Sen bu işleri biliyorsun sayko başkan sen diyorsan doğrudur.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen bu işleri biliyorsun sayko başkan sen diyorsan doğrudur.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bilmediğim konularda çok konuşan biri değilim, bildiğim konuda ise pek pabuç bırakmam. İsterse yönetici silsin bunları arkadaş okudu ise anlamıştır o koltuğa dayanarak konuşuyor ben bilime istatistiğe, ha yine de kişisel fikri böyle ise saygım sonsuz ama bilim filan diyip koltuğa dayanarak düşündüğü fikirleri forumda empoze etmesin ayıp oluyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın orası yanlış, üç kere kanun teklif edilmiş reddedilmiş.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayın da bildiğiniz bir şey göremiyorum. Rasgele grafikler paylaşmanız argümanlarınızı desteklemiyor.
Çok net bir soru soruyorum, cevap veriyorsanız verin, veremiyorsanız konu hakkındaki son mesajım bu olacak.
-Bir insan maddi olarak bakabileceğinden fazla sayıda çocuk yapmalı mıdır, yapmamalı mıdır?
Ben de net cevabi vereyim, devlet her aile 3 çocuk yapacak şekilde okulunu eğitimini kreşini desteğini ayarlamalı, asgari ücretli bir karı koca bile 3 cocugu onurlu bir şekilde büyütecek imkana sahip olmalıdır.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri