Sayfa 136/1009 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Ben genelde haber yada köşe yazıları yorumlarını okurum genel kanaat düşünce ne yönünde diye. Yeni çağ gazetesi yazarları bunu beklemiyordu ama kazanacak aday konusunda haklı olduğunu söylüyorlar. Bir çok formda da 20 yıldır seçim kazanamayan Kemal Bey'in bu riski almasına kızanlar da az değil. Birde şöyle bir düşünce var onu da belirteyim %30 sol seçmen %70 sağ ve Kürt seçmeni var. Burada en az %20-25 Kürt oyu olduğunu bunun bir kısmının mezhepsel olarak akp ye verdiğini göz önüne alırsak Kemal beyin tamamını alması zor gözüküyor. O zaman geriye beşli masa adayı Kemal Kılıçdaroğlu cumhur ittifakı adayı iyi parti ittifakı adayı olursa HDP adayı yarışacak birinci ve ikinci aday cumhur ittifakı olmazsa sorun yok. İlk iki aday arasında cumhur ittifakı adayı harici desteklenir. İyi parti Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunu aday olmasına ikna edemezse aklıma Abdurrahman gül veya Haşim kılıç sürprizi olabilir diyeceğim ama bu sefer kendi tezine aykırı olur. Yada buna benzer bir adayla çıkarsa da şaşırmam. Sabaha kadar gez dolaş oku yoruldum gündüz uyuyacağım. Moralim bozuk tuzluk konusunda fikrim değişmedi. RTE karşısinda kim olursa ona veririm. Sonra kripto yada trol diye adımız çıkmasına. Ben her şeye rağmen umudumu kaybetmiş değilim.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Biraz fazla iyimser komplo teorisi olmadı mı ?
    RTE bu durumda seçime gitmez düşüncesindeydim. Daha önce de belirttim hatta protestolar olduğunda da uyandırmayın demiştim bakarsanız. Ben seçime gideceğine ihtimal vermeyenlerdenim. Ama RTE yi böyle bir tuzağa çekmek hiç de fena fikir değil.

3. Şöyle bir yorum da var baya. Son iki seçimde aday olmadın birinde Ekmeleddin diğerinde Muharremi aday gösterdin şimdi mi aklına geldi aday olmak diye. Birde olay Kürt Alevi Bektaşi olayına dönmeden bu iş çözülmeli. İş yanlış mecralara kayıyor. Bundan RTE nin kazançlı çıkabileceği matematiksel olarak ihtimal. 23 Ocak bildirisinde kazanacak ortak aday "halkın tercihlerini yansıtacak" olarak girmiş.

4. Rte nin seçimi erteleme hakkı varken ısrarla olacak demesi..
    Biz de KK ülkeyi kurtaracak diye bekliyoruz ))

Aslında masa, en başından beri ikili masaydı. CHP ve İyi Parti.
    Diğerlerinin ne oy potansiyeli var ki?
    Şimdi her parti kendi adayı ile seçime gidecek.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aslında masa, en başından beri ikili masaydı. CHP ve İyi Parti.
    Diğerlerinin ne oy potansiyeli var ki?
    Şimdi her parti kendi adayı ile seçime gidecek.
    Rte nin içeride ki adamları KK nin Israrla ön plana çıkma sevdasını çok iyi kullanıp gaza getirdiler.rte de yıllardır çık karşıma sözünü içeride ki 3 adamı çok iyi yedirdi kk ye.sonuç masa dağıldı.chp + %2 oyu olmayan adamlarla seçime girilecek.

7. Merkez sol güçlenerek çıktı diyerek dünkü konuyu kapatarak son noktayı koyayım.

Dün Ali Koç un açıklamaları gündem hareketli olduğu için pek dikkati çekmedi.
    Bu akşamki Kayserispor Fenerbahçe maçına çok fazla potansiyel enerji yüklendi. Ali Koç endişesini dile getirdi ve uyardı.
    Kinetik enerjiye çevirme girişimi olma ihtimali belirdi birileri tarafından.
    Ali KOÇ Canlı Yayında Çılgına Döndü !! "Hepinizi Açıklayacağım Bekleyin !!" l Ali Koç Açıklamalar
    https://www.youtube.com/watch?v=WB0xrQ6buiA
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8. Altın ve gümüş biraz toparlandı.
    Rasyosu 87 civarında.
    Altın 1950 gümüşde 19.50 civarında 100 rasyosunu beklemeye devam.

https://tr.investing.com/currencies/xau-xag

Tahminim FED toplantısı 21-22 Mart veya 1-2 Mayıs tarihlerinde yukarı dönüşe geçecektir büyük oyuncular.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 136/1009 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •