Sayfa 687/1002 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    suc reısle saglık bakanına kalacaktı.....soylu ben de kalsın dedı...
    Akp tabanında kabul görmez milliyetçi kanat bastırıyor Bahçeli de devreye girecektir ipi bile koparır bu adam soylu yüzünden gerek akp gerek MHP tabanından sert tavır var aynı kalibrede adam da yok zaten

2. Eskiden neler geçirmiş Hükümete..Şimdi bağlılıkmış..

https://www.youtube.com/watch?v=EkWy4L_r0LU

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    72 oldu oynak hakikaten,sabah bakmak lazım ...
    Bazen beni çok şaşırtıyosun bu olayın piyasayı etkilemesini bekleyerek

4. 6.7088 bi numara olmaz en fazla 300-400 puan eksi açar....

5.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Bazen beni çok şaşırtıyosun bu olayın piyasayı etkilemesini bekleyerek
    ben beklemiyorum yazdım ya116 üstü kapatır dedim günü ,yazdıklarımı okumuyorsun galiba....

6. Demokrasinin gözünü seveyim. Şimdi istifa et diyorlar paçayı kurtarıyorsun. Eskiden direkt kelleyi alıyorlarmış.

7. Bagzı arkadaşlar şort ve longu tam anlamıyla bilmiyor...Long adı üstünde uzun vadede yükseliş beklersin.Şort ise kısa vadelidir.Ve öyle öngörülmeyen anda gerçekleşir...Zaten öngörülen anda gerçekleşseydi herkez parayı kırardı...Gidene şort açılmaz her dakka...Sürekli şort veya long yönlü takılıp kalmak vadeli işlemlerde genelde batırır...Piyasalar genelde düşünülenin aksini yaparlar...Ben artık piyasalar için düşünmeyi bıraktım benim için yön o an gerçekleşir ve o an pozisyonu alırım...

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Akp tabanında kabul görmez milliyetçi kanat bastırıyor Bahçeli de devreye girecektir ipi bile koparır bu adam soylu yüzünden gerek akp gerek MHP tabanından sert tavır var aynı kalibrede adam da yok zaten
    kaset var,ipi falan koparamaz,sıkar........

Sayfa 687/1002 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •