Sayfa 683/996 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Ozan bey.. Ben de bu topige eski takilanlardan olduğum için az buçuk huyunu suyunu bilirim..
    Fasa fiso..
    İnanın piyasa takip etmiyorum ve 105 lerden beridir spot mal dayım.. Zaten karımı etmişim.. Burdan dönse bu güruh korku pompalasa ne olur.. Bu sezon bu kadar der geçerim..
    Viop ile uğraşan kısa periyotlarda olduğu için asla geniş aralıklı ve uzun trenlere bakmadilar bakamadılar.. Akıl var mantık var ülke bitse senin short tan kazandığın gene TL ye gidecek zaten eriyecek.. Buranın bakış açısını çok iyi bilirim.. Adım gibi de eminim çoğu kişi de aslı düşüşe tutunamaz.. Yani viop biraz kendini kandırmaca hele ki elliot ile yapılıyorsa..
     Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın oyunagelenadam;amacim kimse ile tartişma yapmak değil,yaşimda sağliğimda musait değil.Ama bu sayfalarda aylarca korku pompalandı.Öyle böyle değil.İsmi bende kalsın mart ayindaki düşüş frangmanmış asıl düşuş 3.ceyrekten sonraymış vs.vs..e kardeşim atiyom çöküş oldu..Ama 7 ay boyunca parayı kazananda kazandı.[emoji4]Yani kısaca yüzde 95 herkes yanıldı.Bu sayfadakilerdekilerin çoğuda ha şurdan donecek diye diye endeks 140 oldu.Bu saatten sonra ben bildimciler çikarsada ne diyelim..Atı alan üsküdarı geçti kimisi de eşeğini niğdeye sürüyo[emoji28]YTD
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

1548,Xx biraz daha sattık..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Adam kafaya koymuş, tüm şortcuları patlatıp üüüle şelaleye başlıcak

Aps nedir acaba bugün de artıyormu
    Aps 541.401...

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2011 de 5 doları görmüş AKBANK..zirveye göre şuanki fiyatı 39.25 olmalı halbuki alın o zaman ucuzsa...
    5.x'ten aldık zaten... 9'dan satarım.. alan da kazansın...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    1548,Xx biraz daha sattık..
    1548 ek long, rasgele conso

Mehmet Sevki Guest
    Halkbank üçgeni kirarsa yukarı biri yazabilir mi. Ben TV den altyazı takip ediyorum ona göre bişey yazcam..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Petkm tahtasında şuanda Azerlerin haberi olmadan kimse at koşturamazdı , müjde çoraplarından önce tahta badem spora geçti ,
    Bu tahta gırtlağına kadar sahipli , Cem araç bu yüzden oyunu kuralına göre oynadığı sürece sıkıntı yok , yoksa Harun gibi oynarsa GAME OVER olur.
    Harun ile Cem i karıştırma..
    Şimdilik..
    Harun da Cem olma yolunda yoksa ok..ama not now..
    Harun 2 kademeye 4-5 milyon lot al sat yapan birisi..
    Takipçilerini gazlayıp kendi 2 kademe malını satmanın derdinde..
    Cem ağır top..
    Harun petkm e asla tavan çektiremez..

Birde Harun YANCI!! yani onun arka planında büyük bir başka spekülatör var..

8.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    al 500 puanını da rahatla pala. bizde açalım shortu. 154300 kesmeyecek sanırım 154700-155000 e niyetli gözüküyor.
    reverze short . 25-30 puan civarı düzeltme gelmeli bence.

https://resimyukle.xyz/i/V2Wa0V
    Twitter: @metalurjist_88

Sayfa 683/996 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •