Sayfa 680/1004 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Dün sort ta öpüldük. Bu günde öpülmek istiyoruz (10 adet 1557.50 endex )sorta devam biri bu ereğli ye bir el atsın bir türlü düşmüyor. 20.87 ( satış alışlarla) ereg liden 98 adet sort um var bakalim akşama kar zarar durumumuz ne olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    156 ya degemezse 154 gormelı yoksa çope atarım bu sıstemı aradakı sayıyı kabul etmem
    Başkan ilk kez manuel poz açıyoruz 50 kontrat elim ayağım titredi kapatana kadar akla karayı seçtim sen ben nasıl battım biliyor musun çok pis battım normal biraz elin korkak olması. Sakin kafa evet 1540 istiyor olabilir ama parayı görünce alayım dedim haftasonu bi kebab yeriz şalgam içeriz fena mı yauuuu

3.  Alıntı Originally Posted by Asal31 Yazıyı Oku
    Dün sort ta öpüldük. Bu günde öpülmek istiyoruz (10 adet 1557.50 endex )sorta devam biri bu ereğli ye bir el atsın bir türlü düşmüyor. 20.87 ( satış alışlarla) ereg liden 98 adet sort um var bakalim akşama kar zarar durumumuz ne olacak.
    bıranda dagılır pıyasa satıs gelırse......dunku tahsılatlar bıtsın 3 ten sonra bakmak lazım.....duruma
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bıranda dagılır pıyasa satıs gelırse......dunku tahsılatlar bıtsın 3 ten sonra bakmak lazım.....duruma
    Dün marjin saatinde yukarı sürdü. Marjin sonrası nefeslendi dedim verecek. Verdi de Başka şey verdi çok dikkat başkan.

5. ...................
    Son düzenleme : sindoma53; 06-08-2021 saat: 14:32.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Başkan ilk kez manuel poz açıyoruz 50 kontrat elim ayağım titredi kapatana kadar akla karayı seçtim sen ben nasıl battım biliyor musun çok pis battım normal biraz elin korkak olması. Sakin kafa evet 1540 istiyor olabilir ama parayı görünce alayım dedim haftasonu bi kebab yeriz şalgam içeriz fena mı yauuuu
    o kontrata o kar alınır......cunku burdan dunku gıbı kaldırırsa fecı olur..akıllıca ış.....bana gore dun 155 250 ustu kopuktu...50 kontrat acıosan 150 kontrat temınatın olmalı tek ıslemde patlatırlar ....temkınlı olmalısın...vobun en buyuk olayı temınat saglamlıgıdır.....cunku nereye gıderse gıtsın 2.3 ay ıcınde gelır ...ben butun hataları cok kontrat actıgımda yaptım
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    o kontrata o kar alınır......cunku burdan dunku gıbı kaldırırsa fecı olur..akıllıca ış.....bana gore dun 155 250 ustu kopuktu...50 kontrat acıosan 150 kontrat temınatın olmalı tek ıslemde patlatırlar ....temkınlı olmalısın...vobun en buyuk olayı temınat saglamlıgıdır.....cunku nereye gıderse gıtsın 2.3 ay ıcınde gelır ...ben butun hataları cok kontrat actıgımda yaptım
    120 kontratla battım desem durumu iyi anlarsın o zaman :D 120 kontratla 10000 puan yedik kıpırdayamadan

Neyse aidattan düş dedim oyna devam.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yalnız bu sefer normal testere gibi değil sanki. bar boyu çok uzun ve hacim de fena değildi. dün yabancı ford ve glyho almış. ilginç şekilde banka alıyorlar. alıntıladığım yerden emin misin?
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 680/1004 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •