hiç acelesi yok kafasına göre oynuyor zaten piyasa çok iyi değil. galiba yeni gelenlere biraz daha yukardan dağıtıyor akşama güzel bir eksi yakar :)
Printable View
Diyelim ki sen tahtacısın ve mal kilitleyeceksin, direncin üzerinde mi daha iyi kilitlersin altında mı. Tabii ki üzerinde direnci kırdı diye gelenlere malı kilitleyebilirsin.
Peki mal toplayacaksın nasıl toplarsın, direncin altında bu artık dilence geldi diye satanların malını toplarsın.
Olay bu kadar basit şu an direncinin altında artık gitmeyecek düşecek diye satanların malı toplanıyor diye düşünüyorum.
dostum hücre yatırımının şirkete ne getıreceği önemlı bence,,yapmış oldugu yatırımı kaç yılda sıfırlayacak ,,şirkete katma değer durumu ne olacak,,herkes smtrg de hucreden bahsedıyor ama şirkketın karlılığını bu yatırımın ne derecede etkıleyeceğınden kımse bahsetmıyor..ben bır ürünü dışardan uyguna buluyorsam ve yapacağım yatırım bu sektorde 5 yıl üzerinde bana gerı dönüş sağlıyacaksa ben bu işe gırmem şahsen,,bu yatırımı yapan veya yapacak şirket elbettekı bu konuları değerlendırıyordur..
infoda durum nedir bu gün dostlar ?? satıyorlar mı yoksa alıyorlar mı ?? umuyorum ki artık bu baskı biter..300 direncimizi geçebilirsek önümüz açılır ...
Gününüz bereketli geçsin Sevgili Ortaklar.
37 dk. da işlem hacmi 244 ml.
Syg.