Sen bu iþleri biliyorsun sayko baþkan sen diyorsan doðrudur.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen bu iþleri biliyorsun sayko baþkan sen diyorsan doðrudur.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bilmediðim konularda çok konuþan biri deðilim, bildiðim konuda ise pek pabuç býrakmam. Ýsterse yönetici silsin bunlarý arkadaþ okudu ise anlamýþtýr o koltuða dayanarak konuþuyor ben bilime istatistiðe, ha yine de kiþisel fikri böyle ise saygým sonsuz ama bilim filan diyip koltuða dayanarak düþündüðü fikirleri forumda empoze etmesin ayýp oluyor.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklýsýn orasý yanlýþ, üç kere kanun teklif edilmiþ reddedilmiþ.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayýn da bildiðiniz bir þey göremiyorum. Rasgele grafikler paylaþmanýz argümanlarýnýzý desteklemiyor.
Çok net bir soru soruyorum, cevap veriyorsanýz verin, veremiyorsanýz konu hakkýndaki son mesajým bu olacak.
-Bir insan maddi olarak bakabileceðinden fazla sayýda çocuk yapmalý mýdýr, yapmamalý mýdýr?
Ben de net cevabi vereyim, devlet her aile 3 çocuk yapacak þekilde okulunu eðitimini kreþini desteðini ayarlamalý, asgari ücretli bir karý koca bile 3 cocugu onurlu bir þekilde büyütecek imkana sahip olmalýdýr.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri