Evet tekrar baktım yanlış bilgi yukarıda düzelttim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Evet tekrar baktım yanlış bilgi yukarıda düzelttim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna yönelik politikalar geliştirilmeli ve bunu vaat edemeyen iktidar secilmemelidir. Beka sorunu diyorsak beka sorunu budur. Ve şu an bu imkanlar olmasa dahi bakabilecek durumda olan ( aylık eve giren para bugün için 10k ve üzeri) her aile en az 3 çocuk yapmalıdır.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim elimde değil, 2 çocuğum var elinizden öper, fazlasına da elimden geleni yapıyorum borsadan kazandığım ile, sadece doğurmak değil bakmak da bir şey. Sizlere de aynı bakış açısını kazandırmak için yazdım, şikayet ettiğimiz pek çok şeyin sebebi kendimiziz ve zannediyoruz ki iktidar değişecek başka bir şey olacak birileri gelecek sorunlar düzelecek. Sorunlar biz çözersek düzeliyor.
Sizin mantiginizla bakarsak Atatürk de Osmanlı subayı iken nasılsa bi bok olmaz deyip sallayabilirdi, sallamadi. Sallamayın diyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zonguldak/Çaycuma, yangın çıkarmaya çalışırken kameralara yakalanmış, başaramamış gerçi de, yangınla ilgili beklentisi olanlar 'şimdi tam zamanı deyip' tetiklendiler herhal..
Yani, sebepleri karışık olabilir yangınların, kimisi ihmal, kimisi kasıt, belki PKK Yunanistan yine...
Şu herifi iyice sorguladıktan sonra ifadesini medyaya deşifre etmek lazım, nasıl bir kafa, nasıl bir motivasyon...anlamak çok zor..ama anlamak lazım..
Arda Mevlutoğlu her zamanki gibi, bilgisiyle, detaylı araştırmacılığıyla, objektif bakış açısıyla, tabiri caizse birilerine/birilerini sokup çıkarmış...
Yunanistan'ın halen kullandığı yangın söndürme uçaklarından bazıları bizimkilerden bile eski. Uçaklar otomobil gibi değil, bunların parçalarının ömrü var, habire sıfırlanıyorlar zaten. Uçağın modeli konsept olarak bu işe halen cevaz veriyorsa, uçuşu maliyet etkinse, halen güvenilirse, eski model bunlar diye bir şey olmaz, kısaca.
Tweet serisini okuyunuz;
Dün bahsettiğim konu, anlaşılan pek mümkün görünmüyor kısa vadede;
Turan Oğuz da aynı şeyi söylemiş, aklın yolu bir vesselam, Bakan Bey maalesef diğerleri gibi konuya hakim değil, siyaset başka, devlet yönetmek başka;
Tam da programlara çıkmaya başlamıştı Turan Bey, artık ambargo yer kesin...
Bilenler bilir, bu itfaiyelerin karşılıklı yardım protokolleri vardır, illerin, ilçelerin, kamu kurumlarının, TSK nın v.s. bir yerde yangın çıkınca talep halinde, ilave bir şeye gerek kalmadan takviyeye giderler.
Aslında düşününce, bölge ülkeleri arasında bu yapılabilir, otomatiğe 'siyaset/gündem dışı' bağlanabilir.
Misal her ülke 5-8 uçak bulundursa, kademeli olarak birbirine desteğe gitse, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna, Azerbaycan, belki küçük balkan ülkeleri daha az sayıda, İran, hatta Ermenistan...
Bir anda 30-40 yangın söndürme uçağı, olmaz mı? Olur pekala..
https://i.hizliresim.com/nn250a4.jpg
Ormanlar yanmadan tedbir alalım diye söylemiş abi...Rahmetli...
Yunanistan'da Mikonos adası dahil, Atina ve başka şehirlerde yangınlar çıktı. Onlarca ev yandı...
Abd, Büyük Okyanus'ta termonükleer deneme yapmış. Bu sebeple oluşan jeomanyetik fırtına dünyanın pek çok bölgesinde yangınlara sebep olmuş.
