Ocaktada hatta ekimden beri çok yukarı beklentim var.. (En az 1 di şu an 1,5 milyon endeks...) endeks ocakta 125 binlere kafa atıp dönerken 1 ay ceza aldım.. Sonra şifreyi unuttum.. O ara 116 binde cezalıyken endeksten 16 kağıttan 16 aydır taşıdığım 4 longtan çıktım..(bu 10 bin puan düşüşte karımın yarısı tam 75 bin eksildi ki 1 tl kaybı kabullenemeyen biriyim stop oldum) o ara atmadıkları iftira kalmadı.. Düşüş devam ederkende cezam bitti döndüm 19 martta da 81900 dip dedim.. Viopta 2 kontratımla dalga geçiyolar.. Buraya bende bilirim 50 konrat açtım kapadım.. Ama kaldıraçlı sığ bi piyasada 50 100 kontrat bu ülke için çok fazla dedim hep. 19 marttan beri tofaş fordla başladım 50 liradan bimle devam ediyorum yanına aksayı aldım
. 2 kontratta longum var..bi kaç kişi hariç ya kasıtlı yada kasıtsız trende ters yorumlar var burda ezelden beri.. Anlayamıyorum bu durumu ve insanları çözmeye herkesin niyetini anlamaya çalışıyorum
bu saf pala halen öğrenemedi.
707 yap dedim.
önce 70007 yaptı.
len öyle değil
707 yapcan dedim
şimdi de 7007 yapmış.
Rakamları tutruyor ama yerleri hep yannuş.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Trump'tan İran'a gözdağı: Gemilerimizi taciz ederlerse vurulması emrini verdim...
Bu tür haberlerler haftaya çok gelecek...Amaç hem petrol ü yükseltmek....yan etki olarak da altın yükselecek....abd seçimi kazanmak için her türlü gerginliği yapacak....olan bizim piyasalara olacak....
VİRÜS verileri iyi gelmiş.
Yer İmleri