Sayfa 690/1005 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yurt dışı 1.8 milyon olarak

%95,453 sandık
    %83.106 seçmen

ile projeksiyon

Ariston abi yorma kendini 2.tur garanti.

Borsa yarın dalar sonra bakar sonra çıkar. Yanılma payım %100.

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ariston abi yorma kendini 2.tur garanti.
    Sabaha doğu aksaçlılar, iş adamları devreye girebilir vatandaşı yormayalım diyebilirler.

Zamanında Turgut Özal yasaklar kalkarken arada fark az olunca itirazları durdurun demişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Şimdi şu sonuçlara göre kilicdar a da oy verenler isyan etmeyecekler. On kere kaybetmiş onbirinciyi bekliyorlar. Halkta karşılığı yok . Bu kadar iman dolu memleketimin insanı ısınmıyor kardeşim sana. falan filan devran devam
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yurt dışı 1.8 milyon olarak

%95,453 sandık
    %83.106 seçmen

ile projeksiyon

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sabaha doğu aksaçlılar, iş adamları devereye girebilir vatandaşı yormayalım diyebilirler.
    Abi mv de cumhur ittifakı önde gözüküyor CB de %49,5 böyle olsa rte şimdiye on kere balkon konuşması yapardı. Bence sonuç böyle değil.

5. CHP listelerinden giren ıvır ziviardan 38 milletvekili girmiş. Zaten chp tek başına girse başında kilicdar olmasa zaten yüzde 25 minimum alırdı. Kim kaybetti bu seçimde? Kemal dede. Yalan yok verdim ama hacı hoca sevmiyorum ne yapayım...

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Şimdi şu sonuçlara göre kilicdar a da oy verenler isyan etmeyecekler. On kere kaybetmiş onbirinciyi bekliyorlar. Halkta karşılığı yok . Bu kadar iman dolu memleketimin insanı ısınmıyor kardeşim sana. falan filan devran devam

Ben de vermeyecektim ama verdim adamcağız adalet yürüyüşü yaptı elinden geleni yaptı ama siyaset kurtlar sofrası. Gandi Kemal rolünü bırakmayacaktı, son dönem fazla batıcı oldu Rusya'ya çatması iyi olmadı. Seyit Kemal rolü çok geç geldi onu da tam uygulayamadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Dört tane aday var. Tayyip kemal Sinan ve Muharrem... Hahhaahaha... Çeşit bol da biz mi seçmedik
    Olan Sedat Peker, Ali Yeşildağ ile Muhammed yakut a oldu. Mafya bile taşın altına elini soktu ama devran degismedi.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben de vermeyecektim ama verdim adamcağız adalet yürüyüşü yaptı elinden geleni yaptı ama siyaset kurtlar sofrası. Gandi Kemal rolünü bırakmayacaktı, son dönem fazla batıcı oldu Rusya'ya çatması iyi olmadı. Seyit Kemal rolü çok geç geldi onu da tam uygulayamadı.

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    SİNAN %1 civarı
    MUHARREM %1 civarı
    Bay ERDOĞAN.. %38
    Bay KEMAL.. %60.. derim.. 1Turda işi bitiririm..
     Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Para babalarının anketlerinde Kılıçdaroğlu %60 alacak olsa borsa bunu tavan ile kutlardı. Geçtim %60'ı %55 bile alsa tavanlardı. Bence ilk turda bitmez, İnce ve Oğan'ın % 6 civarı tahmin ettiğim seçmeni cumhurbaşkanını belirler. Kılıçdaroğlu'nun %49'a 51 galibiyeti gürültüsüz bitmez, Erdoğan'a %50+1 yeterken Kılıçdaroğlu minimum 53'e 47 kazanmalı. CHP'nin sandıklara, mühürlere, pusulalara sahip çıkamadığı geçmiş seçimleri düşününce sahada kazandığını masada kaybetmesi muhtemeldir.
    İlk turda bitmezi tutturdum.
    İnce çekilince oyları Oğan'a gitmiş.

Keremalkim'in üstteki mesajına itibar atarken şu notu eklemiştim...
    09-05-2023 19:58

Çok umutlusun hocam, sünni bir aday olsa %60 alırdı. KK için emin olamıyorum. Bin yıldır alevi idareci bilmeyen millet kolay oy vermez. Syg

Üstteki düşüncelerle işc ve kchol'de tüm paramla şort girmiştim. Kısmette ne varsa o oluyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 690/1005 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •