Sayfa 681/996 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. AKBANK dolar bazlı 2009 seviyesinin altında mesela..2003-2004 seviyelerinde..bu neyi gösterir biliyor musunuz..dolar bazlı teknik çalışmıyor demektir..

2. 978 den vermiş, onsekiz gademe yeter dedi, bende Allah bereket versin dedim Mehmet abi bu işler nasip, millet çok kolay kazanıyor biz fakir geldik fakir gidecez
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Bunnar da temam..

Meret dönse ne güzel olur hem heryerden dengeler bozulur ??..
    Haydi grande parite.. Reverse dunk..

Böyle okyanuslu balinalar hacimli hadise anca işimize yarar tarihi devirlerde.

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dolar bazlı 2009 seviyesinde diye mi faiz lobisiyle anlaştık diyorsunuz..
    abi 3 4 gündür bunu yazdım.. bak bu iş çocuk oyuncağı değil.

ne olduğunu asla bilemezsin medyayı izleyerek. daha yeni küresel medya reuters ile trene bindirdiler herkesi. bu iş çok büyük.

halkbankasında daha geçen aylarda idi galiba daha amerika da savcı görevden alınmadan kağıt durduk yere tavan oldu. gece abd de savcı görevden alındı.. bu işler çocuk oyuncağı değil...

bilmediğin işi yapmayacaksın abi. ne olduğunu asla bilemeyeceğiz.. bu işe heves edenleri baya uyardık bildiğiniz işi yapın. bu iş iş değil. başka bildiğimiz bişey yok bildiğim tekşey hiçbirşey bilmediğimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,758
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    3. Bölük 1545 - 6 arası cort. Maliyet 1543 oldu.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ne olur ne olmaz. dikkat et..
    düşen bıçak tutulmaz muhabbeti olmasın sonra...
    artık düşen bıçak mı yükselen bıçak mı o ayrı

ya da en temizi rüzgara karşı çişlememek lazım

belliki bu adamların derdi borsayı çok kıymetli gösterip ekonomi tıkırında imajı vermek.
    ona bel bağlanmış belli yani.

zaten % 10 u katartllara satıldı. artık kıymetli olmak zorunda..

zorunda... bitti..
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi bu hareketi tek kişinin yaptırması çok zor değil mi sence de?

Tahvil kafamı karıştırıyor. Çok yüksek. Bilanço değerlemelerimde, 4 5 şirket uygun çıkıyor artık yavaştan şişmeye başlıyor, ama ilginç şekilde bist30 şirketleri HALA ucuz...

Küçüklerde, öyle 20 30 a katlamadık ama ralliyi yakaladık diyebilirim çok şükür. Temeli sağlam, taş gibi kar eden şirketler bence, çöp olanlara göre çok çok az gitti. Öyle değişik bir sene oldu 2020, bakalım 21 neler getirecek.
    Mucize gibi bir şey oldu...artık para babaları, akp nin finansörleri de olabilir, devreye girip bu hareket silsilesi oluşturulmuş olabilir. mb başkanı planlıydı, ama berat ve sonrası planlı değildi bence, eğrisi doğrusuna denk geldi bir şekilde.

şunu kabul etmesi lazım badem tayfasının..ne ab, ne abd erdoğan ı istemiyor(özellikle biden sonrası)...eskiden de hoşlanmazlardı, ama artık istemiyorlar da...bu nedenle fırsatını bulunca yüklenecekler.

şu ucuzluk mevzusuna gelince..rusya da hep ucuzdu, hala ucuz...son 2-3 yıldır söylüyorum, değerlemede örnek alacağımız ülke rusya..bir ara onlardan da ucuzduk, şimdi yakın sayılırız. bu arada yönetim şekillerimiz benzese de, kurumsal yapılan bizden çok daha iyi...mesela mb gerçekten bağımsız, araçları, enflasyonla mücadele için istediği gibi kullnabiliyor.

bizde bir piyasacı uzaman zibidi tayfası var...mamayı görünce hemen ağzının suyu akar, pavlovun köpeği gibi, şartlanmış...mama varsa, sorun yok onlar için...prensip, ilke vs hemen unutulur.

çıkıp delikanlı gibi, enflasyonla gerçekten mücadele edilmek isteniyorsa, önce mb nin bağımsızlığı kabul edilecek..kimsenin emir kulu olmayacak mb başkanı...öyle lafımı dinlemedim, görevden aldım diyemeyeceksin..hatta mb başkanı çıkıp görevime karıştırmam, karışan olursa istifa ederim diyecek.

yerli uzmancıklar böyle de...yabancı sıcak paracılar farklı mı sanki...onlar da vurkaç pelşinde...biraz para soktular, karı cebe indirene kadar her şey güllük gülistanlık...iddia ediyorum mb faiz arttırmasın, dolarda yine hareket olmaz pek, olumsuz yorum da gelmez fazla...bu iş her zaman böyle oldu zaten.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

1546 yakın orti az daha sattık..

8. Doğru diyorsunuz ama alacaksa bile sallayıp alması daha mantıklı görünüyor, inatçı bir trader değilim oyun planım belli bakalim neler olacak.
     Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ne olur ne olmaz. dikkat et..
    düşen bıçak tutulmaz muhabbeti olmasın sonra...
    artık düşen bıçak mı yükselen bıçak mı o ayrı

ya da en temizi rüzgara karşı çişlememek lazım

belliki bu adamların derdi borsayı çok kıymetli gösterip ekonomi tıkırında imajı vermek.
    ona bel bağlanmış belli yani.

zaten % 10 u katartllara satıldı. artık kıymetli olmak zorunda..

zorunda... bitti..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 681/996 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •