Originally Posted by alenichev OFF Tuprs hazirlaniyor bubba. Mala mi ney Cok guzel flama yapmis. EREGL VE TUPRS koparsa bu endeksi kaldirir 50 bin puan daha Ben daha ne diyem. Azicik boburleneyim bari
VAKBN yatırım finansman girdi bankalar... sabah sabah 2 milyarlık satış karşılanıyorsa... BOFA birşey satmıyor demektir... başka yerden alıyor
TTKom iyidir candir AKgrt ve ereglide iyidir Originally Posted by mert45 TTKOM u iyi izle senin hatrına operasyon çekecem orda iyi izle Sen ruzgara karsi durmazdin abi Originally Posted by mert45 8498.75-8385.00 gördü şimdi 8400.00 .. Basim mi 1 kontrat daha
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Originally Posted by çıtak 849 dan basmadın... burdan mı basacan eğleşme abi bizimle dayucum Tüpraş vadelisi nasıl şort için......
AKBANK--GARAN doğru, yalan, asparagas farketmez... her türlü hipnalıkta itina ile tahta çizilir
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 dayucum Tüpraş vadelisi nasıl şort için...... bi dene daha Originally Posted by çıtak düşündüm taşındım 11:25 veya 11:30 barı için tahtanın hakkının 839800 olduğuna kanaat getürdüm ve % 60 lönkü yazdım oraya şort mort yok... akıllı olun... alırlar aklınızı % 7 yapmış tahtaya şortmu olur... bar analizi diye birşey var, duymadınmı heç adam o direği sokmuşsa, daha çıkmaz o direk, ganıttıra ganıttıra gider
Originally Posted by sindoma53 ykbnk ve eregl hareketi bugunun noktasını koyar starta duramayan at misali starta duramayan at ne ola ?? tuprs yapacağını yaptı, asels sise bim gibi ağır toplar satıcılı, bankalar eregl kchol ile yukarı sürebilir.. ama düşük ihtimal
Originally Posted by Culpable TTKom iyidir candir AKgrt ve ereglide iyidir Sen ruzgara karsi durmazdin abi Bu ara hep terse geliyorum nedense .. Sabah 847 ikinci posta için satış yazdım sonra iptal ettim ,nerdeyse 850 gördü iyiki iptal ettim dedim zınk geldi 838 oldu ..olmayacaksa olmuyor işte ..
Hayat hoş gerisi boş
Forum Rules
Yer İmleri