Sağlık bakanı pacayi yırttı suç soyluya kaldı
Printable View
mehmet sımsek ve babacan yabancılarla ılıskılerı ıyı olan ınsanlardı.....onların dılınden anlıyor ve kredı buluyordu......sımdı kadroya bakarsak berat felan kredı bulamaz.....yabancılarda vermez gıbı
Çoğu kişi kısada galiba, belli... İç işleri bakanının istifa etmesi borsayı 5000-6000 puan düşürecekmiş... Pozisyon icabı böyle düşünmeniz normaldir. 2012 deki istifa olayları ile karşılaştırmak da çok komik.
Tayyip erdoğan istifa etse, arkadaşların söylediği gibi borsamız uçar gider...
Yarın eksi 1000 açarsak bu da alım fırsatı olur. Bahaneyle kısa vadeli düzeltmeyi yapmış oluruz.
Eskiden neler geçirmiş Hükümete..Şimdi bağlılıkmış..
https://www.youtube.com/watch?v=EkWy4L_r0LU
6.7088 bi numara olmaz en fazla 300-400 puan eksi açar....
Demokrasinin gözünü seveyim. Şimdi istifa et diyorlar paçayı kurtarıyorsun. Eskiden direkt kelleyi alıyorlarmış.
Bagzı arkadaşlar şort ve longu tam anlamıyla bilmiyor...Long adı üstünde uzun vadede yükseliş beklersin.Şort ise kısa vadelidir.Ve öyle öngörülmeyen anda gerçekleşir...Zaten öngörülen anda gerçekleşseydi herkez parayı kırardı...Gidene şort açılmaz her dakka...Sürekli şort veya long yönlü takılıp kalmak vadeli işlemlerde genelde batırır...Piyasalar genelde düşünülenin aksini yaparlar...Ben artık piyasalar için düşünmeyi bıraktım benim için yön o an gerçekleşir ve o an pozisyonu alırım...
Ülkenin en dinamik bakanliginda donem gorevi yuruten istifa ediyor sahislar uzerinden yorumlamamak lazim. Secimlerden once istifa etmesi gereken 3 bakandan birisi (yeni sistemde hala ediyorlarmi bilmiyorum). Ama demem oki tıraş bi istifa degil olumsuz etkisi mutlaka olacaktir ezbere konusmamak lazim. Bu arada dogrulari yanlislari kendini baglar sn.soylunun artilari eksilerinden fazlaydi ozellikle terorle mucadelede gercekten can siperhane mucadele veriyordu bu donemde uzucu olduRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sokağa çıkma yasağı haberi tv lerde yayınlandığında bir gariplik olduğunu anlamıştım.
Arkasında kim var,?
bu haberturke bırsey olmus cuma gunu o goruntıulerı gosterdıler bugun kılıcdaroglu cıkmus ......noluyor bu haberturke A llah allah
Valla hocam, soylu çok acayip bir adam, bence aşırı hırslı. Ülkücüler kabul eder mi bilmem ama
Önceki söylemleri;
- yeni tr de MHP'ye yer yok
Diyen bir adam
Ayrıca
BDP(HDP) meclise girmeli
Kürtçe seçmeli ders olmalı diyen,
Şimdi ise tam tersi bir imaj çizen biri.
MHP'nin başına geçmesi çok ilginç olur.p
https://youtu.be/7qtzQn69eS4
bence bir nevi güven oyu almak için atılmış bir adım bu istifa...bakalım rte benim arkamda duracak mı hesabı...kendisi açıklamıştı bu yasak işi en başından beri rte nin yönetiminde olan bir süreç diye...şimdi de benim hatam diyor...bişey çıkmaz bu istifadan...rte kabul etmez...ve soylu'da yerini sağlamlaştırmış olur...rte nin etrafında zaten kim kaldı ki güveneceği? binali yıldırım diyorlar...olur mu ya hiç?
bence devam eder görevine soylu...
Soylu istifa edicence sanki ülkede bi şey değişicek algısı gördüm sende neyse kusura bakma..gerçek şu ki başkanlık sistemi var.. Ona bi şey olmadığı müddetçe geri kalan figüran.. Sonsuz para sıfır faiz.. Dünyada gıda, sağlık dışında para yaratılabilecek tek alan borsa..
İstifanın kralı böyle olur:evil:
https://www.youtube.com/watch?v=OohFgNQkZVk
Evet bahceliye çok yakın görüyorum pratiğini soylunun. ama fikir partisi olan MHP'nin ocaktan gelmemiş ve bu tip söylemleri geçmişte de olmuş birini , ülkücüler sindirebilir mi bilemem.
Önceki gönderide link çıkmamış,
https://youtu.be/7qtzQn69eS4
İstifanın kabul edilmediği yönünde söylentiler dönüyor
Ulusa sesleniş te olmadı
sahi bugün ulusa sesleniş vardı...olmadı...
trumpa bakıcaz.
Bunca ölüye rağmen, sert girmezse çin pu ya, bilki bu gerizekalı harekette amerigalılarında parnakları var.
Nihayetinde balıkçı pazarındaki labaratuvarı amerika finase ediyormuş.
İçeride ne olduğunu biliyordu.
Çin yamulsun diye bu virüsü dışarı atmışlarsa,
amriga da suç ortağıdır bu işte.
Fadıl takipte şimdilik.
Tweeter Muhterem inceyi Muharrem ınce gibi algıladı 4 .sıra oldu bir an komedi...