Bu kadar yaklaşmış iken muhalefet ikinci turda işi bitirir en kötü.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu kadar yaklaşmış iken muhalefet ikinci turda işi bitirir en kötü.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurt dışı 1.8 milyon ekledim
%93.2 sandık
%80.941 seçmen
ile projeksiyon
https://i.hizliresim.com/ecouv65.jpg
Rte %49 la bu turu tamamlarsa Oganla masaya oturacağını sanmıyorum.
O zaman memura zam zam
Borsacı ya tavan
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sinan ogan olmasa erdogan ilk turda bitiriyormuş...
Yok foruma göre sadece KK'dan çalmış başka kimseden çalmamış oy.
Bence de! Bu ekonomi, deprem, kurumlarda ciddiyetsizlik, bu kadar problem varken ilk turda basıp geçiyormuş az daha. Ne desek boş, daha hala burada KK en iyi adaydı diyorlar.
İddia ediyorum DÜZGÜN DESTEKLENEN bir Mansur ilk turda basar geçerdi, ama aday yapmazlardı ve yapmadılar.
Adayların biri 70 biri 75 yaşında. Sinan beyin bu seçim itibarı ile bence siyasi geleceği çok parlak duruyor, umarım çizgisini bozmaz.
Bu seçimin kaz***** Sinan ogan ve bozmazsa kendini ilkeli duruşunu gelecekte daha da yıldızı parlayacak sağda kaybedeni ise kk dir bu kadar olumsuzluğa rağmen hala seçim kazanamiyarak tescil etti bunu.
Yarın yakın vade usd kontrat şelale gibi.
Yurt dışı 1.8 milyon olarak
%93.671 sandık
%81.522 seçmen
ile projeksiyon
https://i.hizliresim.com/e4k917d.jpg
Muhafazakar seçmen CHP ye oy vermemiş... CHP %25 alıyor...KEDİ BUYSA CİĞER NEREDE...
%94,237 sandık
%82.046 seçmen
ile projeksiyon
https://i.hizliresim.com/m07o5mj.jpg
anka haber ajansının anadolu ajansından bir farkı yok desem...?
İstanbul seçiminin tekrarını yaşıyoruz.
%94,657 sandık
%82.425 seçmen
ile projeksiyon
https://i.hizliresim.com/nvu0vyy.jpg
sadece tele 1 izliyorum bir de zanka tv canlı yayınını
Bu seçimin kazananları CHP listelerinden giren boş beleş partiler ve MHP dir. Çok saçma bir ülke seçmenine sahibiz ve hala da devam ediyoruz. Nihayetinde et yememenin sonuçları bunlar.
Asıl piyasa neye yoracak bunu onu göreceğiz bakalım hedge mekanizmam işleyecek mi? Bari badem hisselerim birşeyler yapsın da ben de kazananlar kulübüne gireyim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 tane alakasız partiyle birleşip oylarını düşüren siyaset dehası kemal dedemi gene savunuruz, sinan beyi ve halkı suçlar 3434343ç yenilgi için emin adımlarla adaylık sürecini başlatırız başkanım sıkııntı yok.
Kesin eminim şu an aday mansur olsa CHP almıştı. Sadece iyi parti ile ittifak yapacaktı. Davutoğlu bu ülkedeki 10 milyon sığınmacının mimarıdır, babacan bu ülkede bu kadar borç varsa bunların mimarıdır bunlarla neyin ittifakı yapıldı belli değil. Bedelini bütün millet ödeyecek iş bilmezliğinizin yazık. Dedem alsın başına çalsın daha yaşı genç 80 yaşında iktidara yürür inşallah.
Simulasyondayiz... Demek ki Tayyip le işler henüz bitirilmedi. Bir dahakine İmamoğlu na yol vereceklerdir kendisi gelecektir. Bize sunulan bunlar birini seç diyorlar. Ben kemal kazanırsa ortam biraz rahatlar da belki genç nesil yeni oluşumlarla bu piyasadaki ne kadar parti varsa siler atar diyordum olmadı. Hayırlısı güdük borsamizda tirmalamaya devam.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda ayakkabıcı varsa iki hafta işi iş
alan olmayacak ama çok ayıda atarlı ergen gelip gidip
pabuç fiyatı soracak.
Ayakları alışsın diye ucuz fiyat çekmeyin.
Asla hakaret etmiyorum durumu ortaya koyuyorum. On kere aynı hatayı yapıp onbirinci de farklı sonuç beklemem ben. Ben neden Fransa, İngiltere gibi refah içinde yaşayamıyorum onu sorgularım onlar da aç diye meydanlarda bagirmam. Domates benim ülkemde neden onların ülkesinden daha pahalı diye düşünürüm. Hayırlısı. İnsan fakir olur çünkü bazen hayat o şansları ona tanımaz çalışır didinir ama olmaz. İsyan ederse saygım vardır ama isyan etmeyen adama hiç saygım olmaz. Tabiyatim bu diyecek birşey yok.
Vejeteryan isteyerek yemiyor diğerleri yiyemiyor. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Perinçeğin eski kankası tuncay'ın ANKA'sı "adam kazandı" yolunda...
%95,453 sandık
%83.106 seçmen
ile projeksiyon
https://i.hizliresim.com/ja0nj5m.jpg
Borsa çok tepki vermez umarım, ilk turda bitmedi ama sonuç belli gibi, meclis belli gibi vs, bakslım ne olacak.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi şu sonuçlara göre kilicdar a da oy verenler isyan etmeyecekler. On kere kaybetmiş onbirinciyi bekliyorlar. Halkta karşılığı yok . Bu kadar iman dolu memleketimin insanı ısınmıyor kardeşim sana. falan filan devran devam Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP listelerinden giren ıvır ziviardan 38 milletvekili girmiş. Zaten chp tek başına girse başında kilicdar olmasa zaten yüzde 25 minimum alırdı. Kim kaybetti bu seçimde? Kemal dede. Yalan yok verdim ama hacı hoca sevmiyorum ne yapayım...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de vermeyecektim ama verdim adamcağız adalet yürüyüşü yaptı elinden geleni yaptı ama siyaset kurtlar sofrası. Gandi Kemal rolünü bırakmayacaktı, son dönem fazla batıcı oldu Rusya'ya çatması iyi olmadı. Seyit Kemal rolü çok geç geldi onu da tam uygulayamadı.
Dört tane aday var. Tayyip kemal Sinan ve Muharrem... Hahhaahaha... Çeşit bol da biz mi seçmedik:):)
Olan Sedat Peker, Ali Yeşildağ ile Muhammed yakut a oldu. Mafya bile taşın altına elini soktu ama devran degismedi.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk turda bitmezi tutturdum.
İnce çekilince oyları Oğan'a gitmiş.
Keremalkim'in üstteki mesajına itibar atarken şu notu eklemiştim...
09-05-2023 19:58
Çok umutlusun hocam, sünni bir aday olsa %60 alırdı. KK için emin olamıyorum. Bin yıldır alevi idareci bilmeyen millet kolay oy vermez. Syg
Üstteki düşüncelerle işc ve kchol'de tüm paramla şort girmiştim. Kısmette ne varsa o oluyor. Yatırım tavsiyesi değildir.