Rahmetlinin bir öğrencisi , 2019 yılında tesadüfen bir tanidigimin iş yerinde tanıdığım , hocam (İstanbul da ) bizim devlet okuluna müsait olduğunuz bı zaman çocuklarla 1 saat konuşur musunuz , sizden faydalansınlar demiş , rahmetli öğrencisi olan öğretmene sekreterimle konuş programıma baksın sana randevu versin demiş ,
bu öğretmen , rahmetlinin sekreterine gittiğinde sekreter "tabii hemen ayarlayayim 1 saat için 10 bin TL" artı KDV demiş , ( KDV yi anlatan dan duymadım o da benim ilavem olsun , 10 bin ilavesiz 2019 rakamlarıyla ) . :)
Bu ülkede çiçek böcek satanları çok gördük biz . :)
Not : bizatihi şahitlik etmedim , ama anlatının tarzı bende şüphe bırakmamıştı .
http://www.halksagligi.hacettepe.edu...yonelik/ap.pdf
Bilime inanın arkadaşlar.Alıntı:
Aile planlaması, bütün çiftlerin ve bireylerin istedikleri sayıda,
istedikleri zamanda ve sağlıklı aralıklarla, bakabilecekleri kadar
çocuk sahibi olma, sorumluca karar vermeleri ve bu amaçla bilgi,
eğitim ve araçlara sahip olmalarıdır
Ben 3 tane yapayım, dövlet rızkını verir diye bir şey yok. Cahiliye devri A*P ile geri getirildi. Bunları yeniden aşmamız zor olacak ama mecburuz.
Abi o zaman benim dediğime geliyor. Bu dünya ''Korku ve Yalan İmparatorluğu''.
Alıntı:
"İnsan doğasını daha fazla anlamaya ihtiyacımız var, çünkü var olan tek gerçek tehlike insanın kendisidir... İnsan hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, çok az. Onun ruhu incelenmeli çünkü yaklaşan tüm kötülüklerin kaynağı biziz." - Carl Jung
Alıntı:
Hüseyin Çelik
@HuseyinCelik99
·
28d
çay mevzusunun aslı şu ki RTE kendisine duşman muhalefeti de seviyor,onlara da malzeme vermek istiyor
Misal muhalif tayfa 8.8den dolar aldı,dolar 6.8e kadar indi,muhalif tayfa ağladı batıyoruz diye gitti hemen merkez bankası başkanını görevden alıp doları tekrar 8.5r cekti
Espri falan yaptığını sanıyorsanız, yanılırsınız. Yazdıklarını ciddi yazıyor.Alıntı:
Hüseyin Çelik
@HuseyinCelik99
·
25d
+
Çay olayının diğer sebebi de RTE yardımların duyulmasını istemiyor
Karadenize gitti sel mağdurlarına 500konut ve sayısız müjde verdi ama istedi ki bu hizmetleri değil de çay konuşulsun
Zaten sel yaşayan ilçeler RTEye değil de 2ton su getiren Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ettiler
Alıntı:
can gurses
@canitti
Omuz gelişimi için 8 yaşına kadar yüzme kursuna giden, koordinasyon katkısı için basketbol oynayan, görme ve dikkat yeteneğini geliştirmek için 1 sene resim kursuna giden, göz ve el koordinasyonu için 2 yıl piyano eğitimi alan Mete Gazoz bugün 22 yaşında Olimpiyat Şampiyonu!
''Gazoz olma efsane ol'' lafı ne olacak şimdi? Hem gazoz hem de efsane...Alıntı:
Böyle bir başarıda bireyin yeteneği, adanmışlığı, ailenin vizyon ve imkanları, eğitmen ve antrenörlerin önemine kadar birçok etkenin birleşimi olduğu aşikar. Ancak Olimpiyat Madalyası gibi başarılarda sporcu, dünyada benzer yollardan her sporcunun önüne geçiyor. Devasa bir başarı
Alıntı:
Bustrofedon
@PamukKerem
·
21s
@canitti
adlı kişiye yanıt olarak
Hocam iyi hoş diyorsunuz da biz de gönderiyoruz basketbol, yüzme, resim, hat, marangozluk ne kursu bulsak kaydediyoruz ama gene eve dönüyor , youtube’da düşük iq iki gerzeğin birbiri ile roblox oynamasını izliyor. Bizimkiler gazoz, mete efsane…
Bakınız bunun çocuğu mutlu da olmayabilir. ''Ne kursu bulsak, kaydediyoruz'' olmaz. Çocuğun ilgisi alakası,eğilimi ne tarafaysa oraya kaydedecen. Önce bunu tespit etmen lazım. Ailede imkan var ama vizyon yok.Alıntı:
Boşverin herkes efsane olacak diye bir şart yok. Bizimkiler de biraz gazoz olsun, hem gazoz olmak köpüklü eğlenceli bir şey. Yeter ki mutlu gazozlar olsunlar bana yeter.
