Benimki 1545 de patladı sindoma abi, fiyat anlık iken yazdım, ben buraya yazdıktan sonra 1538 gösterdi ama durum değişmez. herif niyeti bozmuş
Printable View
Terlemeye başlarız böyle giderse yavaş ulan short neyim olan vardır SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Harunu spk ya şikayet edip oyun dışı kaldı , cem girdiği tahtalardan ceza almış bu neye benziyor biliyormusun , Devlet işini yaptırır yakalanırsan yanlızsın der , tarihte bu örneklerden çoktur.Bu tahtada yine söylüyorum isterlerse tükürükle boğarlar bu yüzden masada oturan büyük oyuncular hepsi neyin ne döndüğünü biliyor , hepsi trendi takip ediyor.
Harunun soy ismini araştır , böyle şuanda 7-8 kişi mevcut ucu başka yerlere giden.
Ne güzel yahu 1550 yakın ortili bölgesel biraz daha furduk geçtik..
https://i.hizliresim.com/OtsC3Q.jpg
Gidecek fazla bir yeri kalmamış gibi bir durum var..Hem indikatör olarak hemde grafiksel olarak..20 senelik grafik
Henüz u30 hisseleri bazlı stop olunacak bir durum yok..
Endeks yerinde sayarken de sizin hisseniz gidebilir..
Bu arada sabah TCELL geride kaldı dedik..
Daldılar an itibari ile :oleyo:
Şaklaban rallisi bu..
Neyse para kazanmaya bakmak lazım..
Fiyat fiyattır..
valla hocam 14 $ a aldığı hisseyi adam bu grafiğe bakıp 20 de biri 68 cente mi satsın burada bir ikilem var bazı şeyler uymuyor...
burada insanın aklına damat beyin dediği dolar la mı maaş alıyorsun sorusu geliyor evin içerisinde halüsinasyonlarla kafalar 1 milyon.... ne yapacağımızı bilemiyoruz açıkcası....
ya bu java matrikisde sorun yaşayan bi ben miyim?
benden başka kullanan var mı?
zümük gibi yapışıp kalıyor arada. asdas.
Herkez cortsa sonumuz pek ii deil bende cort :D
Hazır mıyız gençleeer, genç hisseDenler ??..
Vira bismillah...
piYasalara vurula, vur. ))
önceki topikte paylaşmıştım..
bu senaryo devam ediyor şuana kadar..
bist30..potansiyel hedef 177.000
https://i.hizliresim.com/4b2nV5.png
Benim şortlar duruyor daha,patlamadı
Tabiki de cümbür cemaat şortuz öyle olmasa böyle sürer mi sürüyü, yapacak bişi yok buradan da long açamıyom korkarım yani çok yüksek SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çuvala koydular ama ben bu cuvali yırtarım arkadaş :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
battuk la ayucuklarım
Ama şortçularda ne para varmış arkadaş bunca zaman nasıl patlamıyorlar hayret. Tabi az kontrat ile şey yapıyorlar ondandır. O da sürdükçe sürüyor mübarek. Daha bankaları adam akıllı sokmadı devreye.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çöte inDikAtörlerine tikkayt..
Özel episode çekimdeler herdaim olduğu gibi.. Sizi gidi sizi..
Alınsanıza L0 ağrıyo mu alan yereler )..
Ama hisselerde olan KY kardeşlerimiz güzel kazandılar ha. Tebrik ediyorum hakkaten. Tabi sabreden kazanmıştır
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abi endeks 140 bine doğru zirvede olmsına rağmen kağıtlar yerlerde sürükleniyor burada bir iş var benim aklım ermiyor ağzım açık izliyorum....
Evet palanın elinde çok koz var. Doğru düzgün kullanmadı bile açıkça görülüyor. Hisseleri takip edenler muhakkak görüyordur.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
helal sana .. ama pek hissedilmedi senin kroşeler, eskiv yaptı pala, şöyle hafif reverans yaptı, geçiştirdi senin yumrukları :)
stop bölgemden bayaa uzaklaştığı için ben çiğdem çitliyom balkonda.. yukarı gittikçe sıkmaya devam edersin sen, kurşunları idareli kullan ama 1560 'lara da bırak biraz cephane, lazım olacak
jetonları idareli kullansa nolucak, adam sürdükçe sürüyor,, acaba kâr yazdığı lönklere piramit mi yapıyor