Originally Posted by apocalyptica Bindiği araba kutsal suya batırılmış. https://twitter.com/Haluk70721982/st...972368390?s=20 Almanlar g.t atmistir TL ile satmak icin, yoksa riyalle mi sattilar
Originally Posted by ayhan53 sen eskiden yaşlı içinde ameliyatla çocuk mu oldun Anlamadim ustad
Originally Posted by samreit Almanlar g.t atmistir TL ile satmak icin, yoksa riyalle mi sattilar Bu haber gerçek değildir. Binlerce hacı adayı riyal alıyor. Nasıl olacak o iş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by Webster Anlamadim ustad buraya yazdığına göre yaşın avatarından büyüktür yani büyüyünce mi küçüldün diye espri yapmıştım hani bizim xamakoda kadınmış ameliyatla erkek olmuş ya
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Egeli Bu haber gerçek değildir. Binlerce hacı adayı riyal alıyor. Nasıl olacak o iş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Malesef her sey mümkün oldu ülkemizde. Battigimiz kuyu dipsiz kuyu gibi. Dibe ulastik derken, birden bire biraz daha derine batiyoruz.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by Webster Anlamadim ustad idin de.. içinde olmuş.
Originally Posted by shorts idin de.. içinde olmuş. telefonu yeni aldım kafasına göre değiştiriyor
Forum Rules
Yer İmleri