6 martta faizi 250 baz puan ve üzeri indirirlerse TL den kaçış daha da hızlanabilir. PPF lerin zaten azalan cazibesi %15 stopajla iyice azalır. O zamandan sonra PPF dekileri nasıl tutabilirler bilemiyorum.
6 martta faizi 250 baz puan ve üzeri indirirlerse TL den kaçış daha da hızlanabilir. PPF lerin zaten azalan cazibesi %15 stopajla iyice azalır. O zamandan sonra PPF dekileri nasıl tutabilirler bilemiyorum.
Bu gecede borclanma araçlari eksi yazmiş 1haftadir eksi yiyoruz bize denk geldi gün yuzü göremedik gene
Merhabalar.
Evet. Her iki fonunda izahnamesinde minimum %51 hisse senedi taşıyacağı belirtilmiş, Gkf için aşağıdaki, fonun web sitesinde fon kartında ayrıca 1 yıl tutulursa stopaj olmadığı belirtilmiş,
https://www.globalmdportfoy.com.tr/y...-katilim-fonu/
PP1 için, Pardus portföy sosyal medya hesabında vardı, şuan bulamadım.
Saygılar
0.09 vermiş, dolara kaçar para. Tl tutan zor kalır bu oranlarla
Ytd
Aynı haltı ben de yedim, stopaj avantajı ve bileşik getiriden yararlanalım diye, hatta valideninkileri de geçirdim ve tamamen aynı psikolojideyim. Gelecek haftayı görüp ciddi kararlar vermek gerekecek. Şimdilik sinir olsam da sabrediyorum. Üç beş de değil 1,5 milyon civarıydı bu arada... Sizin tutar neydi?
Yer İmleri