Şortları iyiki kapatmışız yohusa 100 pivan kârdan da olucakmışız..
Herif yarın da gaplı açarsa ısrarcı şortcular mefta
Printable View
Ateşkes 12 saat mi sürecek
şu an yukarı sürüyor pala 9700 civarı ayı olmak akıllıca olabilir :)
terste bırakabilir milleti :)
karanlık odada birer iki şer kademe verildi.......tabi temkinli olmak güzel.......
Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kartalkaya'da 78 kişinin öldüğü otel yangınında kusuru olan bakanlık personelinin yargılanmasına izin vermedi.
Seans kapanışına yakın 10. 592 ortalamadan 14 adet long olduk akşam güzel prim yaparsa spege verecem.....
Kanal bantları ile bakmayı sevenler için, "kendimce" kanal alt-üst bandı da ekledim...
Ancak tahminim kavga 100 ve 500 Günlük ortalamalar arasında geçer.
Ezcümle "bence" bu pilav daha çoook su kaldırır:
https://i.ibb.co/shDhpdh/xu100.png
Bence kanal üst band orası değil. 2024 temmuz tepesi 2025 mart tepesi birleştirilirse bist 100 için bu 10750.
Bir de Mart 2025 tepesi 11 haziran tepesi birleştirilirse bist 100 için 9575. 9550 üzerinde kapanışlar yapabilirse ortalamalarda kendine gelmiş olacak. Bu da ara direnç. Bana göre her iki belirttiğim 10750 ve 9575 düşeni kırma yeri olduğu için direnç buralar kabul edilmeli. Açı olduğu içinde gün ve gün azalmalı. Bu yüzden tekrar bakılmalı.
Kanalın dibi de bana göre 9070. Önce ben bunu 9040 diye yazıyordum yükseldi.
Naçizane Bollinger bands olmalı grafikte.
İndikatör olarakta MACD, RSI üzerine atılmış RSI cinsinden düzeltilmiş 9 günlük mav ve volume üzerine atılmış DI +-
Geçen bir yazı yazdınız o yazınıza binaen ben size karşı yazı yazmam bundan sonra. Bu yazıyı da fikir fırtınası olsun diye yazdım. Lütfen yanlış anlamayın.
not: RSI üzerine atılmış RSI cinsinden düzeltilmiş 9 günlük mav ile kesişme al-sat içinde kullanılabilir. Grafik periyodu değiştirilerek kısa vadeli işlemler içinde kullanılabilir.
Teşekkürler uyarınız için.
Anlaşılır olması için kırpılmış bir grafikti. Belli ki sizin için yeterli olmamış.
Buyurun:
Haftalık, Aylık Bollinger standart sapma %1-2-3...
Çeşitli ortalama, Pivot, IM destekleri vb...
Sanırım aradığınız böyle birşey:
https://i.ibb.co/LDQXGbG9/xu100.png
EK: Bu da yetmez diyorsanız...
https://i.ibb.co/hFGXb9tG/xu1002.png
Veya siz tek bir görselde, bütünü açıklayan bir grafik atın da, biz de öğrenelim.
Burada herkes bir şeyler yazar. Yazıyor.
Bilgisine, algısına, görgüsüne göre... Ben de yazarım.
Siz istiyorsunuz ki ben istediğimi yazayım, üzerine de laf edilmesin...
Engelleyin geçin. En temizi.
dayıcım akşamdan sabaha malla girilecek zaman değil şimdi.....karşımızda israil ve iran var sence bu iş böyle biter mi.....bitmez....çok olaylara gebe bir zamana evrildik....bir de tramp faktörü var.....spekler çok sıkıştı....
öte yandan imamoğlu davası var ...elimize vermesinler diye ...sık sık yaptığım bir taktik bu....aracı kuruma çok komisyon da gidiyor tabi....
son dakika : İsrail hareket sürecek........
Göt anteni hala ekstre koyamadı :)
Karaduman sana kötü haberim var aşağı yapıştırıyorum.:drunk:
Ahmet Mergen
@ahmet_mergen
·
2s
Tekrar belirteyim. Endeks 9400'de deniliyor ama esasında fiyatlar enflasyon bazında bakacak olursanız 2 sene öncesindeki 4300 endeks fiyatında. Bana bakmayın ben 30 senedir fena sallarım endeks hakkında ve atıp tuttuğum 20 taneden 1 tane falan ( o da denk gelirse hani ) tuttururum. Onunla da 10 sene filan ges ges gerinir, kasılır dururum
karaduman endeks 4300 görmüş haberin yok :kahkah:
Bugünkü gap kopuş gapı yani bir süre o gap kapanmaz diye düşünüyorum. Bugün gördüğü en düşük 10408 rakkamı bence kritik nokta belki yarın tekrar orayı test edebilir ama çok ihtimal vermiyorum, ilk hedef 10800 rakkamı olmalı bence ve bu rakkam yarın görülme ihtimalli daha kuvvetli duruyor.
Ben flatım
Düşerse lönk için pusuda bekliyorum ama düşmüyecek muhtemelen 10800 lerden şort olucam
Kısavade ABD borsaları ve coin devam mı
Estağfurullah ben borsa dışındaki konuları tartışmayı pek sevmiyorum. Misal İkimizde beşiktaşlı olsak yine de anlaşamayabiliriz. Mesela Şirket batıran Hasan Arat ın bende karizması düzelmez. Mesela Divan başkanını PARSN dan iyi bilirim o bırakana kadar o görevi Beşiktaşlılığım askıda. Yoksa konu borsa ise bugün en iyi borsacı olsan yarın yeni bir gün herkes eşit. Eleştiriye son derece açığımdır.
Sizin grafik daha yeni nesil. Ben grafik koymayı beceremiyorum uğraştırıyor. Bir ara twitterdan direkt atılıyordu o zaman paylaşmışlığım var. 5-9-14-22-50-100-200 üssel ho kullanıyorum ben sizinkiler kaç? Cevap gecikti zamanı aşmışım yazdıklarım uçtu gitti tekrar yazdım.
Grafik coinci grafiği gibi diyecektim dedim yanlış anlaşılır belki yazamadım. Benim çok sevdiğim bir abimde ETH var. Ben coin işlemi yapmıyorum ama onun alt coinlere falan bakıyorum. Sattıramadım 4000 de ETH leri. Yukarı net fikrin olursa yazarsan sevinirim. O birşeyler diyor piyasanın % 60 ı mı ne coinde 20 si ETH de bu oran eth lehine artarsa btc ile dengelenecek fiyatı yüzdesel kazanç açısından diyor başka bir şey demiyor. ben anlamıyorum.
İyi de üstadım... Ernesto Che Guevara'dan tutun! Neyse...
Bir Beşiktaş'lı olarak söylüyorum taraftarlığınız da tırtmış... :evil:
Öyle Beşiktaş'lı mı olur yahu? :kmk:
Ezcümle:
Ben Multi Time Frame(Çok zamanlı: 1dk-1 yıl) olmak kaydı ile; standart 20,50,100,200,500 barlık ortalama kullanıyorum.
Örneğin RSI ve MACD de benim ekranımda MTF(5dk-Ay):
https://i.ibb.co/gFBh5C6Z/rsi.png