Bak arkadaşım sen art niyetlisin benim yaptığım herşey burda yazıyor git profilime oku geçmişi. Ne istiyosun anlamadım?
Printable View
Sevgili hissenet kullanicilari.
Yazmayayim yazmayayim dedim. Yaşım da geçmiş bu işlerden geçmişim. Ama bu evde kaldığım surede artık susamadim
Serkan23 denen adama çok dikkat edin.
Nasil Harun kahraman malları yikti aldi ceza. Bu serkan da benzeri.
Yukarida EMLAK KONUT GYO ve DOLAR da yaptığı ters yorumlari dikkatlice okuyun.
Lutfen dikkat. Benden bu kadar. Saygılarımla dostlar.
Serkan23 cevap verebileceğini dusunmiyorum zaten. Biri foyasıni ortaya cikarmaliydi o da ben oldum. Sustum ama yeter. EKGYO manipulasyonunu AFFETMEM. 1.65 AL 1.50 AL 1.45 AL 1.30 AL hisse 1.05.
Yazıklar olsun sana..
Abd borsalarında göre başlangiç olur
Sonra fazla hareket olmayabilir
Ama başlangiç bir yönde GAP olur heraldeSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İslem yaparken aksam seansına dahil et diye işaretlediğimizde cuma gününe pozu taşımakla alakalı bir sorun olmuyor drğil mi?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 118.500 den ben herkesi uyardım mı? İdlip konusu ve korona olayı belli olana kadar long tehlikeli diye söyledim mi? Söyledim. Benim gönlüm de vicdanımda rahat benim söylediklerim zaten tavsiye olmamakla birlikte eğer beni takip eden olduysa parasını en az 5 e katlanıştır
Teşekkürler yönetim. Bu şahsın diğer hesabı da banlanırsa sevinirim aynı ip den giriyorlardır muhtemelen
Beyler
Kusura bakmayın başkasınının lafıyla cebindeki parayı ordan parayı koyan hertürlü sonuca katlanır
Kimse sizin maaşlı adamınız değilki sizi zengin etmek zorunda olsun
Acık kafayı kullanının orda burda şurda yazan ve hiç tanımadığınız kişilerin lafıyla işlem yapmayın sonu hüsrandır
yemekcı abey....gap olmazsa 100 ustune atamaz gıb...sıkısma var haftalar sonra 2bın puana sıkıstı......100 yada 95 degemezse haftaya 20bın puanlık bır dalganın baslamasını beklerım.....sahsı fıkrık asagı ama yukarıda olabılıyor bu sıkısmalar....2 hafta içinde herkes rahatlayacak...haber gelmezse dow 24 gecemezse burları gecmesı zor.....ama sıkısmaya dıkkat
Dow jones 23.553 Short
Saka saka
Demo hesapta shortladim ama ciddiyetle.
Yeni bir hesap var onu deniyorum.
..................................
115.900 ten 1/10 daha cort etti 5/10 cort
Adamın derdi başka ya kuyruk acılarını ben iyi biliyorum, 125 bin rallisinde istedikleri kadar kişiyi batıramadılar. Son dipten gelen mini ralli de de algı kastılar ama yemedi. Piyasalar hangi enstruman olursa olsun long yönlüdür uzun vadede herşeyin fiyatı yükselir ama birileri gelip en dipte algı kasar ve shortta milleti batırmaya çalışır. Tepedeyken niye shortlamadın diye soran yok nasılsa.
Peki
100 veya 95 den birine değerse
Şablon ne olur o zaman
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yemekcı abey muhtemelen yatay gecer cuma ......
115.900 den 1/10 daha cort etti 6/10 cort alırsa 116.000 den 4/10 daha yazdım pasife...maliyetim 116.000 cumaya 6/10 cortla giriyorum.alırsa 10/10...iyi tradeler...
o zaman buyuk hareket.20.000 kadar gercekleşmez....sımdılık..tabı kı bunu bılemeyız ama 3sefer oldu .bu...haftalık bar en az 3000.4000 olmalı.......bı de 6 hafta yukselıs olacak buralarda kaparsa.......o da dıkkat dusebılırım der....her turlu rıskten arınmak için haftaya poz gırmek tehlıkelı seyretmek bu hafta için ıyı olacaktır.
dow kapanısı 30dakıkalıklar bakın nerede yaptı......tam destek altı.....mılımetrık iş
Teşekkürler
Senin barlara göre 95 veya 100 görmez ise
Şenlik o zaman
İzleyelim bakalım SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet ama dusus tepkısı genelde 5.6 hafta oluyor.....bu 5. hafta.....aynı zamanda bu hareket yukarıda olabılır......yön belırsız.....isteyen long der isteyen sort......kesınlık yok ama 1 aydır....6.7 bın bar atanlar bu bhafta 2bın anca attı 3 gunde ....dıkkat yani
3.4 .2017 haftalıuk barına bakın .....sonunda ne olmus
Bundan sonra burda ne aldım ne sattım yazmama kararı aldım. Ortadan okuyanlar veya bastan okuyup orta kismi es geçip filmin sonuna yetişenler olabilir. Ve hatta beni takip eden spekler bile var. Ben dün ismenleri sattıktan sonra yukarı sürdü hisseyi. Benim aracı kurumdan sattigim kadar hisseti de aynı aracı kurumdan alarak pastada satışımı gizledi
Bugün ilk defa süreç iyi gidiyor diyecektim ki gözümüz aydın bu gece 15 bin kişi yurtdışından türkiyeye giriş yapacakmış hayırlı olsun
Şunu anlamıyorum. Burada isteyen istediğini kurallar dahilinde yazar. Kimse kimseye para kazandırmak zorunda değil. Kimse kimsenin de maaşlı danışmanı değil. Kazandırırken iyi olursun, bir kere kaybettir hemen tukaka olursun.
Bir de vebal lafını dolamış diline kimisi. Kazandırırken sevap mi kazanıyor da kaybetirirken vebal alsın.
Allah herkese akıl vermiş. Burada kimse de çocuk olmadığına göre herkes aklını kullanacak ve verdiği kararın sorumluluğunu alacak. İşte sen şöyle dedin ben ondan etkilendim senin yüzünden kaybettim demek çok çocukça.
Başkasının lafıyla hisse aldığında kazandığın zaman o kişiye kazandığından pay veriyor musun? Hayır. Ama kaybettiğinde hemen o kişiyi suçluyorsun. Bunu ancak kişiliği oturmamış çocuklar yapar.
Kusura bakmayın ama herkes mümkün olduğunca verdiği kararların sorumluluğunu alırsa daha mutlu olur.
daha önce diğrlerini kullandım 2013 ten beri ideal kullanıyorum memnunum,
bilgisayarın 4 çekirdeğinide kullanıp kendisini yayabiliyor,
matriks gibi kasılma daha az, matriks iq da aynı dille yazıldı piyasaya çıktığında oda artık kasmayacaktır.
idealin formul yazma C# diliyle, matrikste metastock diliydi. matriks iq da C# dilinde olacak.
sadece fiyat izliyeceğim deniyorsa farketmez ama ben özelliklerini sonuna kadar kullanmak istiyorum deniyorsa
İdeal veya Matriks IQ derim.
foreksplus+ 10-15 senedir kullanmadım onun için yorumlamadım.
bu ekranları satın almadan kullanabiliyor muyuz?
twiterde Varlık fonu Sigorta şirketlerini devir almış diye bir haber var.