İdl yi nvb ye cekmistim o daha beter 0.07 .enson 0.20 getiriyordu bu neolar.. ppn haric hepsini satip bono alicam ne aldigimi bilirim hic olmazsa dusmeszse hergun al sat da yaparım bana farketmez .
Printable View
İdl yi nvb ye cekmistim o daha beter 0.07 .enson 0.20 getiriyordu bu neolar.. ppn haric hepsini satip bono alicam ne aldigimi bilirim hic olmazsa dusmeszse hergun al sat da yaparım bana farketmez .
Hepimiz harıl harıl arayış içindeyiz sanırım saat 14.40 dan beri yazan olmamış. Saygılar
Zbj 0.0916 magmaya yolculuk başladı
Ppfye %10dth mecburi olsun diye aklına gelenin...
Kim olduğunu bilen var mı?
TBT fon irzimiza gecti .
Bu fonları tek tek arayıp bulması biraz zahmetli, o yüzden hazıra konuyoruz:https://x.com/FonDetay/status/1878140651877044417
Alıntı:
HSA (HSBC Portföy Değişken Fon)
TCD (Tacirler Portföy Değişken Fon)
NRC (Neo Portföy Birinci Değişken Fon)
MAD (Meksa Portföy Birinci Değişken Fon)
AED (Ata Portföy Birinci Değişken Fon)
SVB (Strateji Portföy Agresif Değişken Fon)
OKD (Oyak Portföy Birinci Değişken Fon)
ACD (İstanbul Portföy İkinci Değişken Fon)
TGA (Garanti Portföy Agresif Değişken Fon)
PID (Piramit Portföy Değişken Fon)
IAE (İstanbul Portföy Agresif Değişken Fon)
HJB (Hedef Portföy Birinci Değişken Fon) *3 Temmuz 2024
SUB (Ünlü Portföy İkinci Değişken Fon)1*16 Temmuz 2024
YDP (Yapı Kredi Portföy Birinci Değişken Fon) *5 Ağustos 2024
ICH (Pardus Portföy İkinci Değişken Fon) *11 Aralık 2024
HPD (HSBC Portföy İkinci Değişken Fon) *2 Ocak 2025
Sosyal medyada pazarladıkları ürünler 1 gun yasamiyor.
En az %51 hisse içeren katılım fonları da 2 tane sanırım.
PP1 - PARDUS PORTFÖY BİRİNCİ KATILIM FONU
GKF - Global MD Portföy Katılım Fonu
Serbest fonlarda Devlet tahvili zorunluluğu olmayan para piyasası fonları da var DCB gibi. Tefasta da HPH gibi katılım para piyasası fonları var devlet tahvili zorunluluğu olmayan.
Ayrıca hisse yoğun olan, stopajsiz arbitraj, mutlak getiri fonları da önümüzdeki dönem ön plana çıkabilir. Ama bu fonlar serbest fon, örneğin HMG
Saygılar.
Cds deki değişimden etkilenmeyen dövize endeksli fon var mı (:
Benim alıp sattıklarım yada baktıklarım hep etkileniyor...
Ppfler hep boylemi gidecek
48'den nkolay fonlarımı bozup IDL'ye geçtim 1 haftadır rezillik yaşıyorum, günde 0,09 getiri nedir be kardeşim
0,13-0,14 lere alışmıştık...
Şimdi 0,08-0,09 larla yetiniyoruz.
Üstüne bir de stopaj eklenince, yatırımın keyfi iyice kaçtı.
İdl0.07 ...
14 tane pff+njr bugün hepsi satildi anadolubank renkli hesap %50 50 k boşta gecildi
Bugün DH da bı bankacı 6 Mart'ta en az 250 BP faiz indirilecegini belirtmiş kişi banka icinden
İnecek ama kaç baz puan olur tahminim şimdilik yok. Şubat enflasyonunu görüp ona göre ayarlayabilirler. Saygılar
6 martta faizi 250 baz puan ve üzeri indirirlerse TL den kaçış daha da hızlanabilir. PPF lerin zaten azalan cazibesi %15 stopajla iyice azalır. O zamandan sonra PPF dekileri nasıl tutabilirler bilemiyorum.
Bu gecede borclanma araçlari eksi yazmiş 1haftadir eksi yiyoruz bize denk geldi gün yuzü göremedik gene
Merhabalar.
Evet. Her iki fonunda izahnamesinde minimum %51 hisse senedi taşıyacağı belirtilmiş, Gkf için aşağıdaki, fonun web sitesinde fon kartında ayrıca 1 yıl tutulursa stopaj olmadığı belirtilmiş,
https://www.globalmdportfoy.com.tr/y...-katilim-fonu/
PP1 için, Pardus portföy sosyal medya hesabında vardı, şuan bulamadım.
Saygılar
0.09 vermiş, dolara kaçar para. Tl tutan zor kalır bu oranlarla
Ytd
Aynı haltı ben de yedim, stopaj avantajı ve bileşik getiriden yararlanalım diye, hatta valideninkileri de geçirdim ve tamamen aynı psikolojideyim. Gelecek haftayı görüp ciddi kararlar vermek gerekecek. Şimdilik sinir olsam da sabrediyorum. Üç beş de değil 1,5 milyon civarıydı bu arada... Sizin tutar neydi?