Mühendis arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın sizi kırmak için yazmadım.Yöneticilerinizin açıklama yapması yatırımcıları bilgilendirmesi beklenirdi,isyanım buna.
Mühendis arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın sizi kırmak için yazmadım.Yöneticilerinizin açıklama yapması yatırımcıları bilgilendirmesi beklenirdi,isyanım buna.
Züğürt tesellisi mi dersiniz yoksa aç tavuk buğdar ambarında hikayesi mi bilemem.
Arena labs ?Unicorn? Acaba?Hayal?Ölme eşşeğim?
Gerçi iki hayal kurunca kafamıza vuruyorlar.
Bu haberi kap olarak nasıl atabilirler bilmiyorum ama Borsa yatırımcılarının bundan haberdar olması gerek. Arena da bu yapay zeka işlerini aynı Paynet gibi geliştirip belli bir yere getirirse inanılmaz rakamları konuşuyor olabiliriz..
Hiç kendimizi kandırmayalım, paynet 3 milyar.a satıldı da ne oldu. Bunların yaptıkları iş hep kendilerine yarıyor. Yatırımcı avucunu yalasın.
Benim görüşüm; Bu hissede hiçbir temel veri ve gelişme iş yapmaz. Şirketin satış haberini hiç etmişler geçmişte. Yakın geçmişte paynet satışı heç oldu, bilançoda bilmem kaç milyar kar yazdı heç oldu. Gelecek geçmişin izlerini taşır...
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Merhaba
2025 yılı tahmini bütçenizde cironuz ne kadar öngörülmüştür?
tahmini kar oranınızı % kaç olarak öngördünüz?
Yapay zeka konusunda en belirgin projeniz nedir?
Yapay zeka projelerinizde kârlılığa ne kadar sürede geçilmesi beklenmektedir?
Finansal borçların minimum seviyesi olarak ne öngörülmektedir?
2025 yılı içerisinde bedelsiz sermaye arttırımı konusunda bir hazırlık yapılmaktamıdır?Yönetim kurulunda bu hiç görüşülmüşmüdür.
Sermayenizi düşük tutmanızda ki amaç nedir?
Saygılarımla
Yatırımcı ilişkilerine gönderdim.
Merhaba
1)Goplus siteniz uzun süredir kapalı.Piyasada Goplus ürün satışı sosyal medyada görünmüyor.
Goplus’ın faaliyetlerini durdurdunuz mu?
Kapatacakmısınız? Bu faaliyetde karlılık görmüyormusunuz?
2)Vodofone sözleşmesini satmak için kap attınız, bu sözleşmeyi sattıktan sonra genel giderler tahminen ne kadar düşecektir.Bu sözleşme tarafında kaç personel çalışmakta idi,satış sonrası personeller sizde mi kalacak.
3)cep telefonu işinde devam edilecek mi?yYoksa yazılım ve donanım olarak devam edilmesi gibi bir strateji var mı?
4)Yeni genel müdürümüz arena faaliyetleri ve stratejileri ile ilgili bir TV proğramı var mı?
Size zahmet bu konularda bilgilendirmenizi rica ederim.
Saygılarımla
Bunuda gönderdim bakalım cevap verecekler mi?
Yer İmleri