Öyle de diyemeyiz , zira bize bırakanlara az iyi niyetli insana ve iyi niyetinden şüphe duymadığımız insandan gayrı diğer canlılara haksızlık etmiş oluruz , kalıp vurusacagiz yanlışlarla.
Bu arada çok duyduğum ve beni artık cidden sinirlendiren bir konuyu daha dile getirip bırakayım , şu laf çok söyleniyor , " gençler ülkeden kaçmanın yolunu arıyor " , " gençlere dedim ki kaçin kendinizi kurtarın "
Yaw bu şehitlerin , bu kadar bu toprak için hayatını vermiş , sakat kalmış insanların kemikleri sızlar .
Gençliğe hitabede Mustafa Kemal Atatürk , ey Türk gençliği, sıkıştığında bırakın kaçın mi demiş , hiç sevmediğim hamaset tarzı oldu , ama biz buranın kiracısı değiliz kardeşim , biz ev sahibiyiz diye anlatacaksın elalemin donsuzlari o ülkeden bu ülkeden gelip bizi kovamazlar .Tabii öyle bir söylem yok ama pek çok vakıa mevcut ,dolayısı ile aynı kapıya çıkar.
Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memleket için kurtuluş yoktur! İsmet İnönü
Doğan Cüceloğlu'nun konferansına katılmıştım, sanırım 90 ların başıydı, çok meşhur biri değildir o zamanlar, yeni kitap yazmıştı. Kibar, naif değişik bir adamdı.
Hatırladığım kadarıyla iletişime dair şöyle bir örnek vermişti;
Bir insan kafasındaki düşünceyi/fikri sözlere dökerken en az %20 lik bir kayıp yaşanıyordu, bu onun kelime dağarcığıyla, dilbilgisi hakimiyetiyle veya hitabetinin gücüyle de yakından alakalı idi.
Havada giden sözler, fiziki şartlar nedeniyle %10 gibi bir kayba uğruyordu, karşı tarafın duyma kaabiliyeti dahil.
Bu sözleri duyan karşı taraf, o sözlere kendi kapasitesi ile anlam ve illiyet bağı yüklüyordu, yani kendince anlıyordu, burada da bir %20 lik kayıp vardı.
Başka hiç bir sorun yaşanmasa dahi, iletişim ancak %50 oranında bir başarıyla gerçekleşiyordu yani.
Bu yazışmada da benzer, ama biraz daha az kayıp söz konusu. Mesela twitter ortamına bu pencereden bakılırsa, çok büyük sorunlar var iletişim ortamında, tabi troller de cabası.
Sonradan emeğinin karşılığını paraya çevirmek istemiş olabilir, bunu yadırgamam da, ama devlet okulu için yapmışsa, ya kibarca hayır demenin bir yoludur bu çünkü hemen her gün ondan bu şekilde talepler olduğundan bezmiştir, ya da burada da bir iletişim kazası yaşanmış olabilir, misal tekrar kendisine ulaşsalardı, hocam sekreterinize gittik bizden 10 bin TL istedi, biz devlet okuluyuz, böyle bir ödenek yok bizde, biz de altı üstü öğretmen maaşı alıyoruz bunu karşılayamayız diye, muhtemelen hayır diyemezdi, değişik acayip kibar biriydi. Ama belki de dediğim gibi hayır diyemediği için böyle bir yöntem de geliştirmiş olabilir.
Buna benzer bir duygu da ben yaşamıştım, samimi okul arkadaşım, sonradan ünlü bir avukat oldu, işimiz düştü, muhabbet hoş sohbet konuyu açtık, abi senin için X bin TL olur deyince, dumura uğramıştım. Ki ben o paranın beşte birine başka avukat tutmuştum. Tabi herkese anlattım bu hikayeyi, dedikodu kaabilinde, sonradan fark ettim benim gibi başka arkadaşlar da yapmış aynı şeyi.
