Estaðfurullah ben borsa dýþýndaki konularý tartýþmayý pek sevmiyorum. Misal Ýkimizde beþiktaþlý olsak yine de anlaþamayabiliriz. Mesela Þirket batýran Hasan Arat ýn bende karizmasý düzelmez. Mesela Divan baþkanýný PARSN dan iyi bilirim o býrakana kadar o görevi Beþiktaþlýlýðým askýda. Yoksa konu borsa ise bugün en iyi borsacý olsan yarýn yeni bir gün herkes eþit. Eleþtiriye son derece açýðýmdýr.
Sizin grafik daha yeni nesil. Ben grafik koymayý beceremiyorum uðraþtýrýyor. Bir ara twitterdan direkt atýlýyordu o zaman paylaþmýþlýðým var. 5-9-14-22-50-100-200 üssel ho kullanýyorum ben sizinkiler kaç? Cevap gecikti zamaný aþmýþým yazdýklarým uçtu gitti tekrar yazdým.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Grafik coinci grafiði gibi diyecektim dedim yanlýþ anlaþýlýr belki yazamadým. Benim çok sevdiðim bir abimde ETH var. Ben coin iþlemi yapmýyorum ama onun alt coinlere falan bakýyorum. Sattýramadým 4000 de ETH leri. Yukarý net fikrin olursa yazarsan sevinirim. O birþeyler diyor piyasanýn % 60 ý mý ne coinde 20 si ETH de bu oran eth lehine artarsa btc ile dengelenecek fiyatý yüzdesel kazanç açýsýndan diyor baþka bir þey demiyor. ben anlamýyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ýyi de üstadým... Ernesto Che Guevara'dan tutun! Neyse...
Bir Beþiktaþ'lý olarak söylüyorum taraftarlýðýnýz da týrtmýþ...
Öyle Beþiktaþ'lý mý olur yahu?
Ezcümle:
Ben Multi Time Frame(Çok zamanlý: 1dk-1 yýl) olmak kaydý ile; standart 20,50,100,200,500 barlýk ortalama kullanýyorum.
Örneðin RSI ve MACD de benim ekranýmda MTF(5dk-Ay):
![]()
Yer Ýmleri