Kusura bakma amq bide böyle aptalca sqvunma var
Printable View
Mazlumun yanında olacaksak mesala
Yüksek enflasyon karşısında ezilen emekliyide düşünmek gerekiyor
Yada alım gücü düşen insanımızı da düşünmek gerekiyor
Yada çalışıp geçinemeyen insanımızda düşünmek gerekiyor
Yani ülkemizde öncelikli çok sıkıntılar mevcut biz ise farklı şeylere odaklanıyoruz
Sürekli gündem değiştiren hareketler içerisindeyiz
Bir kere dini geçtim iyi bir insan olmak için bile. Bu tarz şeylere dikkat etmek gerekiyor
Bozkurt geçen gün eskişehirde başıboş dolaaşn adına insan denen yaratık durp dururken 50 ila 8ü yaş arasında kendi halinde insanlardan 5 tanesine bıçak sokuverdi ben herhangi bir akp şi vekilden itlaf edelim kelimesi duymadım
Ensarcılara air bir bir yurtta 50 ye yakın erkek çocuğuna tqciz ve tecavüz edildi. Ben bir akp li vekilin ağzından itlaf kelimesini duymadım
Gücünüz bu kendilerini savunamayan hayvanlara mı yetiyor
Yıllardır hiç bir şey yapma , hiç suçu gunahi olmayan köpekler çoğalsın sonra onları öldürelim tehlike saçıyorlar de ve bunu savun.. Böyle ülkeyi bende yönetirim , böyle idareciliği bende yaparım ! Müslümanım diye gezin ama Allah’ın yarattığı ve gram suçu günahı olmayan hayvanları öldürelim de ..
4 milyon kopek varmış ama barınakların kapasitesi 100bin .. Yıllardır aklın nerede barınak yapmak bu denli zor mu ? Yasa çıkarıyorsun çıkaranlardan biri de ya 100 bin kapasite var 4 milyonu nasıl sığdıracağızi açıklamaz mı? Hala yeni barınaklar yapılacak diyorlar yahu yasa yürürlükte sen 2028’e kadar barınak yap diyorsun .. Bu kadar mi akıl tutulması yaşıyorsunuz ?? En ufak bir suçu gunahi olmayan zor şartlarda yaşayan yemek bulursa yiyen yoksa günlerce aç kalan onlar ama 10 saat aç kalamayan insanlar çıkıp saçma sapan seyler yazıp ahkam kesiyorlar .. Bu yasa sebebiyle kafası kesilmiş eli ayağı bağlanmış zehirlenmiş kedi köpekler var günlerdir sosyal medyada yayınlanıyor , hiç mi içiniz sızlamıyor bu nasıl bir vicdansizliktir .. Bir hayvanın kafasını kesen üzerine 20 tane kurşun sıkan insandan korkmayıp köpeklerden ki korkuyorsunuz ? Bunu hayvana yapan insana neler yapar .. Hayvanlarin öldürülmesini kim destekliyorsa ölümlerden sorumludur .. ÖLDÜRMEK ÇÖZÜM OLMAMALI Yazık ..
Ağır kurtulması mümkün olmayacak derecede hasta olmayan , kuduz olmayan hiç bir hayvan öldürülemez ,aksi durum insanı öldürmekle eş değerdir ..
bu iki gündür samuraylık yapmak pek yemedi açıkcası, elimi sürmedim sadece izliyorum. Marj yüksek ve bölgelerim belli olmasına ramen plan yapıp harekete geçirmek içimden gelmedi, piyasa içime sinmiyor. :oleyo:
Eskiden de köpekler saldırıldı köpek bu havlar da saldırır da beni 2 kez isirdilar gidip tüfekle öldürmedim
Şimdi herkeste kamera var o yüzden gündem oluyor köpek havlasa saldırdı diye kameraya cekiyorlar
Koca devlet barınak yapıp kisirlastirmayorsa kapatsın dükkanı
10 milyon köpek öldürülür mu
Dincilere kızlara saldırmayın canlı öldürmeyin diyoruz bu yaşta
Bu ülkenin başına büyük felaket gelecek bu yüzden
Köpekleri ÇİNE İTHAL etsek olmaz mı?
Ciddiyim.
Bizim açımızdan kuzu ne ise onlar açısından köpek odur..
4 köpeğe ,2 kuzu alsak olur.
Siyasetçiler halkın taleplerini görmeli
En basitinden yıllar önce savaş var mazlum sahipsiz bırakılmaz dediler
Millet anlayışla karşıladı ses çıkarmadı göçmene
Ama artık ülkede büyük bir kısım bu göçmen konusunda olumsuz tepkiler veriyor
Bunu görmezden gelmek bir siyasetçi açısından sonu kötü olacak seçim sonuçları verir bence
Vatandaş savaş bitti hadi memleketine diyor
Sen vatandaşlık veriyorsun gidemez diyorsun vb vb
Bugün nüfusa eklenen 10 milyon yabancı uyruklu
Senin enflasyonu uçurur
Senin kıt olan iş yaratmanı doldurur
30/40 yıl sonra parti kurarlar birde azınlık olurlar
Bugün Türk vatandaşı vize de sorun yaşıyorsa diğer ülkelerin aklı çıkıyor olmasından dır çünkü Türk pasaportları ile yurt dışına çok gitme hareketi olmuş vb vb
işin içine dini karıştırmayın.. karıştırırsanız zaten haksız duruma düşersiniz.
köpek nedeni ile ölen insan istatiksel kaçtır. bu bir !!
ikincisi.. madem çocuğu kuduz olmuş anne ye bakıyoruz o halde tüm kopekleri öldürelim çıkarımı yanlıştır .. ozaman taritak yurtlarında tecavüze uğraşmış çocukların annelerine sorun derim bende :)
dinleri yurtları cemaatleri tarikatleri kapattınız mı ? ... fısssssssssssss.
dinsel açıdan bakarsan tüm canlı insanlar için nimettir !! emir bu.. kaplan bile. !
ancak işin içine .. çözümü varken..!!! keyfi anlamda kanun katliama girer.. keyfi diyorum beynin basıyodur umarım.
...............
evrimi kabul etmiş biri olarak bakacak olursam.. bu canlıların kökeni kurtlara dayanıyor ...köpeklerin yani. kediler zaten bizi insan değil kendilerinden biri olarak görüyorlar bu bilimsel olarak ispatlandı.
ancak köpekler zamanla evcilleşti.. burası önemli.
evrim anlamında biz bu canlılarla zaten birlikte yaşadık toplu yaşama geçmeden önce doğada.. doğa kanunu ne ? av -avcı.
yani hem biz onları yedik hemde onlar bizi yedi.. tabi güvenli toplu yaşama doğru ve kendi alanımızı belirlediğimiz için artık devir değişti. lakin ülkemizde toprak alanı çok bu hayvanlar tehlikeli ise bile onlara yaşam alanı oluşturmak gibi gayet basit çözümü var.
halböyleyken siz altını tekrar çiziyorum katletmek ve keyfi olarak öldürüyorsanız . caniliktir !!
ister dinsel ister insanoğlu olarak bak olaya bunun adı budur !!
...
istatiksel olarak insanların canına kast eden ve ölüm sebebi olan canlılara bakıldığında
1- insanlar ( yani insanoğlu için en tehlikeli yaratık yine insanlar ) :-))
2- sivri sineklerdir.
3- arı.. vs
:drunk::drunk:
ikitene zibidi çocuğunu mülakatta geçirmek için yalamadığı şey kalmadı mk.
b.oksunuz olm.. o kada bile kıymetiniz yok.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2f525e756c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...96578b3d8f.jpg
Bunu savunanın insanlığından şüphe ederim .. Bunu hayvanlara yapanlar senle benle aynı yerde yaşıyor bu yüzden korkacaksan bunu yapanlardan kork ..
Dini açıdan bakarsan değil hayvanlara zulum ,agaçları bile kesmek günahtır...
Burada kimse 3 tane caninin yaptığını asla benimsemez.
BATI nasıl ki kendi vatandaşının sağlığını korumak için köpekleri sokaklardan toplamış..Biz de ABD yi yeniden keşfetmeden bu işi yapmalıyız..
Kesinlikle kısırlaştırma veya toplanma olmalı...
PEKİ SİZİN KARDEŞİNİZE -KIZINIZIN BAŞINA BU GELSE...
https://i.hizliresim.com/cz1den8.PNG
film seçiyorum şurda... :he:
keremin dediği gibi.. dışarıda başıboş dolaşan çok insan var.
köpekten bile tehlikeli.
ben demiyom..matematik diyo..
:drunk:
hardcore muhalif ekşisözlük bile yıldı bunlardan..
hav bella diye şarkı yapan bir kitleden ne bekliyorsun..
dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde 4 milyon başıboş köpek var..
bırak gelişmişi gelişmemiş olanlar da bile yok..
tamam öldürülmesin çözüm ne.. yok..beraber yaşayalım..
köpek bu saldırır da parçalar da.. mama bulundurun yanınızda..
1 milyona yakın suriyelinin nerde olduu ne iş yabdığı belli değil.
ele başıboş donalıyor.
Evimize misafir olan sn Küçükçiftçi şahitdir.
Belki beğenirsin diye 20-25 tane film seçmiştim.
"Ne diye kendi kendine yazıyon. "diyor.(delirme alameti farikası olabilir)
"okuyucu kitle ortalamam çok yüksek olsun diye" dedim.(şaka tabiki öyle bişi demedim.)
https://www.hdfilmcehennemi.sh/1-kol...melegi-izle-5/
izlemediysen şidettlen tavsiye ederim.Bak şiddetlen diyom .Aksiyon sevdiğin için sana uyar:)
saygılar
not: Bile isteye şiddetle değilde şiddetlen yazdım .:)
Çözüm odaklı bakarsak mantıklı gibi duruyor,başıboş sokak köpeklerini beslemekte ekonomik olarak bi külfet, emeklimizi besleyemiyoruz
Toplayıp bedava verelim çinlilere, biz katletmemiş oluruz günahta işlememiş oluruz, onlarda aç karını doyurur :)
Hayvanlara eziyet işkence yapan ve makül bir sebebi olmadan öldüren insana insan denmez, hayvanı öldüren insanıda öldürür.
Makül sebep nedir.
Yemek için (inek, koyun vb. gibi) ve saldırıya maruz durumlarda (ormanda piknik yaparken ayı saldırıyor sen onu öldürmezsen o seni öldürecek vb. gibi)
Yavru kedimi sokakta araba ezmiş yavrucak orada halsiz kalmış, kızım 2 gün ağladı, insan defneder gibi toprağa gömdük
Vicdan sahibi olan zaten canlılara zarar vermez, cani çok malesef
Yıllarca Almanya bizi kıskanıyor naraları attılar
3 yıldır Almanya da aynı ürünleri yıllık bazda alan şahıslar
10 Cent 20 Cent yukarı aşşağı fiyatlarla temel ihtiyaçlarını karşılıyor
Türkiye de ise durum böyle mi uçuyor mübarek
Artık insanınız için dışarıya çıkıp bir kahve veya su iç ek bile lüks hale geldi
Bundan 3/4 sene önce Ayvalık’ta 3/4 kişi bir yere gidip takılırken
Bu sene Ayvalık’ta 3/4 kişi bir yere gitmek bile emekli maaaşı gitti oluyor
Bu hayat felan değil
millet katliam yasasını tartışırken... eruo 37 yi geçti. :he:
ah insanoğlu...
ne garip varlık... inanmayıda birtürlü beceremiyor :kahkah:
İki sene önce reisi cumhur baktı biraz köpek ısırdı haberleri olunca çıktı ve beyaz turkler ne derse desin bu işi sonlandiracağiz dedi...[emoji16][emoji16][emoji16] Tutmadı millet te iplemedi ne beyaz Türk u falan.. nadasa birakildi. sonra iki sene sonra birden ekşi sözlük trolleri ardı ardına köpekler ölsün diye girdiler yapmaya başladılar. Tabii ki milletin fakirliği, göçmen, seçim hezimeti falan konusulmasin, şu bu konusu açılmasın diye... Ama akşamları dogalgaza zam, asgari ucretliye nah falan birşeyler oluyordu. Tekrar reisi cumhur briyantinli muhalefet lideri ile beraber sazı aldı itlerin peşine düştü. Lakin her zamanki gibi ben yapmadım miki yaptı şeklinde belediyelere yıktı problemi.. aslında problem de diyemeyeceğim çünkü aynı göçmenler gibi veri yok.. herkes kafadan rakam sallıyor. 10/20/3/4 bilinmiyor... Kısırlaştırma, itlaf, uyutma veya kaç senede biter gibi yine analiz yok... Demem o ki bu iktidar , muhalefet ve sacmasapan halkımızla geyik yapar dururuz arkadan hep bize geçirirler..
Yalnız bu olay gösterdi ki bizim milletin içinde hatırı sayılır oranda piskopat varmış. Köpeklerin kafasını kesen, eziyet eden canlı canlı toprağa gömen ya da Çin devletine kuzu ile takas yapmayı düşünen.. tabii ki de kedilerde Manisa örneği gibi yavaştan radara girdi. Bize hapishaneler lazım böyle bir kitle için yoksa işimiz zor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye de talep enflasyonu olduğunu kesinlikle inanmıyorum
Türkiye de maliyet üretim enflasyonu çok yüksek
Sen devlet olarak bir dünya vergi çıkart
Sen devlet olarak bir dünya zam yap
Sonrada yok stokcular yok şöyle yok böyle el salla olacak iş değil ….
Vergi mükellefinden çok memur varmış ülkede
Yüzde 50 faizle , bir dünya vergi ile nasıl ticaret yapsın millet oda ayrı mesele
siyonistler hortumu bağlamış üstad.
önceden dolara yuroya senede bir bakardık.
şimdi saniye başı emcüklüyorlar paralarımızı..
sayaca bağlamışlar.. saat gibi tıkır tıkır işliyor.
inşalallaaaah maşallaahah barekallaahh..
millet lgbt konuşadursun falan :he:
pis7li sayesinde filmide bulduk.. ben gider.
:drunk:
Depreme kadar bizde kedi köpek yokdu.
Şu an 4 köpeğimiz ve 1 kedimiz oldu.(sayılır)
(3 köpek yemek yemeye geliyor ama sürekli kapıda durmuyor.)
Meselenin köpek olduğundan çok değilim
Ben de 2 tane var evlat gibiler
Çocukluğumda hatırlıyorum Belediye elemanları tüfekle köpek itlafı yaparlardı ,tüyler diken diken izlerdik
Bence sahiplendirilsin 90 milyonluk ülkeyiz madem 4 milyon köpek var
4 milyon köpeğide nasıl saydılarsa insan sayımız o kadarda net değilken
Tamam yanlış bir politika izlenmiş belki 50 yıldır ,hala da devam ediyor
Velevki barınaklar yeterli hale geldi ne olacak ? Barınakları çözüm derseniz ben ancak gülerim ,barınakları bir görseniz … sorsan hayvanlara dili olsa hiç çekinmeden ötanazi isterler
İş zıvanadan çıktı maksadını çok çok aştı artık
Cocuklugumuzdaki tüfekle vurmayı ben de hatırlıyorum. Çocuk aklımızla çok üzülür köpekleri kacirirdik ama o zamanlar kuduzda yaygındı. İstanbul da bile vardı bizim mahallede çıkmıştı. Şimdi dusununce insaflı görüyorum popülasyonu azaltma adına biraz ustrupluydu ve bu zamanki olanaklar yoktu. Ayrıca ucbes vurur giderlerdi. Şimdi her mahallede neden bu kadar oldu sebeplerini araştırıp çözüm üretseler gam yemem. Hemen öldürelim... Önce veri sonra çözüm... Goygoy sonra gelir. Bir de köpekler mezhepsel mi komple dinsel mi bilmiyorum pek makbul görmez. Mesela kedi gibi değil. Sanırım o yüzden kolayca ölsün deniliyor. Aslında bunu hunharca bagiranlara eğer yapılacaksa sen öldür diyeceksin. Hani ölmesini istemiyorsan eve al bak diyenler oluyor ya aynısını.. itlaflari bu çok bagiranlar yapsın bakalım ne diyecekler.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Astor Enerji hisselerinde yatırımcı isyanı
Ya Rasyoneliteneden uzak saf bir romantizim
Ya ideoloji
Ya da tam bir yav.şaklık var
konuyla ilgili
Zamanında 16 tane kuduz aşısı oldum hemde göbekten 9 yaşında idim bu benim ne köpek sevgimi nede köpeğe yanaşmamı engellemedi. Bu yasa içinde sadece para sevgisi olan hırsız çetelerinin gündem değiştirme gündemi unutturma dikkkati başka yöne çekme yasasıdır.
https://i.hizliresim.com/f63qrlg.jpg
Bu köpek devasa bi bebek spkak köpeği sahildekiler boynuna bi tasma takmışlar besliyorlar gelir yanına yatar başını ve sırtını kaşıtır bıraktın mı kafasıyla sana vurur yüzüne bakar devam etmeni ister. Bıktırana kadar kendini kaşıtır sevdirir. Sahilde küçücük bebeklerin yanına yatar onların tepesine çıkmasını kendisini darlatana kadar sevmelerini sesini çıkarmadan bekler. Şimdi bunu alıp barınağa götürüp zehirlemek boynunu kesmek insanı öldürmekten cinayetten ne farkı var Allahtan Ayvalık brlrdiyesinin o taraklarda hiç bezi olmadı.
Hocam altyazılı izlemekle ilgili bir sorununuz yoksa, stremio öneririm.
Android, Windows, MacOS tabanlı her türlü cihazda çalışır.
Netflix, Amazon Prime, Disney+, Hulu, Paramount, HBO... Tüm platformlarda yayınlanan dizi ve filmleri izleyebilirsiniz.
Özellikle yakın tarihli olanları. Eski olanları bulmak(özellikle kült vb. değilse) bazen zor olabilir.
Şu adresten indirilebilir:
https://www.stremio.com/
Teknoloji ile aranız pek iyi değil bildiğim kadarı ile. Çözemezseniz mesaj atın, uzaktan bağlantı ile kuralım.