İstifa kişinin kendi özgür iradesi ile gerçekleştirdiği bir fiildir.
Sistemde tek bir karar alıcı ve irade olduğundan bu mümkün değil.
Kuklalarım kendi başlarına hareket edemez!
Printable View
eregl zirvesini kırıyor...
bist 30 bu yılki kayıbı %10 lara kadar düştü...
eksi bölgeden kurtulması için %10 daha üstüne koyması gerekir...
https://i.hizliresim.com/g6ur2jj.jpg
Ya dolar yada endeks yalan söylüyor.
yada dolar ve endeks oynayan aynı bademcik mi.:)
Reis ne dedi şey için "ben de sinyalimi belli yerlere vermiş oluyorum" yani reisin mesajını alanın para kazanmaması zor ihtimal reisin izinden giden kazanır :)
Reis 30 milyon dolar somaliye hıbe ediyor , ne tesadüfki Albayrak grubu somali liman işletmesini alıyor.:)
Vakti saati geldiğinde harbiden bu ülkede bunlar olmuş mu diyecek çok insan olacak.
En azından benim de iş hayatım ve çevremdeki özel sektörde olup iş insanlarından duyduklarım çok çok hikayeler barındırıyor.
Bu yüzden bu hikayeler hükümet değişirse o zaman daha çok konuşulacak emin olun iş dünyasında korkudan konuşmayan çok.
Bu yüzden hayatım boyunca hep şunu düşünerek hareket ettim Allahında bir hesabı vardır.
longcular için anlık degerlere göre...157 olası.....shorcular için ise 155 850 tepeyse.....154 ıhtımal dahılınde
İstatistik kurumuna 3 başkan yardımcısı atanmış.
Günlük seneryo yazayım bu sabah dolarcı badem spor değişik oyunla girdi kaç gündür dolar aşağı 2. seans sonu yukarı oynardı.
Bugun oyun yukarı hareket dolarda , borsada doldur boşalt ,dolar bu hareketi ile 50 günlük ortalamaya değip aşağı geliyor .
2.seans kapanışa doğru dolar aşağı 8.53-8.52 doğru yapıp 144 üzeri pıst kapanışına oynaya bilirler.
böyle bir seneryom mevcut.
Dün alışını gördüğüm küçük bademcik bu gun sahadan çekildi, Verecegini düşünüyorum.
Endeks şortları az zararla garanti şortla değiştirdim garanti daha mantıklı geldi maliyetim 9,45
tcell de bi işler dönecek...
Dolar da değişik bir oynaklık mevcut .
tuzak degılse ....154 yakınsayabılır terste kalanlara bı moral olabılır
aklın yolu bir demiş erol mütercimler
https://www.youtube.com/watch?v=Bo4EyFuA8Wg
yaklasıp degmesı lazım hala durum aynı....156 ustune atamazsa...
Yonca 9.50 yakın cancak , pupa yelsencek olur mu:oleyo:
Karakemal reis seni yaktı galiba 8.61 üzerinde günlük kapanışlar dolar sıkıntı bende
8,5999 seviyesinde vatan savunması var.
şey saatlik günlük haftalık hep al demiş.
Ben şunu anlamadım, bu mal alan ekip aynı ekipse (ki bence öyle) bunlara en az %30 dolar bazlı soktuk öyle gönderdik bir gecede.
Bu adamlar ne demeye geri geldi de gene milyor milyor mal çekiyor? Çekiyor mu gerçekten? Çekmiyorsa ne yapıyor, çekiyorsa hedefi ne planı ne ne bekliyor? Çok enteresan işler.
Geçen hafta alış olmaması çok normal. Ama bu haftaki verilerde, tahminim 300 - 500m arası alış gelecek. Sonrası gelir mi, izleyelim bakalım. 1580 demiştim ama 1560 görünce ilk kez elle manuel short açtım aylar sonra (1558 maliyetli), 1548 gelince çok sevindim kapattım flat devam :)
dikkat ettinizmi bilmiyorum kur,lar ne zaman düşüşe geçse
ekonomist paşa müdahale ediyor bunun tek açıklaması var ..
Dün sort ta öpüldük. Bu günde öpülmek istiyoruz (10 adet 1557.50 endex )sorta devam biri bu ereğli ye bir el atsın bir türlü düşmüyor. 20.87 ( satış alışlarla) ereg liden 98 adet sort um var bakalim akşama kar zarar durumumuz ne olacak.
Başkan ilk kez manuel poz açıyoruz 50 kontrat elim ayağım titredi kapatana kadar akla karayı seçtim sen ben nasıl battım biliyor musun çok pis battım normal biraz elin korkak olması. Sakin kafa evet 1540 istiyor olabilir ama parayı görünce alayım dedim haftasonu bi kebab yeriz şalgam içeriz fena mı yauuuu :)
...................
o kontrata o kar alınır......cunku burdan dunku gıbı kaldırırsa fecı olur..akıllıca ış.....bana gore dun 155 250 ustu kopuktu...50 kontrat acıosan 150 kontrat temınatın olmalı tek ıslemde patlatırlar ....temkınlı olmalısın...vobun en buyuk olayı temınat saglamlıgıdır.....cunku nereye gıderse gıtsın 2.3 ay ıcınde gelır ...ben butun hataları cok kontrat actıgımda yaptım