Papara ya kayyum atandı.. sahibi tutuklandı. Türkiye nin en büyük dijital ödeme sistemlerinden biriydi.. Şimdi Paynet in değeri dahada artmıştır. :))
Printable View
Papara ya kayyum atandı.. sahibi tutuklandı. Türkiye nin en büyük dijital ödeme sistemlerinden biriydi.. Şimdi Paynet in değeri dahada artmıştır. :))
Üst kademenin genel mantığını anlamak için paylaştığım linklerdeki yazıları okumanız tavsiye olunur.
https://www.patronlardunyasi.com/are...-isadami-cikti
https://www.borsaningundemi.com/habe...arenasi-100034
Günü eksi 1 den kapattı. Az kaybettrirdi Bugün. Neden acaba? Hayret.
Ben birde treni kaçırıyorum diye en son alel acele 46 tl.den alım yapmıştım:)
Yalnız değilsin. O dönemler trene atlayan çok oldu. Ondan bu haldeyiz zaten. Ama kimsenin suçu değil. Gelecek gördüğü şirkete yatırım yapmak herkes için normal bir hareket. Eşine dostuna aldıran da oldu. Paynet dediler, sağlık gpt dediler, yapay zeka dediler. Topladılar milleti tahtaya. Sonra vınnn Hindistan' a...
Sakallıya danışıyolardır yanıt vermek için..
Bugün tahtaya bi coşku verip 35.42 ve üzeri kapatırsa iyi niyetlerini beyan etmiş olur. Yoksa sabır çekmek için 99 luk zikir tespihi sipariş etmek gerekebilir.
Nereye gidiyor..son durak neresi?hekes battı mı?? hani 80..100 olacaktı..
Mahvolduk.. kulliyen zarar..yapay zeka kurtarır mı????
Bu gün itibarıyla 21 Kasım 2024 de gördüğü 25 tl.lik rakamı euro bazında gördü.Ancak bu fırtına nerede durur bir fikrim yok.Satanlar kol bacak keserek mi satıyorlar yoksa kasıtlı olarak maniplasyonmu yapmaya çalışıyorlar.4 yıldır bu hissedeyim gün yüzü gçstermedi.Herkes tahtacı ilan diyor ama sanırım bu hissenin tahtacısı da oyuncusuda patron ve şürekası yönetim.15 yıl önce 87 milyon dolara almışlar 26.5 milyon dolara Birgstarı almışlar başka iş anlaşmaları yapmışlar paynet gibi iştiraklerini satmışlar paranın bir kısmını hüpletmişler ama olsun yinede oradan kabaca 70 milyon para kalmış ama hisse bu gün itibarıyla 79 milyon usd fiyatlaması var.Ne matematikle ne akılla bağı kalmadı bu hissenin.Allah hepimize sabır versin.
Temel analizi çöpe atan hisse. Bundan sonra kimse gelipte bilanço tahmini, bilanço analizi yapmaz, yapamaz herhlade.
An itibarı ile defter değerinden işlem gören bist in tek hissesi.. Bankalar bile defter değerinin çok üzerinde işlem görürken Arena gyo ları bile geri bıraktırdı..Arena yatırımcısı bistde en fazla para kaybeden yatırımcı herhalde..Bu fiatın mantıkla izah edilecek hiçbir tarafı yok..Bu satışların çoğu lanet olsun satışlarıdır..
#arena
#arena bilgisayar
Şirket olarak yatırmcıya bilgi niçin vermiyorsunuz.Büyük fonlara önceden bilgi verip hisselerini sattırıyor,küçük yatırımcıları zarar ettirmek gibi bir niyetiniz mi var?Bilgi vermeyecekseniz şirketi borda kotundan çıkartın kendiniz ne yapacaksınız yapın o zaman.
Sayın Yatırımcımız,
1)Goplus siteniz uzun süredir kapalı.Piyasada Goplus ürün satışı sosyal medyada görünmüyor.Goplus’ın faaliyetlerini durdurdunuz mu?
Kapatacakmısınız? Bu faaliyetde karlılık görmüyormusunuz?
İlgili pazarda faaliyet göstermenin yüksek sermaye yatırımı gerektirmesi, buna karşılık sektördeki kar marjlarının gereken getiriyi sağlamaması sebebiyle Goplus faaliyetleri durdurulmuş bulunmaktadır.
2)Vodofone sözleşmesini satmak için kap attınız, bu sözleşmeyi sattıktan sonra genel giderler tahminen ne kadar düşecektir.Bu sözleşme tarafında kaç personel çalışmakta idi,satış sonrası personeller sizde mi kalacak.
Sözleşmenin devriyle ilgili süreç devam etmekte olduğundan henüz detaylar netleşmemiştir.
3)cep telefonu işinde devam edilecek mi?yYoksa yazılım ve donanım olarak devam edilmesi gibi bir strateji var mı?
Cep telefonu pazarındaki faaliyetler tamamen sonlandırılmayacak olmakla beraber, toplam hasılat içerisindeki payının önemli seviyelerde olması beklenmemektedir.
4)Yeni genel müdürümüz arena faaliyetleri ve stratejileri ile ilgili bir TV proğramı var mı?
