-
Alıntı:
Originally Posted by
kxsr
mahalle yanarken ...... saçını tarıyor suan.
Yazdiginiz cümle tv deki kelime oyununa benzemiş.
Noktalı yerleri yarışmacı olarak benim tamamlamam gerekiyor.[emoji23]
Evet bildim galiba .rospu olacakti.[emoji106]
-
Alıntı:
Originally Posted by
EGEDUK
Anlaşıldı araç muayenesine gitmişsiniz.
Bana Ocak ayında girmişti hortum.
Yanlış anlaşılmasın arabanın egzozuna .
Bende msj okurken yanlış anlamisim.
Hortum zevk veriyormu diye soracaktim.
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Yarın gideceğim, salak değilim çok şükür, yiyeceğim boruyu önceden bilirim.:kahkah:
Nivea falan bulunduruyormuyuz yanimizda.Yoksa ordanmı veriyorlar.
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
jmk nin eskiden bayan olduğu ve artık erkek olarak dolandığı ortaya çıkınca kayboldu buralardan
gelirse bi sorun ameliyat kaça patlamış:)
Millet aleti kestiriyor para kazanmak için.Buda tam tersini mi yapmış.
-
-
-
Yunan yayın organlarına konuşanlar, "..biz karşı kıyıdaki Türklerle iyi geçiniyoruz. Biz onlara onlar bize geliyor.. hiç bir şeyden korkmuyoruz.." diyorlar ancak kendi etraflarında dönen gelişmelerden de kaygı duymuyor değiller.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-53706622
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
apocalyptica
Almanlar g.t atmistir TL ile satmak icin, yoksa riyalle mi sattilar:oleyo:
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
sen eskiden yaşlı içinde ameliyatla çocuk mu oldun
Anlamadim ustad
-
Alıntı:
Originally Posted by
samreit
Almanlar g.t atmistir TL ile satmak icin, yoksa riyalle mi sattilar:oleyo:
Bu haber gerçek değildir. Binlerce hacı adayı riyal alıyor. Nasıl olacak o iş
-
Alıntı:
Originally Posted by
Webster
Anlamadim ustad
buraya yazdığına göre yaşın avatarından büyüktür yani büyüyünce mi küçüldün diye espri yapmıştım hani bizim xamakoda kadınmış ameliyatla erkek olmuş ya
-
Alıntı:
Originally Posted by
Egeli
Bu haber gerçek değildir. Binlerce hacı adayı riyal alıyor. Nasıl olacak o iş
Malesef her sey mümkün oldu ülkemizde.
Battigimiz kuyu dipsiz kuyu gibi.
Dibe ulastik derken, birden bire biraz daha derine batiyoruz.
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
Webster
Anlamadim ustad
idin de.. içinde olmuş.
-
Alıntı:
Originally Posted by
shorts
idin de.. içinde olmuş.
telefonu yeni aldım kafasına göre değiştiriyor
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
telefonu yeni aldım kafasına göre değiştiriyor
hayırlı olsun:)
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
buraya yazdığına göre yaşın avatarından büyüktür yani büyüyünce mi küçüldün diye espri yapmıştım hani bizim xamakoda kadınmış ameliyatla erkek olmuş ya
Ustad sanmiyorum oyle birsey oldugunu
Kendisi doc diplomasina sahip universite hocasidir ve saygin bir kisiligi vardir...
İnsanlari bu sekilde yaftalamamak lazim
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
Webster
Ustad sanmiyorum oyle birsey oldugunu
Kendisi doc diplomasina sahip universite hocasidir ve saygin bir kisiligi vardir...
Evet, ben de cok severdim Hocanimi. Yeniden yazsa keske.
-
Ekonomist Atilla Yeşilada Türkiye ekonomisinin ölüme terk edildiğini belirterek, 1-2 ay içinde kredi faizlerinin yükseltilmesi gerekeceğini, sonrasının ise en az 6 ay sürecek bir durgunluk dönemi olduğunu öngördü.
Yeşilada, Yapılması gereken faizleri artırıp, aktif rasyoyu kaldırmak ve dış piyasaya güven vermek için savaşı kaybeden generalleri' görevden almak. dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...tiler-5977402/
-
Alıntı:
Originally Posted by
Tinaz
Ekonomist Atilla Yeşilada Türkiye ekonomisinin ölüme terk edildiğini belirterek, 1-2 ay içinde kredi faizlerinin yükseltilmesi gerekeceğini, sonrasının ise en az 6 ay sürecek bir durgunluk dönemi olduğunu öngördü.
Yeşilada, Yapılması gereken faizleri artırıp, aktif rasyoyu kaldırmak ve dış piyasaya güven vermek için savaşı kaybeden generalleri' görevden almak. dedi.
Yeşilada akıllı adam, faturayı atanmışlara kesmesi buna güzel bir örnek.
-
Günaydın,buradaki insanların seviyesine yakışmayan şeyler yazılıyor,gerçekten çok ayıp,kimse kimseye karışamaz, yazanlar kendilerini muhteşem zannediyorlar herhalde.
-
Alıntı:
Originally Posted by
BOSPOROS
Geçen haftaki 7,35 hareketinin nedeni.. son toplantıda konuyu bir çözüme bağladılar mı acaba?
Yoksa bmw modellerini tanımaya 8 serisi ile devam mı edeceğiz🙂
-
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
Tinaz
savaşı kaybeden general işi zor en azından gururdan oyle bir şey yapmazlar hatta keşke enerji bakanlığında kalsam bile diyodur tahminimce
-
-
yeşil - ada nın fikriyle hareket edersen , çölde dört ayak üstünde yürürken sabuha şarkısını söyleyip bi yudum akıl arayacak duruma gelebilme olasılığın yüksek... kendi aklınızı işletin... o yurttaşımızın peşpeşe konuşmaları arasında tutarsızlıklar tespit eylemiş idim zamanında... fikrini koşullara yeni gelen verilere göre değiştirebilir güncelleyebilir ona bi şey demiyorum zaten normali o , o ayrı bi konu , söylevleri arasında tutarsızlıklar diyorum bu başka bi şey...
-
Alıntı:
Originally Posted by
HMZ STBYK
yeşil - ada nın fikriyle hareket edersen , çölde dört ayak üstünde yürürken sabuha şarkısını söyleyip bi yudum akıl arayacak duruma gelebilme olasılığın yüksek... kendi aklınızı işletin... o yurttaşımızın peşpeşe konuşmaları arasında tutarsızlıklar tespit eylemiş idim zamanında... fikrini koşullara yeni gelen verilere göre değiştirebilir güncelleyebilir ona bi şey demiyorum zaten normali o , o ayrı bi konu , söylevleri arasında tutarsızlıklar diyorum bu başka bi şey...
üstadım herseyinize ok'de yeşil-ada ne yaa!!! greenisland demenizi beklerdim fake hesap mı yoksa :evil:
-
Alıntı:
Originally Posted by
Batman
üstadım herseyinize ok'de yeşil-ada ne yaa!!! greenisland demenizi beklerdim fake hesap mı yoksa :evil:
öyle yazınca da anlamıyorlar genelde ...
-
Alıntı:
Originally Posted by
effendy75
Geçen haftaki 7,35 hareketinin nedeni.. son toplantıda konuyu bir çözüme bağladılar mı acaba?
Yoksa bmw modellerini tanımaya 8 serisi ile devam mı edeceğiz🙂
Türkiye hızla yoksullaşıyor.
Borçlar çevrilemez hale geliyor.!!!!
Çoktan batmış şirketler düşük faiz ile yaşatılmaya çalışılıyor.!!!!!
TCMB başta tüm kurumlar gerçek işlevlerini yitirmiş.!!!
Gemi karaya oturmuş..!!
Sistem çökmüş durumda.!!!!
Büyük resimde Moratoryum gözüküyor .!!!
TURBO Crash tüm hızıyla yolda..!!!
-
Alıntı:
Originally Posted by
dunya
Günaydın,buradaki insanların seviyesine yakışmayan şeyler yazılıyor,gerçekten çok ayıp,kimse kimseye karışamaz, yazanlar kendilerini muhteşem zannediyorlar herhalde.
Jmk ya cok buyuk ayip edildi
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
BOSPOROS
Türkiye hızla yoksullaşıyor.
Borçlar çevrilemez hale geliyor.!!!!
Çoktan batmış şirketler düşük faiz ile yaşatılmaya çalışılıyor.!!!!!
TCMB başta tüm kurumlar gerçek işlevlerini yitirmiş.!!!
Gemi karaya oturmuş..!!
Sistem çökmüş durumda.!!!!
Büyük resimde Moratoryum gözüküyor .!!!
TURBO Crash tüm hızıyla yolda..!!!
TURBO ıslık çalıyor.Ama rampa yukarı ne kadar giderse.
-
Alıntı:
Originally Posted by
fan
selamlar, parite volatilken TL'nin değersizleşme aşamaları için sepete bakmak daha bir anlam kazanıyor, aşağıda:
https://i.hizliresim.com/1z3liy.png
-
Alıntı:
Originally Posted by
Arap Şükrü
temel analiz durumu ortadayken bu tarz teknik analiz görüntüleri... yazık olacak.umarım çalışmaz..
-
Alıntı:
Originally Posted by
fan
yorumlanmışı var.. 14:40 tan sonra.
https://youtu.be/c9rmj5QWTYA?t=900