O dönemde hatırlıyorum (konferans yılları) Cüceloğlu için aynı izlenimlerde söylemlerde bulunmuştuk şöyle ki; ABD'de öğretim üyeliği yapıyor, hayatı akademik nezih elit ortamlarda geçiyor, hani vardır ya bir söylem, 'ne yerseniz vücudunuz da odur' diye, o hesap 'ne yaşarsanız kişiliğiniz de odur', belki zor şartlarda yaşasaydı, iletişim kurması zor insanlarla muhatap olsaydı, mizah yapayım biraz, jiletçi, bonzaici bir tayfa var, sabıka paçalarından akıyor, onlarla diyorum az biraz muhatap olsaydı rahmetli, belki de yeni kitap yazardı, insan ve insan sayılanlarla iletişim :p
https://i.hizliresim.com/3yknyql.jpg
Alıntı:
Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, Tokyo’da yarı finale yükseldi!
Güzel kız, senin yüzünde iyilik, merhamet gördüm be ya. Tabii rakibin de yüzünü görmem lazım ama sen ikinci ol. İkincilik senin için taha iyi. O da çok büyük başarı, sonra Türkiye'nin gümüş madalyası yok.Alıntı:
Buse Naz Çakıroğlu: "Bir aksilik olmazsa çok rahat final oynayacağımızı düşünüyorum. Bronz ya da gümüş alırsak mutlu olmayacağız. Tek hedefimiz altın madalya almak. Tarih yazmak istiyoruz."
İkinci ol sen, ikinci ol. Taha iyi...
Bence 10 bin çok değil. Devlet Okulu da olsa okul-aile birlikleri var. Kayıt parası alınıyordu.Alıntı:
hocam sekreterinize gittik bizden 10 bin TL istedi, biz devlet okuluyuz, böyle bir ödenek yok bizde, biz de altı üstü öğretmen maaşı alıyoruz bunu karşılayamayız diye, muhtemelen hayır diyemezdi, değişik acayip kibar biriydi.
Abi Tayyip Ağam 2014'den beri bırakıp gitmek istiyor, adamı bırakmıyorlar. Tayyip Ağam, çayları geri atsınlar da artık bırakıp gideyim istiyor. Bunun başka bir açıklaması yok. Sosyal Medyada ''danışmanları yok mu'' diyenler var. Milletin kafasına çay atılmayacağını bilmek için danışmana ihtiyaç mı var?Alıntı:
Devrim Akyıl Laplace’s Demon
@laplace2011
·
1d
Evin yanarken kafana atılan çayı aynı metodla iade etmiyorsan hakettiğin bir durumdasındır maalesef..
Millet de Tayyip Ağamın bırakıp gitmek istediğini anlıyor, atmıyorlar çayları geriye... Analez tamam.
Nurhan Çetinkaya
@nurhancetinkaya
·
1 sa
Günaydın kainat;
Bugün pazar Bodrum da kilise yok ama zaten gerekte yok, Hz İsa nin söylemi var “Tanrıyı kapalı mekanlarda aramayın o heryerde” çıkıp bahçe de pazar ayinimizi yaparız eşim ve kızlarla.
https://www.youtube.com/watch?v=sq6Y54mxjOg
Lacrymaria Olor. Anlamı ''Kuğunun Gözyaşı''. Boynu kuğuya benziyor ve on kat uzayabiliyor. Gövdesi gözyaşına benziyor. Tek hücreli bir organizma. Boynunun ucunda toksinler var, dokunması öldürmesi için yeterli. Büyüleyici.
Önce duygu oluştu. İnsan varlığı eterikti. İlk iki tür hiç bir kalıntı bırakmadılar. Dünyada insan 1 milyar yıl önce de vardı.
Şimdi yazacağımı abartılı bulabilirsiniz.Ama son zamanlarda öyle hatalar yapıyor ki kasıtsız olabileceğinden emin değilim.Artık sanki göklerden gelen bir emir var,sen yavaş yavaş çekil denmiş gibi.O saraydan servis yapılan uyukladığı video misal,yahu o video nasıl olur da bizzat saraydan servis edilir,canlı yayın değil ki,burda uyukluyor gibi gözüküyor bunu yollamayalım neden denmemiş.Merkez bankası başkanının görevden alınması için böyle düşünmem ama çay atma işi sanki kendi kendine bilinçli yapılan bir sabotaj gibi.Malum aya dört şeritli yol yaptık deseler inanacak bir kitleleri var,uç noktalar deneniyor olabilir.Benimki de böyle bir fikir jimnastiği,ilerde anlarız neyin ne olduğunu.