Yakın dönemde planlanmış herhangi bir program bulunmamaktadır.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz
Şimdi birine cevap geldi.Teşekkür ederim zorlama yapmış oldum belki ama bilgi alma ihtiyacımız vardı.
Düşüncelerimi tekrar ediyorum bu hissede hiçbir temel veri iş yapmaz. Tahtaya hakim olanlar ne zaman isterlerse o zaman götürürler. Uyduruk bir sözleşme haberine isterlerse 10 gün tavan gider. İstemezlerde büyük bir kâr ile satılan paynet haberine dibin dibini gösterirler. Hintlilere satış sonrası yaşananları tekraren paylaşıyorum.Zihniyetlerini anlayın diye.
Bu da kaybeden yatırımcının Arena' si
Şimdi Arena çok düştü diyoruz .. Ancak Arena gibi düşün çok sayıda hisse var.. Miatek 49 tl den 30 tl ye düştü.. Akbank 75 tl den 48 tl ye düştü..Birçok kağıt son 3 ayda %40-50 değer kaybetti..
Hayırlı bayramlar Arena ahalisi. Sağolsun arena bu sene bizi kurban etti. Allah kabul etsin.
Hayırlı bayramlar herkese.
Sn.Şirket yöneticisi
yapay zeka alanında yaptıklarınızı yada yapacaklarınızla ilgili bir şeyler paylaşmanızde bir sakıncamı var.
İlgili tüm şirketler paylaşıyor.
Bunların zihniyetini tekrardan hatırlatayım.
Çok geriye gittin dostum ben o gün bugün hissediyim işte
Ne kadar zayıf bir hisse düşerken dört nala paldır küldür düşüyor çıkarken mehter takımı gibi..
Kafein yazılım , Redington Türkiye ile yazılım yapay zeka bulut sistemleri konusunda bir analaşma yapmış..Neden Arena olmasın.. bizede sıra gelecek..
Uzun bir aradan sonra tekrardan borsa yatırımına yönelelim dedik 6 aydır başımıza gelmeyen kalmadı. Büyük balığı yakaladığımı zannettim, aslında bence yakalamıştım da, ilk başlarda aksiyonu da çok iyiydi 15-20 kg net gelirdi. Fakat misina koptu. Misinanın kopma nedenlerinin başında şirket üst yöneticilerinin üç kağıtçı olması. İp misina, 50 kg çekeri var dediler, naylon çıktı, 15-20 kg lık balıkta koptu gitti. Sahtekarlar...
Herkes umudunu kesti hisseden, artık isyan eden bile kalmadı. Kimsenin eli iki kelime yazmaya gitmiyor. Son kap haberi için bile yorum yapılmadı. Allah hepimize sabır versin.
Yapay kriz İmamoğlu ve sonrasında yapay savaş İsrail-İran sonrasında borsada pek kimse kalmadı, kalanlar yatırımcı tayfa veya zararda olup vakti bol olan tayfa... Çok kişi döküldü diye tahmin ediyorum. Aslında paylaşabilecek varsa Mart ayından bu yana takas verilerini paylaşsa da baksak son durum nedir? Temmuz ve sonraki aylarda buralar şenlenir. Tahminim bu yönde.
Yeni mahsul parasını başka bir yatırım aracına yatırdım çok şükür durum iyi.
Bu da burda kendi çalsın kendi oynasın.Keyfi bilir.
Adam hâla dinazor devrinde.Bu fiyat aralıklarında scalp avcılığı yapamazsın.
Arkadaşlar paynet satışından milyarlarca lira kasasına koydu 10 milyarlık ticari alacağına karşılık işini garantiye alıp 10 milyarlık fibabank'tan değer yarattı bu şirketin piyasa değeri ortada yani 100 milyon sermayesi var bedava lafı bu şirket için herhalde az kalır.... Bunlar şahsi fikrim yatırım tavsiyesi değildir..
Paynetten gelen para çöpe gitti. Bence bir miktar da şaibe var. Azalan borç miktarı, giren para kadar değil. Yeni kredi çekmek zorunda kaldık filan dediler. Bunlar bir kenara tahta hangi grubun elinde bilemiyorum ama tahtayı yönetenler istemedikçe bu kağıt gitmezzzz.... Pastadaki KY miktarı en son baktıımda %30 %35 civarında idi. Bu oran düşmedikçe bu hisse gitmezzz.... Boşuna umutlanıp da insanları da umutlandırmayın...
Dolandırıldık desek yeridir yani. Burada güya temel analiz yapanlar yok borç kapanacak, yok 80-100 lira olacak deyip millete verdiler coşkuyu. Ondan sonrada baş dolandırıcı kendini hintlilere peşkeş çekmeye gitti, diğerleri ise kayıplarda. Yeni girecekler benim özellikle son birkaç ay içinde yazdıklarımı, paylaştığım linkleri, şirkete atılan mailleri, şirketin işlerine gelen sorulara verdikleri cevapları, işlerine gelmeyen sorulara cevap dahi vermediklerini muhakkak okusunlar. Sonrasında karar sizlerin...