Son dk.
11 Büyüksehir Belediye Başkanı yarın Kılıçdaroğlu 'na destek açıklaması yapacak.
Son dk.
11 Büyüksehir Belediye Başkanı yarın Kılıçdaroğlu 'na destek açıklaması yapacak.
Bence Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve Belediye başkanlarından biri aday olup seçime girseler Kılıçdaroğlu ve Erdoğan ilk 2 olur. Mansur'da Imamoglu'da CHP şemsiyesi olmadan %20 oya bile ulaşamaz. Buna Mansur Yavaş farkında yerel seçimde İyi Parti adayı olarak seçime girme önerisini reddetmişti.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Sokakta vatandas kendi isi gucu derdinde, belki bu durumu cok net anlayamayabilir, ancak bu vesile ile Turkiye'nin yarin karsilasacagi en buyuk sorunlarindan biri halledildi.
Yarin, ikide birde atamalarda, yuksek yargi atamalarinda, KK'nin karsisina dikileceklerdi.
Meral Hanim'i bu noktaya ceken iyi partilileri CHP yonetimi biliyordur, bu vesile ile onlarin da ikbal beklentisi sona erdi.
Dusunun ki, bugun vekil, yarin KK'na gidip beni listeye koy diyecek.
Gecmis olsun.
Yarın akşamki maçtaki kışkırtıcı eylem olasılığına dikkat çekilmiş.
Biz Yarın yönetim olarak gideceğiz.Orada bulunacağız.
İnşAllah maçımızı kazanırız.İnşAllah sağ salim döneriz diye endişesini dile getirmiş.
4:00
4 tane bakan selfie çekerken siyaset olmuyor mu?
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yahu hdp nin desteklediği bir chp nin davutoğlu ve babacanla seçim kazanma ihtimalini nasıl düşünebiliyorsunuz.Reisin kazanabileceği tek senaryo buydu.Gene muhalefet öyle ya da böyle işi sabote etti,ve öyle ya da böyle gene chp lideri iktidara hayat öpücüğü verdi.Dediğim gibi bizde aslında muhalefet yoktur.Bunlar hep aynı,eskiden baykal yapardı ,uzun süredir kk yapıyor,dikkat edin ekmelettin ,gül ,ince falan o seçimlerde öne çıkmayan kk bu seçimde illa ben dedi.Niye ki.Sanki ince ince işlenmiş bir tiyatro var.Reis zaten çok rahattı,demek konudan haberdardı.
Yer İmleri