Borsada bayağı eskı olduğuna göre vırusun etkısının de gectıgını göruruz hep beraber umarım...Sağlık bakanı 2 aylık sure verdı seyırcı yasağı bır dahakı liglerde kalkmış olacak gelır kaybı çok yaşamamalı butun kulüpler..
Printable View
İlaç devi Roche corona aşısını bulmuş. dün Trump açıklamış...
Konuşulduğu gibi corona virüs önceden tasarlanan bir olay. her ne kadar kabul edilmesede.
Amaç aşıdan her ülkeden milyonlarca dolar alınacak ayrıca kapanan* milyonlarca şirket* 1/10 ucuza satın alınacak.* Amaç yine para ve 60 yaş üstünün ölmesi. Geçmiş olsun dünya...
Trump nerde aciklamis paylasabilir misiniz?? Adam cikti test oldum dedi bugun, 2 gun sonra Sonuc aciklanacakmis.. Ayrica Avrupaya olan ucus yasagina Ingiltere ve Irlandayi da aldilar..Ins Turkiyeyi de alip Thy ye darbe olmaz..
Sayin Ezln’e ve Herkese Allah gonlumuze gore versin..yillar bana spor hisselerinde uzun kalmamayi gosterdi..cok bekledim reel anlamda hep zarar yazdim..her sene Agustos-Aralik arasi gidisata gore portfoy yapip Mart gelmeden bosaltsaydim, super kazancim olurdu..cnk hersene Yaris icindekiler en az 1 sefer min %100 prim yapiyo ve Ben bunlari hep kacirdim..Acikcasi artik stratejim bu..ole uzun vadeli 2023 hedefli heleki bizim gibi bir ulkede spor hisselerinde kalmak benim acimdan Allah korusun...
Ytd..Herkese bol kazanclar..
Arkadaslar insanlari yanlis bilgilendirmeyin ..... corona Aşısini bulduk demediler...cuma aksami turump ben dinledim...coranin tes aletimi cogaltacaz dedi...onu buldular...aşıyı degil...
Vallahi sıkıntı şu oldu yıllarca bekledim çok iyi yerleri gördü fakat o anlarda ekran başında değildim ve açtığımda maalesef yaptığı marjı gördüm.tabi bu tekrar orayı yoklar diye satisimi geciktirdi... yarısını önceki düşüşte 5.3 ve 5.5 den verdim. Kalan yarısını da 4.05 den....ha dersen ki zararda mısın... hayır maliyetim 1.86 idi...ama kârdan zarar ettik...daha doğrusu yıllarca beklemenin karşılığını alamadan sattım diyebilirim...Ancak şunu öğrendim ki borsa bizim gibilere göre değil... vicdan taşıyan insan borsadan Uzak olmalı...insan bir süre sonra her toplumsal olayın endexe yansımasını hesap ederken buluyor kendini...bu çok acımasızca bir durum...neyse herkese bol kazançlar dilerim...bir de şu virüs olayı...ben naçizane sağlık meslek yüksek okulu mezunu bir vatandaşım... virüsler laboratuar ortamında üretiliyor ve ilaç satmak için yayılıyor fazlaca sansasyonel ve komplocu bir yaklaşım...bir virüse karşı ilaç ya da aşı geliştirmek bugün başlarsanız en az bir yıl sürecek bir süreç...ve virüsü kontrol etmek mümkün değildir... yarın öbür gün Trump ta virüs çıksa kimi suclayacagiz... kaldı ki Bir çok devlet adaminda çıktı zaten...ama biyolojik silah kullanımı farklı bir şey... yüzyıllardır kullanılıyor ve yine kullanılmasi mümkündür ancak günümüz dünyasında kull***** da yok edeceği unutulmamalıdır.malum artık dünya çok küçük ve etkileşim çok fazla...ve bu hastalık bulasiciligi oldukça yüksek... basite almayın tedbiri elden bırakmayın... sağlıklı günler dilerim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın yükseliş başlar sopayı yiyen çok
Şuanda lider olmak önemliydi, maçlar oynanmayacak lider şampiyon ilan edilecek derlerse kupa Trabzon'a gelir.Başkan da maç sonrası buna dikkat çekmiş zaten.
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün taban
93.000 seviyesinden indikatörler Perşembe günü ikili dip yapmış ve cuma günü 5000 puanlık artış ile 98.000 seviyesine ulaşmıştı.
Ancak günü 95.000 seviyesinde kapattı.
Bu gün 91.000 seviyeleri test ediliyor.
Her iki öngörüde gerçekleşti böylece.
Son bir şey kaldı.
Allah sonumuzu hayır etsin millet olarak.
Diyecek söz kalmadı.
Game over...GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derinlik varmı arkadaşlar tabanda ne kadar lot var ne zaman bitecek bu kaos
kaos tüm dünyada.
bitmez...