Bizde aslında muhalefet falan yoktur,iç dış iyi sıhhatte olsunların ortak karar verdiği bir yönetim hep iktidardadır,şimdiki iktidar muhalefet karışımı da aynıdır,demirel zamanında da aynıydı,menderes zamanında da.Belki bir tek atatürk zamanında ilk yıllarında gerçek bir muhalefetten bahsedilebilir.1950 den bu yana iktidar muhalefet oyunu tiyatro gibi belirlenen yeni oyuncularla yolunda devam eder gider.Eskiden olay sağ sol oyuncularla giderdi,özalla işin içine karma bir takımla liberal iktidar,reisle de 20 yıldır siyasal islamcılar asil oyuncu olarak girdi.Bence oyun artık yeni oyuncularla oynanacak,reis kırmızı kart göreli çok oldu,bir müddet halkın gazını almak lazım,ayrıca böyle giderse sistem yıkılabilir az bişi toparlamak lazım,asli amaç yıkılıp yok olmamız da değil ,en azından şimdilik.O yüzden ben bahçelinin son mülteci demecini çok önemsiyorum.Bizde işaret fişeğini hep bahçeli ateşler.
Reis kırmızı kart görmeseydi muhalefet şimdi ona yardımcı olmak için muhakkak çok büyük bir hata yapardı yapmıyor.Misal imamoğlunun istanbul seçimi,seçim öncesi seçim sonrası chp her açıdan mükemmel oynadı oyunu.Madem bu kadar akıllıca oyun kurabiliyordunuz yıllardır niye yapmadınız.İnce o akşam nereye kayboldu,yavaş ın kaybettiği seçimde kesilen elektriğin trafoya giren kedilerin hesabını neden sormadınız,reisin karşısına ekmelettini neden çıkardınız,abdullah gül nasıl olur da ortak aday olarak düşünülebildi falan.Neyse lafı uzatmıyayım yeni başkanımız hayırlı olsun,ben imamoğlunun güzel işler yapacağını düşünüyorum.
Hocam, uyukladığı videoda üzerindeki tişörtü de dikkatimi çekti. Sıradan bir tişörttü ve ben ilk kez Tayyip Erdoğan'ı böyle özensiz gördüm. Oy veren kitlenin yarısı kadın, Tayyip Erdoğan'ı yakışıklı bularak, dış görünüşünü beğenerek oy veren ciddi bir yüzde var.
Sanki hızlı bir şekilde gözden düşürülmek isteniyor.
Diğer taraftan; Tayyip Erdoğan'dan önceki liderler, yurt dışında dış görünüşleri sebebiyle dalga geçilen liderlerdi. Özal, Demirel ve Ecevit. Ecevit önceleri dalga geçilen biri değildi fakat son başbakanlığında, yurt dışında da kendisiyle alay edildi.
En çok dalga geçilen Özal'dır.
Tayyip Erdoğan hiç dalga geçilen biri olmadı. Dış görünüş itibariyle Türkiye'yi iyi temsil etti, hakkını yememek lazım. Ama diktatör gösteren karikatürleri var.
Kesinlikle katılıyorum.
Can Ataklinin bir videosunu izledim dün akşam mealen ," üzerinde sanki pazardan alınmış bir tişört var ve bu video uzun süre orada kalıyor vb , bazı kisiler yurtdışına merak etmeyin kontrol bizde mesajı verdiler "diyor .Sağı solu CIA ajanlariyla dolu diyor .
Can Ataklı muhteşem bir yorumcu değil ama bu söyledikleri dikkate alınmalı , Reyis kendi istesede gidemez zira pek çok kişi onun arkasında işlerini çeviriyor O olmazsa açığa çıkarlar ve tezgahları bozulur.Nokta.
Aya yol yapacaz dese iman edecek pek çok tip var , aynı tiplere Reyisimiz , bu yanginlari Kılıçdaroğlu yüzünden sonduremiyoruz dese bunlar , hemen inanır 7/24 kilişşdaroglu na kufrederler .
Bu cahillikte yeni bir boyut benim bildiğim en son cahillik boyutu " zır " düzeyi ile ifade edilirken , bu yeni cahillik için daha ileri derecede bir tanıma ihtiyaç var . Lutfen katkıda bulunup bu yeni cahillik kavramini dilimize kazandiralim.
Gençliğimde malum ekonomik durumlar nedeniyle o tişörtlerden çok giydim,tişörte laf yok:))))))
Hem de pazardan alırdık.
Şu an itibariyle, itibardan tasarruf etmiyoruz, geçmişe itibar etmeyiniz, lütfen bu son duruma itibar ederek , yorumlayın .
Sayın hakem hatırlarsınız, emlak konusunda konuştuğumuzda siz epey karamsardınız.
Ben ise seçimden sonra iktidar değişikliği ve müteakiben yeni bir bahar havası beklediğimi yazmıştım.
Sanırım yavaş yavaş aynı noktada buluşuyoruz. İnşallah yanılmayız.
Churcihll'in dediğini yapıyorlar. Kurursak suluyorlar, uzarsak buduyorlar.
İnsan gençken bu tarz konulara yeterince kafa yoramayabilir. Kan kaynıyor, hayatın bir takım güzelliklerine 20'li yaşlardayken sahip olmak istiyor. 30'dan sonra gelecek zenginlik gelmesin daha iyi şeklinde düşünüyorlar. 30'lardayken de hedef 50'lu oluyor :) 50'ye gelince hedef neresi oluyor bilmiyorum gelince söylerim. :)
Burada yazanların çoğu 30 üzeri, hatta 50 yaş üzeri insanlar.
Adam kendi memleketine sahip çıkamıyor. İstese de çıkamıyor. Girdiği işten aldığı para ev almasına yetmiyor bu adam nasıl memleket sevdalısı olsun?
Evin, araban, arsan, çiftliğin, yazlığın bilmemneyin olacak ki onlara korumak için bir içgücü geliştiresin. Olmasına da gerek yok, bunları kazanabileceğine dair umudu yok insanların. Terk etmelerinin sebebi bu.
Avrupa standardlarında veya biraz altında olsa ortalama gelirimiz kim niye terk etsin mis gibi memleketi? Her türlü doğal güzellik var.
Parası olana şahane mis gibi memleket.
Tuğba Özay'In çiftliği yanmış Manavgat'ta, ağladığı bir videosunu koymuş internete. Ekşide, orada burada altındaki yorulmları okuyun da görün.
"Banane", "Şov yapıyor", "Umrumda değil"
Show yapıyor bile olsa ortada bir realite var. Kadının güzelim çiftliği kül olmuş. Bunu da insani bir şekilde duygusal tepki vererek karşılıyor. Bunu internete niye koyuyor? Belki takipçi kazanmak için, belki şov olsun diye... Önemli değil.
Önemli olan insanlardaki bu kıskançlık duygusu ve hatta o çiftliğin yanmasına içten içe sevinmeleri. Bu insanlar bu tarz güzelliklere hiçbir zaman sahip olamayacaklarını biliyorlar o yüzden Manavgat komple kül olsa umurlarında olmaz.
A*P seçmeni niye bir takım şeylere tepki vermiyor diye şaşırıyorsunuz ya, sebebi budur. Adamlar yaşadıklarının farkında değiller.
Sınırdan 1 milyon yasadışı mülteci girmiş... Kimsenin umrunda değil.
Doğru siz haklı çıktınız sn djoz ben yanılmışım bedelini de altındaki zararımla ödedim zaten sn djoz
R*E'nin sesinin kısıldığı zaman da millet çok dalga geçmişti ama sonrasında yapılan seçimde rekor oy almıştı diye hatırlıyorum.
Bu tarz görüntüler her zaman bizim anladığımız şekliyle algılanmayabiliyor halk tarafından.
Belki de reyiz çok çalıştı çok yoruldu vah vah diyorlardır.
Yok bence bu sefer farklı o zaman olay ne olursa olsun fetoculer vardı işin içinde fetonun arkasında da amerikanın olduğu biliniyordu.reisi yedirmeyiz olgusu vardı.bizim millet cebine bakar o zaman ekonomi çok daha iyiydi şimdi durum farklı.simdi millet sıkıntılı değil reisi yedirmemeyi böyle giderse reisi bizzat kendileri secimde göçerdirler.bizim halk oportunisttir kurnazdır asla akıllı değildir ama kurnazdır vefalı falan da değildir.