Sayfa 685/826 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 6608 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Viop LXV

1. Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Teşekkürler uyarınız için.
    Anlaşılır olması için kırpılmış bir grafikti. Belli ki sizin için yeterli olmamış.

Buyurun:
    Haftalık, Aylık Bollinger standart sapma %1-2-3...
    Çeşitli ortalama, Pivot, IM destekleri vb...
    Sanırım aradığınız böyle birşey:

EK: Bu da yetmez diyorsanız...

Veya siz tek bir görselde, bütünü açıklayan bir grafik atın da, biz de öğrenelim.

Burada herkes bir şeyler yazar. Yazıyor.
    Bilgisine, algısına, görgüsüne göre... Ben de yazarım.

Siz istiyorsunuz ki ben istediğimi yazayım, üzerine de laf edilmesin...
    Engelleyin geçin. En temizi.
    Estağfurullah ben borsa dışındaki konuları tartışmayı pek sevmiyorum. Misal İkimizde beşiktaşlı olsak yine de anlaşamayabiliriz. Mesela Şirket batıran Hasan Arat ın bende karizması düzelmez. Mesela Divan başkanını PARSN dan iyi bilirim o bırakana kadar o görevi Beşiktaşlılığım askıda. Yoksa konu borsa ise bugün en iyi borsacı olsan yarın yeni bir gün herkes eşit. Eleştiriye son derece açığımdır.

Sizin grafik daha yeni nesil. Ben grafik koymayı beceremiyorum uğraştırıyor. Bir ara twitterdan direkt atılıyordu o zaman paylaşmışlığım var. 5-9-14-22-50-100-200 üssel ho kullanıyorum ben sizinkiler kaç? Cevap gecikti zamanı aşmışım yazdıklarım uçtu gitti tekrar yazdım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kısavade ABD borsaları ve coin devam mı
    Sermaye azaltımı sonrası...
    Coin piyasına ara verdik üstadım.
    Lakin kopamadığımız için ABD borsasından COIN ile devam

ETH'da fırsat görüyorum. Belki ETH ile yeniden bir giriş yapabilirim coin piyasasına.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugünkü gap kopuş gapı yani bir süre o gap kapanmaz diye düşünüyorum. Bugün gördüğü en düşük 10408 rakkamı bence kritik nokta belki yarın tekrar orayı test edebilir ama çok ihtimal vermiyorum, ilk hedef 10800 rakkamı olmalı bence ve bu rakkam yarın görülme ihtimalli daha kuvvetli duruyor.
    Ben flatım
    Düşerse lönk için pusuda bekliyorum ama düşmüyecek muhtemelen 10800 lerden şort olucam
    Sen önce sabah endeksin düşeni kırma yeri neresi ona iyi bir bak. tavsiyem ne yaparsan yap stop loss tetik ol bu aralar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    teşekkürler.....itibar veremedim dayucum.....dön dolaş diyor....yine yazı ıle lütfen kabul et....Allah seni doğrularla karşılaştırsın...Kuran ı okuyan ve anlayanlardan olman dileği ile.......
    Amin
    Allah doğruluktan şaşırtmasın dayucuğum. Bol kazançlar dilerim.
    Maşallah güzel tradelerin oldu bugün, ryil tim speki iyi üttün
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku

ETH'da fırsat görüyorum. Belki ETH ile yeniden bir giriş yapabilirim coin piyasasına.
    bol kazançlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku

Grafik coinci grafiği gibi diyecektim dedim yanlış anlaşılır belki yazamadım. Benim çok sevdiğim bir abimde ETH var. Ben coin işlemi yapmıyorum ama onun alt coinlere falan bakıyorum. Sattıramadım 4000 de ETH leri. Yukarı net fikrin olursa yazarsan sevinirim. O birşeyler diyor piyasanın % 60 ı mı ne coinde 20 si ETH de bu oran eth lehine artarsa btc ile dengelenecek fiyatı yüzdesel kazanç açısından diyor başka bir şey demiyor. ben anlamıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Estağfurullah ben borsa dışındaki konuları tartışmayı pek sevmiyorum. Misal İkimizde beşiktaşlı olsak yine de anlaşamayabiliriz. Mesela Şirket batıran Hasan Arat ın bende karizması düzelmez. Mesela Divan başkanını PARSN dan iyi bilirim o bırakana kadar o görevi Beşiktaşlılığım askıda. Yoksa konu borsa ise bugün en iyi borsacı olsan yarın yeni bir gün herkes eşit. Eleştiriye son derece açığımdır.

Sizin grafik daha yeni nesil. Ben grafik koymayı beceremiyorum uğraştırıyor. Bir ara twitterdan direkt atılıyordu o zaman paylaşmışlığım var. 5-9-14-22-50-100-200 üssel ho kullanıyorum ben sizinkiler kaç? Cevap gecikti zamanı aşmışım yazdıklarım uçtu gitti tekrar yazdım.
    İyi de üstadım... Ernesto Che Guevara'dan tutun! Neyse...
    Bir Beşiktaş'lı olarak söylüyorum taraftarlığınız da tırtmış...
    Öyle Beşiktaş'lı mı olur yahu?

Ezcümle:
    Ben Multi Time Frame(Çok zamanlı: 1dk-1 yıl) olmak kaydı ile; standart 20,50,100,200,500 barlık ortalama kullanıyorum.
    Örneğin RSI ve MACD de benim ekranımda MTF(5dk-Ay):

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 685/826 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •