Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    yaklaşık 10 gün önce uzun zamandır planladığım forex hesabını sonunda açtırdım. Ama gelgelelim henüz poz açmaya cesaret edemedim. Haber akışı çok fazla etkiliyor trend oluşmuyor bir türlü. Nasd**, DJ ve SP vadeli dövizlerden de $/TL, gram altın ve Ons altında işlemler yapmayı planlıyorum eğer cesareti toplarsam
    Fx en tehlikeli ve başarı oranının %10-15 lerda olduğu bir piyasa (Kurt bir fx ci TV de söylemişti) Özellikle şu an yangın yeri.
    Umarım siz kazanırsınız...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. umarim kur farkindan dolayi vergilendirmeyi anlatmislardir
    axctiginiz pozisyonu ayni noktadan kapatmis olsaniz ama bu esnada usdtry kuru actiginiz zamana gore primli ise bunun vergisini veriyorsunuz
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    yaklaşık 10 gün önce uzun zamandır planladığım forex hesabını sonunda açtırdım. Ama gelgelelim henüz poz açmaya cesaret edemedim. Haber akışı çok fazla etkiliyor trend oluşmuyor bir türlü. Nasd**, DJ ve SP vadeli dövizlerden de $/TL, gram altın ve Ons altında işlemler yapmayı planlıyorum eğer cesareti toplarsam
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    herkesin bildiği, sürekli pompalanan bedava bilginin hiçbir faydası yoktur.

savaş savaş diye gezip başkalarının acılarından refah kazanmaya çalışanların soluğunu kesti pala.

eline sağlık.

elbet gömecek ama göstere göstere yapmayacak.
    olumsuz bir durumda pazartesi gelip ,bu gün kapanışta manyak gibi aldığını 2 kademe aşağısına satmaya kalkarsa ,hadi lan pala i..nesi ..ne iki kademesi 10 kademe aşağı yaz düşünürüz , onun zevki de ayrı olur

Bu dolarlar ülkelere bu şekilde mi geliyor..
    Örneğin bize..
    Havaalanlardan mb ye mi taşınıyor..
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    5 milyar dolar 50 ton ediyormuş, muhtemelen 2 TIR eder.

100 dolar 1 gram ediyor.

1 gram altın ise kabaca 60 dolar civarı ediyor. Bu durumda madeni altın daha ağır kalıyor, normalde altın ağırdır taşıyamazsın saklayamazsın denilerek kağıt para çıkmıştı.

>>>>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...tasindi/261073
    Dev kargo uçağıyla 50 ton ağırlığında dolar ABD'den taşındı

Rus bankalarının Ukrayna gerilimi nedeniyle ABD hesaplarından paralarını çektikleri ifade edilirken Rusya'ya taşınan nakit miktarının 4 milyar 970 milyon dolara ulaştığı belirtildi.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    olumsuz bir durumda pazartesi gelip ,bu gün kapanışta manyak gibi aldığını 2 kademe aşağısına satmaya kalkarsa ,hadi lan pala i..nesi ..ne iki kademesi 10 kademe aşağı yaz düşünürüz , onun zevki de ayrı olur
    buna diyecek hiçbir lafım olmaz. herkes para kazanmaya çalışıyor. yarın ne olacağı belli değil.

savaş kelimesini çıkaralım, misal yarın kötü şeyler olacağına kanaat getirsem bilançolar ekonomi seçim vs şort girerim.

ama poz girmek başka, sabah akşam temenni dilemek başka.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Usd/try çok sıkıntılı bir yerde. 13.80 üstü artık baska şeyler konuşulur. Büyük filozof berat'ın dedigi gibi artık kimse oraya bakmıyor ama sen bakmayınca orda olmadıgı anlamına gelmez.

Bakalım kkm fark ödemeleri nasıl olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bu dolarlar ülkelere bu şekilde mi geliyor..
    Örneğin bize..
    Havaalanlardan mb ye mi taşınıyor..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zamanında birisi TEB döviz banknote işi ile uğraşıyor demişti, yani onlar dğer bankalardan ihtiyaç fazlasını alıp satıyordur. TCMB de yapıyordur.

Faiz kazandırmadığı için normalde banknote tutmuyorlar. 1994 krizinde bir banka bir kaç bavul getirmiş, para isteyenlere şubede vermiş, kuyrukta bekleyenler para verildiğini görünce dağılmış, o şekilde de biri anlatmıştı.

Bir de Afganistan'dan paralar kaçırılırken arabaya sığmadı haberleri vardı. El çantası ile 10 kg dolardan fazlası zor taşınır (1 milyon dolar), kamyon ile 20 ton taşınabilir yukarıdaki hesap o da 2 milyar dolar eder.

https://www.ortadoguhaber.com/haber/...lyon-kacirildi

Eşref Gani ve kaybolan milyonlar: BAE'ye planlı uçuş mu yapıldı? Uçakta kaç kişi vardı? Afganistan'dan kaç milyon kaçırıldı?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Fx en tehlikeli ve başarı oranının %10-15 lerda olduğu bir piyasa (Kurt bir fx ci TV de söylemişti) Özellikle şu an yangın yeri.
    Umarım siz kazanırsınız...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Haklısınız daha Viop'da kazanamadık F/X de mi kazanacağız. Çıkış noktam 20 Aralık gecesi yaşadıklarım oldu. F/X açma fikrim o zaman oluştu. Kurda dramatik bir hareket olursa kendimi zarar etmekten koruma şansım olabilir diye düşündüm. (yatırımlarımın büyük kısmı yabancı borsa hisse senedi ve emtia fonlarında çünkü) Belki de forex'de işlem açmam kararsızım hala. Dövizim vadesizde duracağına FX hesabında dursun ne fark eder ki. Acil durumlarda hareket etme imkanım olabilir.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    umarim kur farkindan dolayi vergilendirmeyi anlatmislardir
    axctiginiz pozisyonu ayni noktadan kapatmis olsaniz ama bu esnada usdtry kuru actiginiz zamana gore primli ise bunun vergisini veriyorsunuz
    Evet sormayın o saçmalık konusunda da bilgi verdiler. Demo hesapta usd/try ve eur/try ve gau/try'de işlem açamadım deyince 20 Aralık gecesi veya sonraki günlerde usd/try işlemlerini kapattıklarını da söylediler... Aslında açılmış olması lazım dedi sonra da. Yuh be her türlü vatandaşı düdüklemişler el birliğiyle...
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •