç yükseldiğini görmüyorum
bunun gibi nice fenomen var.
Ocaktada hatta ekimden beri çok yukarı beklentim var.. (En az 1 di şu an 1,5 milyon endeks...) endeks ocakta 125 binlere kafa atıp dönerken 1 ay ceza aldım.. Sonra şifreyi unuttum.. O ara 116 binde cezalıyken endeksten 16 kağıttan 16 aydır taşıdığım 4 longtan çıktım..(bu 10 bin puan düşüşte karımın yarısı tam 75 bin eksildi ki 1 tl kaybı kabullenemeyen biriyim stop oldum) o ara atmadıkları iftira kalmadı.. Düşüş devam ederkende cezam bitti döndüm 19 martta da 81900 dip dedim.. Viopta 2 kontratımla dalga geçiyolar.. Buraya bende bilirim 50 konrat açtım kapadım.. Ama kaldıraçlı sığ bi piyasada 50 100 kontrat bu ülke için çok fazla dedim hep. 19 marttan beri tofaş fordla başladım 50 liradan bimle devam ediyorum yanına aksayı aldım
. 2 kontratta longum var..bi kaç kişi hariç ya kasıtlı yada kasıtsız trende ters yorumlar var burda ezelden beri.. Anlayamıyorum bu durumu ve insanları çözmeye herkesin niyetini anlamaya çalışıyorum
bu saf pala halen öğrenemedi.
707 yap dedim.
önce 70007 yaptı.
len öyle değil
707 yapcan dedim
şimdi de 7007 yapmış.
Rakamları tutruyor ama yerleri hep yannuş. :he:
Trump'tan İran'a gözdağı: Gemilerimizi taciz ederlerse vurulması emrini verdim...
Bu tür haberlerler haftaya çok gelecek...Amaç hem petrol ü yükseltmek....yan etki olarak da altın yükselecek....abd seçimi kazanmak için her türlü gerginliği yapacak....olan bizim piyasalara olacak....
VİRÜS verileri iyi gelmiş.
İyi akşamlar cümbülcemate,
Nasıl gidiyor arkadaşlar!...
Sağlık bakanı vaka durumunu yansıtan bir graf verdi...
Grafda HAMİLE AYU FARMASYONU oluşmakta..:kahkah::kahkah::kahkah:
hosgeldın emekdarum yav nerelerdesın...
Hoşbuldum hepinizi,
Şimdi voleyi furmak bizim elimizde değil...
Voleyi furmak için pozu aldıydım..
Dolar long
Endeks short
Ne oldu!!!...
Voleyi değil, bir çakal furduk... Pozu boşalttık ilk iş olarak...
Daha önceleri de yazdım, mesajı büyük yerden geldi diye algıladık, bu işten bana ekmek yok dedik veee
BIRAKTIM BU İŞİ...
HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR..
Birde onun dışında başka bir şey daha var .
şirketin patronu cuma ve pazartesi çok yüklü hisse satıp .
Çarşamba bu yüksek bedelli nasıl açıklayabiliyor bu da piyasa bozucu eylem değil midir
https://i.hizliresim.com/L92dfm.png
Bu toboyu çalıştırmazsan ayıp edersin pala...
Bugün tüm gün bunu bekledim, beklentim gerçekleşmedi...
O yüzden risk alarak longları cuma gününe kadar tutmaya karar verdim...
Malum pala son zamanlarda gaplı, guplu işleri çok seviyor...
Bi hafta ne gördük? wti april 2020 fiyatlarının eksiye geçmesi, brentin 16 usd/varile düşmesine rağmen borsalarin yikilmadigini, domino etkisinin yaşanmadığıni, bu günlerde abd petrol şirketlerinin sınırlı düşüs ardindan toparlandigini gördük.
Bundan sonra gelen virus haberleri hep öncekinden daha iyi olacak. en sonunda da bir gun aşı haberi gelecek.
+ basilan onca para var.
Bu haftaki petrolun düşüşü alicilarin gücünü göstermesi acısından yararli oldu. koftiden mal almamışlar, arkasinda durabildiler.
Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir
ingilizlere ikinci yardım yapılacakmış ne zamana geldik be milletin perişan laan..
e.yegen değil o erdem yağan...
https://twitter.com/smartrendscom
idda ediyorum tarafsız gerçek bir laboratuvar.da şu milletinalış veriş yaptığı marketler pazarlar vs. yerlerden numune alsınlar yüzde doksanı sağlığa zararlıdır ...
Bunların işi tiyatro...
Dün 5000 vaka vardı bugün 3000 varmis bayram havası...
Verileri bağımsız bir kurum mu açıklıyor???
Ölü sayısını, entube hastayı...vs.
Rakamları kendi açıklıyor sonra kendi yorumluyorlar.teniz maçı gibi...
Güven sıfır...inandırıcılık sıfır...
Beni ne açıkladıkları ilgilendirmiyor zaten hepimiz tahmin ediyoruz birşeyler.
Biz dünyayı takip edelim oradaki gelişmeler önemli ve nesnel...
Size yemin ederim çin dese ki ölü sayısına göre tazminat vereceğiz anında gunde binlerce ölü açıklayıp arayı kapatırlar...
Maalesef durum budur...
PARAVATAN kitabını okumadan bu anlamsız çıkışı anlamdıramazsınız
Bu harun düzenin adamı olmadığı için ceza aldı. Yaptığı yanlıştır. İhevada A1CAPUTAL 60 milyon lot varken 27 milyon sattı ve ceza aldı. Geri kalan aynı gün buhar oldu. Başka kurumlar üzerinden satıldı. İnvestas elinde 2,5 milyon varken hiç yok. onu da başka kurumlar üzerinden satar. Buna dur diyen varmı yok. Niye düzenin adamı olduğu için göz yumdular.
Hocam forumda çok yeniyim ve çok acemiyim de aynı zamanda. Hocam bütün dünyanın resesyona gireceğini herkes biliyor bist de dolar bazında 2008 krizi fiyatlarında zaten doğal olarak bu resesyon fiyatlanmış olmuyor mu? Bundan sonra da resesyondan çıkış fiyatlanmayacak mı acaba bir de o kadar basılan para var. Dolar yukarı gittikçe de bistin düşme ihtimali azalmıyor mu? Havalar da ısındıkça virüsün etkisi azalacak yani en azından önümüzdeki kış aylarına kadar bist yukarı yönlü olmaz mı? Kışın yeniden hortlamazsa virüs bundan sonrası 2008 krizi sonrası gibi olmaz mı?