Ben genelde haber yada köşe yazıları yorumlarını okurum genel kanaat düşünce ne yönünde diye. Yeni çağ gazetesi yazarları bunu beklemiyordu ama kazanacak aday konusunda haklı olduğunu söylüyorlar. Bir çok formda da 20 yıldır seçim kazanamayan Kemal Bey'in bu riski almasına kızanlar da az değil. Birde şöyle bir düşünce var onu da belirteyim %30 sol seçmen %70 sağ ve Kürt seçmeni var. Burada en az %20-25 Kürt oyu olduğunu bunun bir kısmının mezhepsel olarak akp ye verdiğini göz önüne alırsak Kemal beyin tamamını alması zor gözüküyor. O zaman geriye beşli masa adayı Kemal Kılıçdaroğlu cumhur ittifakı adayı iyi parti ittifakı adayı olursa HDP adayı yarışacak birinci ve ikinci aday cumhur ittifakı olmazsa sorun yok. İlk iki aday arasında cumhur ittifakı adayı harici desteklenir. İyi parti Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunu aday olmasına ikna edemezse aklıma Abdurrahman gül veya Haşim kılıç sürprizi olabilir diyeceğim ama bu sefer kendi tezine aykırı olur. Yada buna benzer bir adayla çıkarsa da şaşırmam. Sabaha kadar gez dolaş oku yoruldum gündüz uyuyacağım. Moralim bozuk tuzluk konusunda fikrim değişmedi. RTE karşısinda kim olursa ona veririm. Sonra kripto yada trol diye adımız çıkmasına. Ben her şeye rağmen umudumu kaybetmiş değilim.