Printable View
Alıntı: Originally Posted by hseylan 78 yandı dostum, nereye ? :) Kosuya cikiyordum, 78 alarmi caldi :)))
Alıntı: Originally Posted by tarkank sert yükseliş için alan yaratıyor önceki rsı ile sert yükseliş yapmamış zordu..artık haftaya ralli gelsin... biz 80 de bi çorba içelimde, sert mert e sonra bakarız :)
http://i.hizliresim.com/gqrO5O.png
Alıntı: Originally Posted by Gentleman Kosuya cikiyordum, 78 alarmi caldi :))) abi sen koştukça ralli yapıyor hisseler ( bknz metro hold.) :)
Alıntı: Originally Posted by hseylan biz 80 de bi çorba içelimde, sert mert e sonra bakarız :) Kebab cikti falinizda dostum :)
Alıntı: Originally Posted by hseylan abi sen koştukça ralli yapıyor hisseler ( bknz metro hold.) :) ne gunlerdi yahu :)))) bi kosuya ciktim, metro 5 kademe cikmisti :) Bi dus'a girdim, metro 5 kademe cikmisti. ertesi gun, kosu kiyafetleri ile dus'a giriyorum demistim :)))) 10 kademe ciksin diye :))))
Alıntı: Originally Posted by hseylan gedik 78 e basmış, 77 den yerine koyar , 78 de bekleyen emirlerini alır....77-78 kapatır bence, hayırlı seanslar :) 77-78 demirler baylar bayanlar. bende baskete gidiyorum dostlar :wave:
Alıntı: Originally Posted by tarkank hheh 77 kalktı 78 oldu..bedava tektu yok kimsee..tekniğide tamamladı....haftaya gömüsürüz... Hadi bakalim, rastgele :)