alım paniği çıktı-
the akçay effect
Printable View
s&p artıya geçti biz hala eksiyiz??
Saat 10.26 da tam endeks dipteyken yazmış , son 2 ay Akcay indikatörünü kullanan Türkiyenin sayılı zenginlerinden biri oldu.
erdemirle bim assolistlerini perdenin arkasında bıraktılar :)
en son çıkacak assolistler :)
ABD futureler toparlamış..
DAX artıya geçmek üzere...
bit shit leş coinlere bile saldırmışlar yüzde 2 artıya fışkırmış durumda..
Biz de de Yeşil bekleniyor efem..
Borsalar düşmezzzzzzzz
Düşemez..
güsel bi momentum oluştu,
aşağıdan gelmenin rüzgarıyla 2300 kafa atabilir
İndikatörlerin nasıl çalıştığını öğrenmiş olduk.
Akçay abi yazdığı zaman lönk açıp, KaraKemal abi yazınca da tekrar şortları giymek mantıklı gibi duruyor.
Bi dene ceton ile deneyelim bakalım
2272 den şort
Goldman Sachs, Ukrayna’da tansiyonun artması ve yaptırımlarla birlikte Avrupa’dan ABD’ye ve Japonya’ya kadar borsalarda sert düşüş olabileceği uyarısı yaptı- Bloomberg HT
Goldman Sachs Rusya’ya yönelik yaptırımlar ve iki ülke arasındaki gerilimin daha
da artmasıyla ABD Borsalarının yüzde 6’lık düşüş yaşayabileceği, en büyük kayıpların
Avrupa ve Japon borsalarında olabileceği öngörüsünü paylaştı.
Goldman stratejistleri konu hakkındaki raporda Ukrayna krizinin neden olabileceği
en kötü senaryoyu da paylaştı. Buna göre Rusya para birimi ruble’de yüzde 10’luk
değer kaybı petrolde yüzde 13’lük yükselişe, tahvil faizlerinde 27 baz puanlık
düşüşe neden olabilir.
Bloomberg HT'nin ilgili haberi:
https://www.bloomberght.com/goldman-...ylasti-2299464
Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
Endeks aynı yerde inip çıkıyor. Birileri çökecek diyor birileri çökemez diyor :)
2060 üstü kapanış veya 1965 altı kapanış olana kadar boşa nefes harcamaktan başka değil.
Hisseler son 2 aydır aynı yerde ya da biraz altında. Kim ne para kazanıyor ki çoşku modunda anlamak da zor:)
Ukrayna sıcağı sıcağına müdahale edemediğine göre şimdilik bir süre ortam durulur diye düşünüyorum.
Ukrayna, Rusya ile diplomatik ilişkileri kesmeyi değerlendiriyor
Ama hala değerlendiriyor :)
Bir bok olmaz bunlardan , Rusya ile birleşsin topyekün bence.
ons duramadı 1900 üstünde tıpış tıpış geri.
Umarım bugün artı kapamayız, yoksa gundi nin dilinden kurtulamayız, az da olsa eksi kapanış olsun bence:)
Amerika güzel açarsa + kapatabiliriz bence :)
bazılar gundi ve paragöz gibi o onu demiş bu bunu demiş diye akşama kadar lak lak yapar...
bazısıda günde 100,000 i böyle cebe koyar...
laklaka devam... :)
https://i.hizliresim.com/b1ghdhs.jpg
bu durumda fed faiz artıramaz
fiyatlanıyor
ya tedarik zinciri aksar fiyatlar yine patlarsa
zaten brent son 8 yılın zirvesinde
o zaman küresel enflasyon ne olur
sorusu sonra fiyatlancak
hadi ben kaçar hava güzel...
https://i.hizliresim.com/p5rsx5c.jpg
Akcay'a tebrikler o da Akcay indikatörü kullanıyor. Kazandıran bir strateji demek ki
Akçay hem kendi kazanıyor hem foruma kazandırıyor kıymetini bilin :)
Dolar ,kış uykusundan uyandı...
Herkes kazanıyor sa sıkıntı yok üüüleyse,zaten burada her gün para dağıtıyorlar
Şey sınırda gezmeye başladı. Demek füze atılsa 14 üstü 5 dk...
gundi ve ekurisi paragöz hadi koyunda ne yaptınız görelim...
o onu demiş bu bunu demiş şu şunu demiş kendiniz naptınız...
elleri açık oynayalım ben koydum masaya...
Olayı hiç anlamamissin. Senin zarar ettigini değil söylemlerinle ve önerilerinle insanları zarar ettirdigin gibi bir gerçek var konu bu. Yazilarin bir fikir beyanından çok ikna odası çalışması gibi oluyor.
Hadi 1400 2400 endeks olayini geçtim, THY 12 lerde iken burada hergun 4 5 defa devlet hissesinden uzak durun yazıyordun?
Ekstre işine gelirsek onun kendine ait olduğunun bile ispatı yok sonuçta. Sayın mert kulakları çınlasın anlık aldım sattım yazmadigin sürece o ekstre anlamsız.
Aynen öyle, bilinçli mi yapıyor bilmiyorum, yıllardır aynı. Ayrıca bir sürü işlem yaparsın kar ettiklerini yapıştırırsın, zarar ettiklerini sen bilirsin sadece.
Dediğin gibi, gözü yiyen anında yazsın aldığını-sattığını, yoksa ekstre vs kuru gürültü olarak kalır!
Taşınan Açıklar, açıkcılar YKBNK, THYAO PETKM de,
https://i.hizliresim.com/iw5ktpk.PNG