plana uyuyor musun ki ?
TÜPRAŞ şort falan yapmadın inşallah... ''dayu burdan tupraş şortlanır mı ? '' dediğin gözümün önünde gitmiyor :drunk:
gündüz sorduğunda 820 de idik... lönkledin mi oradan ? ben mal gibi seyrettim
Printable View
benim stratejim genelde şort üzerne .....endeksin tepesinden şotlarımj sonra az az karları alırım..........yanlız zarlar hileli.....Gördün değil mi adam bugün şortlamış eline yüzüne bulaştırdı.....sonra bize saydırır....her neyse teknik bir yere kadar....dikkatli olmak lazım.....
Moody's, Tüpraş kredi derecelendirme notunu açıkladı!
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Investor Service tarafından, Şirketimizin uzun vadeli kredi notunu B3 görünümünü durağan olarak koruyan güncel rapor yayınlanmıştır.
Can Emrah YILMAZ viop30 Ağustos 2023 vade - 21 Ağustos
BOFA yine mükemmel ortalama ile short kapatmış HSBC ve MEKSA korkudan görebildikleri seviyelerde kapanmış YK yine tavana yakın Long ortalama ile Long arttırmış
benim bildiğim BOFA ve yancıları 3 vakte kadar bu YK 'yı batırır
https://i.hizliresim.com/ed8dz52.png
yanlız bugün vadelide 841000 üstündeki alışlar MOMENTUM trade'i idi...
yakaladı momentumu uzattı da uzattı
841--843 aralığının tekrar ziyaret edilmesi gerekir
bu akşamki FDOW'a göre bunu yapmaz... yarın sabah ki FDAX'ı bekleyecek oralar için
çünkü bugün FDAX gavur gibi sıktı, gram salmadı aşağı... (BOFA'da buna güvenip abandı )
yarın ne yapacak bakalım
Konu komşu tüm mahalleli olarak yarın 7.gün olan gundi abinin etiketlediği tepeyi herif ince uclu matkapla delicek mi merakla bekliyoruz. :he:
https://i.hizliresim.com/btg8cyf.JPG
Geçmiş zamanda elimde epeyce vardı,23 yılın intikamını alıyor.
2020 Senesinde Altınorta'ya AL önerisinde bulunduğumda hisse 7-8 tl.cıvarında idi.
NUH Çim de 6-7 tl.idi.
Kaçan balıklar büyük oluyor.:vk:
YTD
dayu... PALA lönke döndümmü, gerçekleri hiç iplemez, '' beklenti var haaa...'' der
perşembe faiz kararı var... (o faiz kararında boş tahtayı 10-20000 puan çızıktırma korkusu varya, o korku )
PALA.. şortçuyu, o güne kadar, o korku ile her türlü BİÇER
dere tepe dümdüz eder :plc:
kafası kızmaya görsün, faiz kararına tahtayı 900000 de sokar
adam olsan alıntılar yazarsın cahoyu uyardığım gibi senide uyarayım çakma ekonomist tanımadan bilmeden kimseye laf yetiştirme ha yapacaksanda adam gibi yap mahalle karıları gibi topikte dedikodu yapma.
gelelim dedikodu yaptığın alana nereden şortladığımı biliyormusun yok , peki isteseydim karla kapatırmıydım evet ama spotta yüklü tahtalarda olduğum için oyunu 2 jetonla başladım , eregl hareketi ile stoploss oldum.
sen ne yaptın mahalle karıları gibi dedikodu bu işleri bırak işine bak milletin derdi sonra bir yerlerini germesin hadi sağdan uza.:wave:
bana boşkuşu getirinnnn.
çağ atlamışız. asdasds.
öğleden beri, iski ilen garagol arasında fink atıyom.
tesisatta aktif olan su saatlerini çalmışlar.
tapaladım hepsini. alırlar o tapayı artık ne yaparlarsa. asdasfds. :he:
idam şart. amonyum nitrat.
madem büyük oyuncusun vıop ta koyarsın bundan sonra işlemlerini buraya ne kadar oyuncusun görürüz.
ekstre ama yok şuradan şort şuradan long değil namluya sürdüğün mermiyi görücez.
Deli bir gün olmuş.
Kapanışta Enka biraz da Tcell hatrına Telekom aldım.
Sabaha eldeki her şeyi satar çekilirim.
Bugün shortsqueeze modu açıktı.
Kalanlara şimdiden bol şanslar.
Maç saatimiz geldi oyunda olanlara bol kazançlar.
VİOP30 günlük, HSBC BofA ve Meksa Yatırım short azaltmış, İs Yatırım long azaltmış, Garanti Deniz ve Ak Yatırım short artırmış, YapıKredi ve TEB long artırmış,
Long pozisyonları hala güçlü görünüyor,
https://i.hizliresim.com/sncyotp.PNG
dipnot :
bugün bankaların önünü kesen AKBANK oldu
yarın AKBANK'ı almaya karar verirlerse... bankaların hepsine birden girişme ihtimalleri var
% 1,5 alsalar, ötesi berisi... bir 5000 puan yukarı eder
aklınızda bulunsun
NASDAQ ve SP500 'de durumlar müsait... DJİ'de kafalar karışık
Çakalların özgürlüğü Aslan yerden kalkana kadardır.
:thumbdown:
İşin ilginci gümüş ons sert çıkarken altın izlemesi....
Ben soğuk biri değilim. Sadece muhatap olmuyorum o kadar.:rules:
gece avcıları ile beraber 850800 lönk... 3000 puana fitim
30 luk grafik sabah.. 854xx..855xx yakarım diyor ama ben taşıyamam, ver 3000 imi fit olalım pala