Sayfa 686/981 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Sokaktaki köpeği kuzu etli mamayla besliyor da dayı

Kuzuyu niye hiç kimse düşünmüyor ya

Ulen yürek şiş yapıyon

Yalan mı
    Kusura bakma amq bide böyle aptalca sqvunma var
    bir halt olacağı yok.

2. Mazlumun yanında olacaksak mesala

Yüksek enflasyon karşısında ezilen emekliyide düşünmek gerekiyor

Yada alım gücü düşen insanımızı da düşünmek gerekiyor

Yada çalışıp geçinemeyen insanımızda düşünmek gerekiyor

Yani ülkemizde öncelikli çok sıkıntılar mevcut biz ise farklı şeylere odaklanıyoruz

Sürekli gündem değiştiren hareketler içerisindeyiz

Bir kere dini geçtim iyi bir insan olmak için bile. Bu tarz şeylere dikkat etmek gerekiyor

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Sokaktaki köpeği kuzu etli mamayla besliyor da dayı

Kuzuyu niye hiç kimse düşünmüyor ya

Ulen yürek şiş yapıyon

Yalan mı
    Bu işin sonu vejetaryenliğe gider dayu
    Balık yeme
    Kuzu yeme
    İnek kesme
    Yengeç yeme
    Tavuk yeme
    Bol bol ot ye
    Yazık o masum hayvanların canı yok mu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başıboş köpekler yolda bir çocuğa saldırmış, bu sizin çocuğunuzda olabilir.
    Bende hayvanseverim, iki kedim var, daha önceleri kuş ve balıkta besledim, üçbeş sene öncede Başıboş sokak köpeklerinin yavrularından birini sahiplenmiştim ama eğitimsiz olduğu için köpekler her zaman riskli hayvanlar, bir gün dolaştırırken mahallede komşunun karısına birden saldırdı, zor tutabildim daha sonra benim çocuğa da saldırınca evde köpek beslemeyi bıraktım.

Çok hızlı çoğalıyorlar kısırlaştırmak gerek
    Bozkurt geçen gün eskişehirde başıboş dolaaşn adına insan denen yaratık durp dururken 50 ila 8ü yaş arasında kendi halinde insanlardan 5 tanesine bıçak sokuverdi ben herhangi bir akp şi vekilden itlaf edelim kelimesi duymadım
    Ensarcılara air bir bir yurtta 50 ye yakın erkek çocuğuna tqciz ve tecavüz edildi. Ben bir akp li vekilin ağzından itlaf kelimesini duymadım
    Gücünüz bu kendilerini savunamayan hayvanlara mı yetiyor
    bir halt olacağı yok.

Yıllardır hiç bir şey yapma , hiç suçu gunahi olmayan köpekler çoğalsın sonra onları öldürelim tehlike saçıyorlar de ve bunu savun.. Böyle ülkeyi bende yönetirim , böyle idareciliği bende yaparım ! Müslümanım diye gezin ama Allah’ın yarattığı ve gram suçu günahı olmayan hayvanları öldürelim de ..

4 milyon kopek varmış ama barınakların kapasitesi 100bin .. Yıllardır aklın nerede barınak yapmak bu denli zor mu ? Yasa çıkarıyorsun çıkaranlardan biri de ya 100 bin kapasite var 4 milyonu nasıl sığdıracağızi açıklamaz mı? Hala yeni barınaklar yapılacak diyorlar yahu yasa yürürlükte sen 2028’e kadar barınak yap diyorsun .. Bu kadar mi akıl tutulması yaşıyorsunuz ?? En ufak bir suçu gunahi olmayan zor şartlarda yaşayan yemek bulursa yiyen yoksa günlerce aç kalan onlar ama 10 saat aç kalamayan insanlar çıkıp saçma sapan seyler yazıp ahkam kesiyorlar .. Bu yasa sebebiyle kafası kesilmiş eli ayağı bağlanmış zehirlenmiş kedi köpekler var günlerdir sosyal medyada yayınlanıyor , hiç mi içiniz sızlamıyor bu nasıl bir vicdansizliktir .. Bir hayvanın kafasını kesen üzerine 20 tane kurşun sıkan insandan korkmayıp köpeklerden ki korkuyorsunuz ? Bunu hayvana yapan insana neler yapar .. Hayvanlarin öldürülmesini kim destekliyorsa ölümlerden sorumludur .. ÖLDÜRMEK ÇÖZÜM OLMAMALI Yazık ..

Ağır kurtulması mümkün olmayacak derecede hasta olmayan , kuduz olmayan hiç bir hayvan öldürülemez ,aksi durum insanı öldürmekle eş değerdir ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu işin sonu vejetaryenliğe gider dayu
    Balık yeme
    Kuzu yeme
    İnek kesme
    Yengeç yeme
    Tavuk yeme
    Bol bol ot ye
    Yazık o masum hayvanların canı yok mu
    Otlar-bitkiler de canlıdır.Hücrelerden oluşmuştur...

En güzeli İNSANLIĞI FOTOSENTEZE ALIŞTIRMAKTIR..

Ağaçlar gibi kendi besinimizi kendimiz üretmeliyiz...EMLAKA soralım..Evrim açısından bakınca bu olası mıdır?

7. bu iki gündür samuraylık yapmak pek yemedi açıkcası, elimi sürmedim sadece izliyorum. Marj yüksek ve bölgelerim belli olmasına ramen plan yapıp harekete geçirmek içimden gelmedi, piyasa içime sinmiyor.

8. Eskiden de köpekler saldırıldı köpek bu havlar da saldırır da beni 2 kez isirdilar gidip tüfekle öldürmedim
    Şimdi herkeste kamera var o yüzden gündem oluyor köpek havlasa saldırdı diye kameraya cekiyorlar
    Koca devlet barınak yapıp kisirlastirmayorsa kapatsın dükkanı
    10 milyon köpek öldürülür mu
    Dincilere kızlara saldırmayın canlı öldürmeyin diyoruz bu yaşta
    Bu ülkenin başına büyük felaket gelecek bu yüzden

Sayfa 686/981 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz