Sayfa 685/1002 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Sen bu işleri biliyorsun sayko başkan sen diyorsan doğrudur.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İnsana da yüklüyorlar ve yükleyecekler zaten beyni kaldırırsa tabi kaldırmazsa patates olur ona da Niyazi deriz
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İnsana da yüklüyorlar ve yükleyecekler zaten beyni kaldırırsa tabi kaldırmazsa patates olur ona da Niyazi deriz
    Sayko abi seni sever sayarım bilirsin
    Kaldıramazsan kaldırırlar gülüüüm
    Şarkısını önce bi yüklesinler
    Gerisine bakarık
    Göç yolda düzelir abi
    Saygılar

3. Ben bilmediğim konularda çok konuşan biri değilim, bildiğim konuda ise pek pabuç bırakmam. İsterse yönetici silsin bunları arkadaş okudu ise anlamıştır o koltuğa dayanarak konuşuyor ben bilime istatistiğe, ha yine de kişisel fikri böyle ise saygım sonsuz ama bilim filan diyip koltuğa dayanarak düşündüğü fikirleri forumda empoze etmesin ayıp oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    O zaman savaştan çıkmış bitik bir halk var.

Topraklar bakir.

Her dönemi kendi şartları içinde değerlendirmek gerekir diye bir laf var, duymuşsunuzdur.

O dönemin şartlarında çoğalmamız mantıklıydı.

Şimdi ise tam tersi.

5. Haklısın orası yanlış, üç kere kanun teklif edilmiş reddedilmiş.
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi böyle sallama için özel bi perhiz filan uyguluyomun?
    Ben de yapabilme istiyom da Olmuyo

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben bilmediğim konularda çok konuşan biri değilim, bildiğim konuda ise pek pabuç bırakmam. İsterse yönetici silsin bunları arkadaş okudu ise anlamıştır o koltuğa dayanarak konuşuyor ben bilime istatistiğe, ha yine de kişisel fikri böyle ise saygım sonsuz ama bilim filan diyip koltuğa dayanarak düşündüğü fikirleri forumda empoze etmesin ayıp oluyor.

Kusura bakmayın da bildiğiniz bir şey göremiyorum. Rasgele grafikler paylaşmanız argümanlarınızı desteklemiyor.

Çok net bir soru soruyorum, cevap veriyorsanız verin, veremiyorsanız konu hakkındaki son mesajım bu olacak.

-Bir insan maddi olarak bakabileceğinden fazla sayıda çocuk yapmalı mıdır, yapmamalı mıdır?

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben bilmediğim konularda çok konuşan biri değilim, bildiğim konuda ise pek pabuç bırakmam. İsterse yönetici silsin bunları arkadaş okudu ise anlamıştır o koltuğa dayanarak konuşuyor ben bilime istatistiğe, ha yine de kişisel fikri böyle ise saygım sonsuz ama bilim filan diyip koltuğa dayanarak düşündüğü fikirleri forumda empoze etmesin ayıp oluyor.

kürtaj amerikanın 50 eyaletinde de yapılır, belirli eyaletler 20 haftadan sonra yasak koyar..!!

8. Ben de net cevabi vereyim, devlet her aile 3 çocuk yapacak şekilde okulunu eğitimini kreşini desteğini ayarlamalı, asgari ücretli bir karı koca bile 3 cocugu onurlu bir şekilde büyütecek imkana sahip olmalıdır.
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın da bildiğiniz bir şey göremiyorum.

Çok net bir soru soruyorum, cevap veriyorsanız verin, veremiyorsanız konu hakkındaki son mesajım bu olacak.

-Bir insan maddi olarak bakabileceğinden fazla sayıda çocuk yapmalı mıdır, yapmamalı mıdır?

Sayfa 685/1002 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •