Devre kesicilerde olmasa Kap a hiç haber düşmeyecek. Sayın Eksina senin kulağın deliktir ABD ye satılan şirketten haber var mı. En son kaça verdiler. Arkadaş bu netaşın sattığı herşeyde bir anormallik olmasa olmuyor. Şirketin kendisi bile satılırken bin bir maddesi vardı yok 4.5 G den kar edilirse OEP e ek şu kadar daha verilecek diye. Şimdide bu ABD ye satılan şirkette var yok zararlar düşülünce falan filan. İnşallah borçlu çıkmayız en sonda.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber yok ortak bir gazetecımız vardı ruya gorur bır sey fısıldardı oda yok . Twitterdan sizin duyduklarınız kadar.
sırkete gelınce 8 mılyon dolar oz kaynak degerı bıcıldı. 8 mılyona satıldı denmedi şimdiye kadar ama oyle lanse edildi gibi.
Böyle yonetim olduktan sonra Aslında bız şirketi ZTE satmamıstık ortak almıstıkda dıyebılırler sonra.
kendimce analiz yaparak 23 nisana kadar boyle gider demistim acık konusmak gerekirse boyle düsüşte beklemiyordum acıkcası. Halka arz olayları var ufak yatırımcı cıktı alıcı olmayıncada bastılar asagı fıyatı olay bu bence. şirket hisse ile bagını koparmıs durum bu..Bu olaydan sonrada hısse nasıl tepki verir kestirmek zor mayıs ayı farklı olur umarım netaş için baska yapacak bır sey yok elimiz kolumuz baglı
At izi it izine karıştı netaşta
Düşmelere doyamıyor.![]()
19-20 lü fiyatları gösterebilirler lakin kalıcı olmayacağını düşünüyorum... Aylık kapanışı 23 tl üzerinde kapatırız yine de..
Sonuç olarak %50 oranında büyük düzeltme tamamlanmış olur..........
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Ne bitmez bir düzeltmeymiş bu ortağım ya. Beş para etmeyen teknoloji şirketleri bile aldı başını gitti bu halâ düzeltme derdinde mi.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri