boş ver bofayı netaşımızın carbon black cloud varrr:)
Printable View
Devre kesicilerde olmasa Kap a hiç haber düşmeyecek. Sayın Eksina senin kulağın deliktir ABD ye satılan şirketten haber var mı. En son kaça verdiler. Arkadaş bu netaşın sattığı herşeyde bir anormallik olmasa olmuyor. Şirketin kendisi bile satılırken bin bir maddesi vardı yok 4.5 G den kar edilirse OEP e ek şu kadar daha verilecek diye. Şimdide bu ABD ye satılan şirkette var yok zararlar düşülünce falan filan. İnşallah borçlu çıkmayız en sonda.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber yok ortak bir gazetecımız vardı ruya gorur bır sey fısıldardı oda yok . Twitterdan sizin duyduklarınız kadar.
sırkete gelınce 8 mılyon dolar oz kaynak degerı bıcıldı. 8 mılyona satıldı denmedi şimdiye kadar ama oyle lanse edildi gibi.
Böyle yonetim olduktan sonra Aslında bız şirketi ZTE satmamıstık ortak almıstıkda dıyebılırler sonra.
kendimce analiz yaparak 23 nisana kadar boyle gider demistim acık konusmak gerekirse boyle düsüşte beklemiyordum acıkcası. Halka arz olayları var ufak yatırımcı cıktı alıcı olmayıncada bastılar asagı fıyatı olay bu bence. şirket hisse ile bagını koparmıs durum bu..Bu olaydan sonrada hısse nasıl tepki verir kestirmek zor mayıs ayı farklı olur umarım netaş için baska yapacak bır sey yok elimiz kolumuz baglı
At izi it izine karıştı netaşta
Düşmelere doyamıyor. :28:
19-20 lü fiyatları gösterebilirler lakin kalıcı olmayacağını düşünüyorum... Aylık kapanışı 23 tl üzerinde kapatırız yine de..
Sonuç olarak %50 oranında büyük düzeltme tamamlanmış olur..........
Ne bitmez bir düzeltmeymiş bu ortağım ya. Beş para etmeyen teknoloji şirketleri bile aldı başını gitti bu halâ düzeltme derdinde mi.
Bence aşağıda çok fazla alanı kalmadı... Mayıs ayı daha güzel geçer diye umuyorum.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...7f1a2289f2.png
Yine ZTE'nin maliyetinin altına geldik (3,08 usd'ydi galiba)
4 senede maliyetine gelemeyen, teknoloji şirketi.
Sayın bazistasyonu bu piyasanın içinde biri olduğunuz için size göre Türkiye de 5G işinde Netaşın rolü ne kadar olur
toparlar gibi bir hali var gene başının üzerine vurmazlarsa tabi
Ülkemizde, Yeni baz istasyonu yatırımlarında Huawei'e karşı Ericsson ve ZTE'nin güçleneceğini düşünüyorum.
Şu ana dek çok Huawei'in domine ettiği bir altyapı piyasamız var.
Baz istasyonu tarafında, yerlilik oranını tutturmak çok zor. Bunun için ZTE - Netaş bazı parçaları yerlileştirerek yol kat edecektir diye tahmin ediyorum.
aslında hissemize karşı çok acımasızız....bilişim kağıtlarında kfein %28, logo 22, karel 28, ardyz 17, fonet 23, en benzeştiğimiz alcatel 37 düzeltme yapmış....biz de %36 yaklaşık...pandemi döneminde 16'dan 7'ye ordan da 35'e kadar gitmiş bi kağıdın 20'lere kadar sağlam bir düzeltme yapması aslında normal, hata ise, siz de benim gibi yaptıysanız eğer gırtlağa kadar mala boğulmuş olmak.portföyün bir kısmı ile kar al yapıp biraz kenardan izleme yapamamak, alttan toplayamamak....nakit olsaydı şu anda bu fiyatlardan peyderpey mallanırdım....bunu 19-20 aralığında yılbaşında yapmıştım....bu da bana ders olsun.
Ha bu demek değil ki netaş çok iyi ve şeffaf bir firma, yaptığı işlerden kar elde ediyor, vadettiği bir hikaye maalesef yok hep masal, vasat yönetiliyor.
netaşın ceo su istifa edip ayşegülün sucu neydi dizisinden teklifi degerlendirecegini soyledi. zakzuk haberler
Sadece netaş değil ülke de batmış. Artık en az 1-2 sene bekleriz 30 u geçsin diye.
Bence hisse fiyatının Ceo ile hiç alakası yok . Borsada netaşın hisselerine hakim şirket yönetiminin de ortak olduğu bir grup var. Onlar ne derse o oluyor. İsterlerse fiyatı 30 üstüne çıkartıyor isterlerse 10 altına indiriyorlar. Bizde artık patron değişti işler düzene girdi diye kendimizi avutup duruyoz. Artık bir umut 1.çeyrek bilançosunun kar gelmesi o da gelirse tabi. Gelse bile piyasa kötü olursa etkisi olacak mı. Hakkımızda hayırlısı.
ZTE desen o nıye duruyo sılıp supurur bu fıyattan butun hısselerı
http://share.matriksdata.com/share.a...04211908241494
Credit Suisse kılçıksız 22.423 adet almış bugün.
Dünde 15.238 adet almıştı kılçıksız
https://twitter.com/takasmatik2/stat...919161344?s=19
Ya dostum anla işte bu kadar kötü ortamda yalanda olsa biraz moral olsun dedim işte [emoji847]
Destek noktası buldu sonunda sanırım.21 destek oldu gibi....onunda içine ssı.maz umarım
İstanbul Havalimanı dünyanın sayılı akıllı havalimanlarından biri nasıl oldu? IST Systems ve Cisco işbirliğimiz ile bilişim ağını ördüğümüz dünyanın en büyük projelerinden
ZTE ait olan firma cisco satıyor tam komedi şirket...ZTE de yok mu bu cihazlar nasıl bır mantıksa
https://twitter.com/BorsaFinans34/st...659183619?s=19
Bugün de Credit 13.660 adet kılçıksız almış.
30 lardan sattığım hisseyi, 23 lerden tekrar girerek aranıza katıldım.
Bol kazançlar
YTD
https://finans.mynet.com/haber/detay...i-oldu/417998/
ölme eşegim ölme
Twitterda biri temmuzda netas 250 olacak dıyıp duruyor.. ahhh keske tüm dilegımız o
250 dolar mi :)
:kmk: eski para ile 250.000.000:) ama epey bir zaman once bır yabancı finans sitesinde degerleme yapılmıs paylasmıtım degerı yanlıs hatırlamıyor isem 226 tl yazmıslardı ama bu hesabı nasıl yapmıslardı anlamadım.
Ne gibi bır haber olacakta fişeklıyecek onu soylerseybı bır ıhtımal derdık. Hissede hacim yok problemı bu hissenin adamarın robotlarıda saglam sanıyede 300 işlem yapan cinsinden
şimdilik 28 i gecelim muhım olan o
onca sene bekleme onca zaman onca baska hısselerden yasadıgımız kayıflar 250 kurtarmaz bızı
Valla bana kalsa 1000tl de az ama kısa vadede 100 de razıyım.
haftaya perşembeveya cuma bilanco gelir yeni ceonun karnesini görecegiz bakalım bilanço hakkında tahmini olan varmıben pek olulu gelecegini düşünmüyorum