Sayfa 687/985 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Beyler
    Kusura bakmayın başkasınının lafıyla cebindeki parayı ordan parayı koyan hertürlü sonuca katlanır
    Kimse sizin maaşlı adamınız değilki sizi zengin etmek zorunda olsun
    Acık kafayı kullanının orda burda şurda yazan ve hiç tanımadığınız kişilerin lafıyla işlem yapmayın sonu hüsrandır

2. yemekcı abey....gap olmazsa 100 ustune atamaz gıb...sıkısma var haftalar sonra 2bın puana sıkıstı......100 yada 95 degemezse haftaya 20bın puanlık bır dalganın baslamasını beklerım.....sahsı fıkrık asagı ama yukarıda olabılıyor bu sıkısmalar....2 hafta içinde herkes rahatlayacak...haber gelmezse dow 24 gecemezse burları gecmesı zor.....ama sıkısmaya dıkkat
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Dow jones 23.553 Short

Saka saka

Demo hesapta shortladim ama ciddiyetle.

Yeni bir hesap var onu deniyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yemekcı abey....gap olmazsa 100 ustune atamaz gıb...sıkısma var haftalar sonra 2bın puana sıkıstı......100 yada 95 degemezse haftaya 20bın puanlık bır dalganın baslamasını beklerım.....sahsı fıkrık asagı ama yukarıda olabılıyor bu sıkısmalar....2 hafta içinde herkes rahatlayacak...haber gelmezse dow 24 gecemezse burları gecmesı zor.....ama sıkısmaya dıkkat
    Gazi var gazi. Pirtlatsa rahatlayacak.

5. ..................................

6. 115.900 ten 1/10 daha cort etti 5/10 cort
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Beyler
    Kusura bakmayın başkasınının lafıyla cebindeki parayı ordan parayı koyan hertürlü sonuca katlanır
    Kimse sizin maaşlı adamınız değilki sizi zengin etmek zorunda olsun
    Acık kafayı kullanının orda burda şurda yazan ve hiç tanımadığınız kişilerin lafıyla işlem yapmayın sonu hüsrandır
    Adamın derdi başka ya kuyruk acılarını ben iyi biliyorum, 125 bin rallisinde istedikleri kadar kişiyi batıramadılar. Son dipten gelen mini ralli de de algı kastılar ama yemedi. Piyasalar hangi enstruman olursa olsun long yönlüdür uzun vadede herşeyin fiyatı yükselir ama birileri gelip en dipte algı kasar ve shortta milleti batırmaya çalışır. Tepedeyken niye shortlamadın diye soran yok nasılsa.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

8. Peki
    100 veya 95 den birine değerse
    Şablon ne olur o zaman
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yemekcı abey....gap olmazsa 100 ustune atamaz gıb...sıkısma var haftalar sonra 2bın puana sıkıstı......100 yada 95 degemezse haftaya 20bın puanlık bır dalganın baslamasını beklerım.....sahsı fıkrık asagı ama yukarıda olabılıyor bu sıkısmalar....2 hafta içinde herkes rahatlayacak...haber gelmezse dow 24 gecemezse burları gecmesı zor.....ama sıkısmaya dıkkat
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 687/985 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •