Originally Posted by hseylan 78 yandı dostum, nereye ? Kosuya cikiyordum, 78 alarmi caldi ))
Originally Posted by tarkank sert yükseliş için alan yaratıyor önceki rsı ile sert yükseliş yapmamış zordu..artık haftaya ralli gelsin... biz 80 de bi çorba içelimde, sert mert e sonra bakarız
Originally Posted by Gentleman Kosuya cikiyordum, 78 alarmi caldi )) abi sen koştukça ralli yapıyor hisseler ( bknz metro hold.)
Originally Posted by hseylan biz 80 de bi çorba içelimde, sert mert e sonra bakarız Kebab cikti falinizda dostum
Originally Posted by hseylan abi sen koştukça ralli yapıyor hisseler ( bknz metro hold.) ne gunlerdi yahu ))) bi kosuya ciktim, metro 5 kademe cikmisti Bi dus'a girdim, metro 5 kademe cikmisti. ertesi gun, kosu kiyafetleri ile dus'a giriyorum demistim ))) 10 kademe ciksin diye )))
Originally Posted by hseylan gedik 78 e basmış, 77 den yerine koyar , 78 de bekleyen emirlerini alır....77-78 kapatır bence, hayırlı seanslar 77-78 demirler baylar bayanlar. bende baskete gidiyorum dostlar
Originally Posted by tarkank hheh 77 kalktı 78 oldu..bedava tektu yok kimsee..tekniğide tamamladı....haftaya gömüsürüz... Hadi bakalim, rastgele
Forum Rules
Yer İmleri