6 martta faizi 250 baz puan ve üzeri indirirlerse TL den kaçýþ daha da hýzlanabilir. PPF lerin zaten azalan cazibesi %15 stopajla iyice azalýr. O zamandan sonra PPF dekileri nasýl tutabilirler bilemiyorum.
6 martta faizi 250 baz puan ve üzeri indirirlerse TL den kaçýþ daha da hýzlanabilir. PPF lerin zaten azalan cazibesi %15 stopajla iyice azalýr. O zamandan sonra PPF dekileri nasýl tutabilirler bilemiyorum.
Bu gecede borclanma araçlari eksi yazmiþ 1haftadir eksi yiyoruz bize denk geldi gün yuzü göremedik gene
Merhabalar.
Evet. Her iki fonunda izahnamesinde minimum %51 hisse senedi taþýyacaðý belirtilmiþ, Gkf için aþaðýdaki, fonun web sitesinde fon kartýnda ayrýca 1 yýl tutulursa stopaj olmadýðý belirtilmiþ,
https://www.globalmdportfoy.com.tr/y...-katilim-fonu/
PP1 için, Pardus portföy sosyal medya hesabýnda vardý, þuan bulamadým.
Saygýlar
0.09 vermiþ, dolara kaçar para. Tl tutan zor kalýr bu oranlarla
Ytd
Ayný haltý ben de yedim, stopaj avantajý ve bileþik getiriden yararlanalým diye, hatta valideninkileri de geçirdim ve tamamen ayný psikolojideyim. Gelecek haftayý görüp ciddi kararlar vermek gerekecek. Þimdilik sinir olsam da sabrediyorum. Üç beþ de deðil 1,5 milyon civarýydý bu arada... Sizin tutar neydi?
Yer Ýmleri