Bu gidişle değil şampiyonluk kupası, şampiyonlar ligi kupasını alsalar bile bu iş nanay. Giren çıkan bize hep.:vk:
https://www.resmin.net/images/2020/0...8A28149665.jpg
Bu kaos ne zaman virüsün tedavisi bulunur o zaman rahatlar piyasa bir iki gün artı olabilir ama vaka sayıları arttıkça eksiye gidecektir. ABD ve FED’in yaptıkları işlerin ne kadar kötü gittiğini söylüyor. Piyasada buna göre satış yiyor. Yapmasalarda satış yiyecek neden belirsizlik var. Şimdiki zaman nerden satarsan sat kardasın zamanı.
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
An itibari ile herşey çöp olmuş durumda.Tüm hisseler yerlerde ekrana bakmak mantıksız.Süreci izleyelim hayırlısı ile şu illetten kurtulursak dönüp bakarız ekranlara YTD.
Ne kadar faydası olacak ama sivas 3 kaybetti.
gazamız mübarek olsun...
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +750, ortalama tahmin ise +514 oldu.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +3.050 puan olurken, en düşük beklenti -4.200 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 32 analistin 25'i pozitif, 7'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 7.716,88 puan düşüşle 87.888,34
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +750
Ortalama : +514
Maksimum : +3.050
Minimum : -4.200
Katılımcı: 32[(+25)(-)7]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(17/03/2020 - 09:18:09)
Borsamızın 12/03/2020 tarih ve 2020/20 sayılı duyurusu ile Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi ile işlem görmekte olan sıralarda 13/03/2020 tarihinden itibaren aşağı ve yukarı yönlü yüzde 5 olarak uygulanmakta olan devre kesici tetikleme oranı, Pay Piyasası Yönergesinin 27 inci maddesi 2 inci fıkrası uyarınca Borsa Genel Müdürlüğü tarafından ikinci bir duyuruya kadar yukarı yönlü olarak kaldırılmıştır. İlgili sıralarda % 5 devre kesici tetikleme oranı aşağı yönlü olarak uygulanmaya devam edecektir.
Tff başkanı lig ertelenmeyecek dedi Nisan sonuna kadar acaba piyasaya olumlu yansır mı?
Bu hisseler neden düştü bunun için değil mi?
Abd artida dolar ekside...macalara devam.yarin taban olma anam.....
bu niye taban olduki?
sıvas puan kaybetti
Sivas puan kaybedebilir, Galatasaray puan kaybedebilir, futbolcu gidebilir vs vs. Lig nisan sonuna kadar seyircisiz devam edecek diyorlar. Bu maçların ertelenme riskini ortadan kaldırmaz. Euro 2020 ertelendi, avrupada ligler nisanın belirli günlerine kadar ertelendi, şampiyonlar ligi avrupa ligi ertelendi. Bu kadar olumsuzluğun olduğu yerde endeks sabitlense de spor hisseleri bu sıkıntılar toparlanmadığı sürece pek olumlu değil. Bizim de elimizde patladı mal. Bekleyecez. Yapacak bi şey yok.
Tamam anladık virüs var, lig ertelenebilir vs vs... Ama hergün taban hergün taban nedir ya Allah aşkına kulüp mü battı? Futbolcuların hepsi virüs mü kaptı? İcra mı geldı? Ne oldu? ... belanı versiiiiiiiiiiiiiiiin
1 TL'nin altından 9'a kadar götürdüler bunu zaten bir yerlerde vereceklerdi. Bahanesi virüs oldu. Şimdi ne kadar alabilirse onun için kar. Biliyor ki ky karda kolay kolay satış yapmaz ve yukarıdan vermiştir. Zararda belli bir seviyeye kadar dayanır başka yerden çıkarırım diye düşünüp satacağını bilir. Yukarıdan satanlar için çok iyi fırsat 2 taban yese nolacak sanki. 2,33 sağlam tahtayı ayakta tutar diyebiliriz.
215 lotumu 6,35 den satarak burda siz sevgili kumarbazlara yol göstermek istedim, ama ne oldu verdiler bana yaygarayı, yok o kadar lotla laf söylemeye hakkım yokmuşta vss.. kimisi 4,5 dan almış 9 ları görmüş satmamış, dedim spek kumarbazının maliyeti 1 tl, oraya bile düsse zararı yok ona göre tedbiriniz alın, gene dayak yedim, bu saatten sonra yapacak bişi yok beklemeye devam......
Petrol bile 1 ay geçmeden nerdeyse 3 te 1 fiyata düşmüş, şu an varmı petrolden daha değerli bir hisse yükselsin
Böylesine büyük bir bıktırma politikası uygulanıyorsa sonu güzel olacak inşallah
Öyle birşey yok arkadaş, ne bıktırması, dünyayı can korkusu saldı, senin topçunumu düşünecek, 0.80 den yükselmeye başladı 9 oldu, düşüş hedefi 0.60 olması lazım, zira bjkas 2.00 dan başlamıştı 6.50 oldu düşüş sonra 1,50 ye kadar düştü, aynı durum olması muhtemel....
Hayatım boyunca bu kadar çok taban olan ve taban bozan bir tahta görmedim