Sayfa 685/940 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

Alıntı Originally Posted by Blues and Jazz Yazıyı Oku
    Şu soruyu soruyorum niye?
    Maçlar oynansa zaten 4 maçı var kendi sahasında bunun hasılatını mı sorun ediyorlar.
    Ya da hisseyi hızla düşürüp bizim de bundan bir mok olmaz dememizi mi bekliyorlar?
    Aç köpekler doymadılar düşürüp mal almaya...
    1 TL'nin altından 9'a kadar götürdüler bunu zaten bir yerlerde vereceklerdi. Bahanesi virüs oldu. Şimdi ne kadar alabilirse onun için kar. Biliyor ki ky karda kolay kolay satış yapmaz ve yukarıdan vermiştir. Zararda belli bir seviyeye kadar dayanır başka yerden çıkarırım diye düşünüp satacağını bilir. Yukarıdan satanlar için çok iyi fırsat 2 taban yese nolacak sanki. 2,33 sağlam tahtayı ayakta tutar diyebiliriz.
    ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

2. 215 lotumu 6,35 den satarak burda siz sevgili kumarbazlara yol göstermek istedim, ama ne oldu verdiler bana yaygarayı, yok o kadar lotla laf söylemeye hakkım yokmuşta vss.. kimisi 4,5 dan almış 9 ları görmüş satmamış, dedim spek kumarbazının maliyeti 1 tl, oraya bile düsse zararı yok ona göre tedbiriniz alın, gene dayak yedim, bu saatten sonra yapacak bişi yok beklemeye devam......

3. Petrol bile 1 ay geçmeden nerdeyse 3 te 1 fiyata düşmüş, şu an varmı petrolden daha değerli bir hisse yükselsin

4. Böylesine büyük bir bıktırma politikası uygulanıyorsa sonu güzel olacak inşallah

5.  Alıntı Originally Posted by Samsun_tr Yazıyı Oku
    Böylesine büyük bir bıktırma politikası uygulanıyorsa sonu güzel olacak inşallah
    Öyle birşey yok arkadaş, ne bıktırması, dünyayı can korkusu saldı, senin topçunumu düşünecek, 0.80 den yükselmeye başladı 9 oldu, düşüş hedefi 0.60 olması lazım, zira bjkas 2.00 dan başlamıştı 6.50 oldu düşüş sonra 1,50 ye kadar düştü, aynı durum olması muhtemel....

6. Hayatım boyunca bu kadar çok taban olan ve taban bozan bir tahta görmedim

7.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Öyle birşey yok arkadaş, ne bıktırması, dünyayı can korkusu saldı, senin topçunumu düşünecek, 0.80 den yükselmeye başladı 9 oldu, düşüş hedefi 0.60 olması lazım, zira bjkas 2.00 dan başlamıştı 6.50 oldu düşüş sonra 1,50 ye kadar düştü, aynı durum olması muhtemel....
    Ya bı git ya bı zıkkım bilmezsin gelip yorum yaparsın ya düeyen keğat varmı ya bı etrafına bak dünyada neler oluyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Toplantıdan çıkacak karara bağlı herşey... Olumlu bir gelişme olursa... Tavan tavan da gidebilir...

Sayfa 685/940 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •