Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Þimdi þu sonuçlara göre kilicdar a da oy verenler isyan etmeyecekler. On kere kaybetmiþ onbirinciyi bekliyorlar. Halkta karþýlýðý yok . Bu kadar iman dolu memleketimin insaný ýsýnmýyor kardeþim sana. falan filan devran devam Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP listelerinden giren ývýr ziviardan 38 milletvekili girmiþ. Zaten chp tek baþýna girse baþýnda kilicdar olmasa zaten yüzde 25 minimum alýrdý. Kim kaybetti bu seçimde? Kemal dede. Yalan yok verdim ama hacý hoca sevmiyorum ne yapayým...
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Dört tane aday var. Tayyip kemal Sinan ve Muharrem... Hahhaahaha... Çeþit bol da biz mi seçmedik
Olan Sedat Peker, Ali Yeþildað ile Muhammed yakut a oldu. Mafya bile taþýn altýna elini soktu ama devran degismedi.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýlk turda bitmezi tutturdum.
Ýnce çekilince oylarý Oðan'a gitmiþ.
Keremalkim'in üstteki mesajýna itibar atarken þu notu eklemiþtim...
09-05-2023 19:58
Çok umutlusun hocam, sünni bir aday olsa %60 alýrdý. KK için emin olamýyorum. Bin yýldýr alevi idareci bilmeyen millet kolay oy vermez. Syg
Üstteki düþüncelerle iþc ve kchol'de tüm paramla þort girmiþtim. Kýsmette ne varsa o oluyor. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri