AKBANK dolar bazlı 2009 seviyesinin altında mesela..2003-2004 seviyelerinde..bu neyi gösterir biliyor musunuz..dolar bazlı teknik çalışmıyor demektir..
Printable View
AKBANK dolar bazlı 2009 seviyesinin altında mesela..2003-2004 seviyelerinde..bu neyi gösterir biliyor musunuz..dolar bazlı teknik çalışmıyor demektir..
978 den vermiş, onsekiz gademe yeter dedi, bende Allah bereket versin dedim Mehmet abi bu işler nasip, millet çok kolay kazanıyor biz fakir geldik fakir gidecez :)
abi 3 4 gündür bunu yazdım.. bak bu iş çocuk oyuncağı değil.
ne olduğunu asla bilemezsin medyayı izleyerek. daha yeni küresel medya reuters ile trene bindirdiler herkesi. bu iş çok büyük.
halkbankasında daha geçen aylarda idi galiba daha amerika da savcı görevden alınmadan kağıt durduk yere tavan oldu. gece abd de savcı görevden alındı.. bu işler çocuk oyuncağı değil...
bilmediğin işi yapmayacaksın abi. ne olduğunu asla bilemeyeceğiz.. bu işe heves edenleri baya uyardık bildiğiniz işi yapın. bu iş iş değil. başka bildiğimiz bişey yok bildiğim tekşey hiçbirşey bilmediğimdir...
ne olur ne olmaz. dikkat et..
düşen bıçak tutulmaz muhabbeti olmasın sonra...
artık düşen bıçak mı yükselen bıçak mı o ayrı :)
ya da en temizi rüzgara karşı çişlememek lazım
belliki bu adamların derdi borsayı çok kıymetli gösterip ekonomi tıkırında imajı vermek.
ona bel bağlanmış belli yani.
zaten % 10 u katartllara satıldı. artık kıymetli olmak zorunda..
zorunda... bitti..
Mucize gibi bir şey oldu...artık para babaları, akp nin finansörleri de olabilir, devreye girip bu hareket silsilesi oluşturulmuş olabilir. mb başkanı planlıydı, ama berat ve sonrası planlı değildi bence, eğrisi doğrusuna denk geldi bir şekilde.
şunu kabul etmesi lazım badem tayfasının..ne ab, ne abd erdoğan ı istemiyor(özellikle biden sonrası)...eskiden de hoşlanmazlardı, ama artık istemiyorlar da...bu nedenle fırsatını bulunca yüklenecekler.
şu ucuzluk mevzusuna gelince..rusya da hep ucuzdu, hala ucuz...son 2-3 yıldır söylüyorum, değerlemede örnek alacağımız ülke rusya..bir ara onlardan da ucuzduk, şimdi yakın sayılırız. bu arada yönetim şekillerimiz benzese de, kurumsal yapılan bizden çok daha iyi...mesela mb gerçekten bağımsız, araçları, enflasyonla mücadele için istediği gibi kullnabiliyor.
bizde bir piyasacı uzaman zibidi tayfası var...mamayı görünce hemen ağzının suyu akar, pavlovun köpeği gibi, şartlanmış...mama varsa, sorun yok onlar için...prensip, ilke vs hemen unutulur.
çıkıp delikanlı gibi, enflasyonla gerçekten mücadele edilmek isteniyorsa, önce mb nin bağımsızlığı kabul edilecek..kimsenin emir kulu olmayacak mb başkanı...öyle lafımı dinlemedim, görevden aldım diyemeyeceksin..hatta mb başkanı çıkıp görevime karıştırmam, karışan olursa istifa ederim diyecek.
yerli uzmancıklar böyle de...yabancı sıcak paracılar farklı mı sanki...onlar da vurkaç pelşinde...biraz para soktular, karı cebe indirene kadar her şey güllük gülistanlık...iddia ediyorum mb faiz arttırmasın, dolarda yine hareket olmaz pek, olumsuz yorum da gelmez fazla...bu iş her zaman böyle oldu zaten.
1546 yakın orti az daha sattık..
Doğru diyorsunuz ama alacaksa bile sallayıp alması daha mantıklı görünüyor, inatçı bir trader değilim oyun planım belli bakalim neler olacak.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vade sonuna 138.000 olacak belki daha da yukselir hafta sonuna doğru bir güzel satış gelecek grafik zaten işlemiyor yok yükselirse de longcular biraz daha kazansin
Cok güzel analiz Sn. Mertus, benzerini xtumy için yaparsanız daha da vahim çıkacak bence, 20 net faiz de bu arada bence gayet çekici, izleyelim bakalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katılmıyorum ve saçma buluyorum bu dediğini SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
destek nerde peki..ya da asıl destek nerde diyelim..çünkü 2009 desteğinin altında duruyor..
2011 den bu yana nerde destek çalışmış mesela..
tabiki çalışmamış..
https://i.hizliresim.com/A7rRqX.png
kafa atmaya gider diye bekliyodum ama sakin tutuyo, gemleri salmıyo pala
zannımca şortör partisini fazla ürkütmemek istiyo, yoksa kafayı koysa bunlar kurbağa gibi pıtır pıtır atlar kaçar, ılık tutuyo suyu
2011 de 5 doları görmüş AKBANK..zirveye göre şuanki fiyatı 39.25 olmalı halbuki alın o zaman ucuzsa..:)
o devir geçti..senin paran suriye lirasına döndü..Suriyede hesap yapılırken dolarla yapmıyorlardı şimdi değilmi..
Adam kafaya koymuş, tüm şortcuları patlatıp üüüle şelaleye başlıcak
Aps nedir acaba bugün de artıyormu
Ozan bey.. Ben de bu topige eski takilanlardan olduğum için az buçuk huyunu suyunu bilirim..
Fasa fiso..
İnanın piyasa takip etmiyorum ve 105 lerden beridir spot mal dayım.. Zaten karımı etmişim.. Burdan dönse bu güruh korku pompalasa ne olur.. Bu sezon bu kadar der geçerim..
Viop ile uğraşan kısa periyotlarda olduğu için asla geniş aralıklı ve uzun trenlere bakmadilar bakamadılar.. Akıl var mantık var ülke bitse senin short tan kazandığın gene TL ye gidecek zaten eriyecek.. Buranın bakış açısını çok iyi bilirim.. Adım gibi de eminim çoğu kişi de aslı düşüşe tutunamaz.. Yani viop biraz kendini kandırmaca hele ki elliot ile yapılıyorsa..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1548,Xx biraz daha sattık..
Halkbank üçgeni kirarsa yukarı biri yazabilir mi. Ben TV den altyazı takip ediyorum ona göre bişey yazcam..
Harun ile Cem i karıştırma..
Şimdilik..
Harun da Cem olma yolunda yoksa ok..ama not now..
Harun 2 kademeye 4-5 milyon lot al sat yapan birisi..
Takipçilerini gazlayıp kendi 2 kademe malını satmanın derdinde..
Cem ağır top..
Harun petkm e asla tavan çektiremez..
Birde Harun YANCI!! yani onun arka planında büyük bir başka spekülatör var..
reverze short . 25-30 puan civarı düzeltme gelmeli bence.
https://resimyukle.xyz/i/V2Wa0V
Aha altyazı geçti hala 5.38 yazıyor ahahahahha bu ne olm cehenem mi bu nasıl bir işkence... Endeks 140 olmuş hala üçgen içinde kan alıyorsun inanılmaz izliyoruz..
hala tavan olan xu030 hıssesı yok... bu boyle gıtmez... bırınden bırı tavan olsa ıyı olacak...
Endeks tarafı düşüncem..
Biden gelecek çökecez dediler..
Biden gelmeden ralli başlattılar (biliniyordu elbette geleceği)
Çökertecek fena dendi..
Biden hakkaten geldi..Ralli tam gaz oldu..
Ocak da böyle geçer
Şubat Mart Gibi buralara sert mal gelir diye düşünüyorum..(Halkb ve rezza zarrab etkisi)
İngiliz atı gibi sonradan açılır belki Mehmet abi :he:
örnek 2; HALKBANK dolar bazlı nerde destek çalışmış..bu resim şu anlama gelir;
halkbank dolar bazlı çökmüş..bitmiş yani..ucuzlamış değil bu..çökmüş..yok olmuş..
yani grafik diyorki..dolar bazlı bakıp saçmalamayın..
https://i.hizliresim.com/JHmBFu.png
1549,Xx de güzelmi$$ madem oldu badem & 1550 az emir daha yazdık bulunsunlar..
Valla onu bunu bilmem ama adamlar süründürmeye yönelik oynuyorlar. Şubat vade reverse pozisyonlarla flat. Şimdilik bekleyelim.
Deli gibi yükselirken endeks NEDEN diye sorun..
Neden yükseliyor..
Herkes gözüne far tutulmuş tavşan gibi seyrediyor..
80-90 bin de karşıladılar malı..Şimdi bu malları allayıp pullayıp satma zamanı gelmiş olmasın..
Bütün malı kucaklamışlar nereye gömeceklerdi daha..
Mesela 2017 rallisi ardından doların 2018 de 2 katına gidişi??? (2016 da önce uçak krizi sonra darbe derken yine malı kucaklamışlar idi)
O borsa rallisi ne oldu..
Yine aynı şeyler yazılıp çiziliyordu buralarda..
Mal alanlar doğru yerden satamazsanız..SATMAZSANIZ..Yine dönüp dolaşıpmaliyetlerine hatta onunda altına gelecek..
Bknz Tuprs..
2017 2019 arası 120 150 arası git gel..
Sonra gümm 70 tl..
Ne oldu..
Bekle dur hamallığını yap..
Şimdi 105 olmuş ..
breh breh..
Dolar 3 tl iken tuprs 140 idi 2017 de..
o grafik zirvesinden daha yükseğini gördü dolar olarak. tl 20 üzeri 22 vs görmüştü dolar 1.75 di.. temettü felan verdiyse onu düşmüştür grafik..
12,5 14 dolar arasını gördü. şuan 68 cent felan heralde..
1550 4. Bölük, cort abooo dayağa bak :) hahahah
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1551 hem yazdık verdik hem aktif tekrar ettik.. Veri nice..