Mazlumun yanında olacaksak mesala
Yüksek enflasyon karşısında ezilen emekliyide düşünmek gerekiyor
Yada alım gücü düşen insanımızı da düşünmek gerekiyor
Yada çalışıp geçinemeyen insanımızda düşünmek gerekiyor
Yani ülkemizde öncelikli çok sıkıntılar mevcut biz ise farklı şeylere odaklanıyoruz
Sürekli gündem değiştiren hareketler içerisindeyiz
Bir kere dini geçtim iyi bir insan olmak için bile. Bu tarz şeylere dikkat etmek gerekiyor
Bozkurt geçen gün eskişehirde başıboş dolaaşn adına insan denen yaratık durp dururken 50 ila 8ü yaş arasında kendi halinde insanlardan 5 tanesine bıçak sokuverdi ben herhangi bir akp şi vekilden itlaf edelim kelimesi duymadım
Ensarcılara air bir bir yurtta 50 ye yakın erkek çocuğuna tqciz ve tecavüz edildi. Ben bir akp li vekilin ağzından itlaf kelimesini duymadım
Gücünüz bu kendilerini savunamayan hayvanlara mı yetiyor
bir halt olacağı yok.
Yıllardır hiç bir şey yapma , hiç suçu gunahi olmayan köpekler çoğalsın sonra onları öldürelim tehlike saçıyorlar de ve bunu savun.. Böyle ülkeyi bende yönetirim , böyle idareciliği bende yaparım ! Müslümanım diye gezin ama Allah’ın yarattığı ve gram suçu günahı olmayan hayvanları öldürelim de ..
4 milyon kopek varmış ama barınakların kapasitesi 100bin .. Yıllardır aklın nerede barınak yapmak bu denli zor mu ? Yasa çıkarıyorsun çıkaranlardan biri de ya 100 bin kapasite var 4 milyonu nasıl sığdıracağızi açıklamaz mı? Hala yeni barınaklar yapılacak diyorlar yahu yasa yürürlükte sen 2028’e kadar barınak yap diyorsun .. Bu kadar mi akıl tutulması yaşıyorsunuz ?? En ufak bir suçu gunahi olmayan zor şartlarda yaşayan yemek bulursa yiyen yoksa günlerce aç kalan onlar ama 10 saat aç kalamayan insanlar çıkıp saçma sapan seyler yazıp ahkam kesiyorlar .. Bu yasa sebebiyle kafası kesilmiş eli ayağı bağlanmış zehirlenmiş kedi köpekler var günlerdir sosyal medyada yayınlanıyor , hiç mi içiniz sızlamıyor bu nasıl bir vicdansizliktir .. Bir hayvanın kafasını kesen üzerine 20 tane kurşun sıkan insandan korkmayıp köpeklerden ki korkuyorsunuz ? Bunu hayvana yapan insana neler yapar .. Hayvanlarin öldürülmesini kim destekliyorsa ölümlerden sorumludur .. ÖLDÜRMEK ÇÖZÜM OLMAMALI Yazık ..
Ağır kurtulması mümkün olmayacak derecede hasta olmayan , kuduz olmayan hiç bir hayvan öldürülemez ,aksi durum insanı öldürmekle eş değerdir ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu iki gündür samuraylık yapmak pek yemedi açıkcası, elimi sürmedim sadece izliyorum. Marj yüksek ve bölgelerim belli olmasına ramen plan yapıp harekete geçirmek içimden gelmedi, piyasa içime sinmiyor.![]()
Eskiden de köpekler saldırıldı köpek bu havlar da saldırır da beni 2 kez isirdilar gidip tüfekle öldürmedim
Şimdi herkeste kamera var o yüzden gündem oluyor köpek havlasa saldırdı diye kameraya cekiyorlar
Koca devlet barınak yapıp kisirlastirmayorsa kapatsın dükkanı
10 milyon köpek öldürülür mu
Dincilere kızlara saldırmayın canlı öldürmeyin diyoruz bu yaşta
Bu ülkenin başına büyük felaket gelecek bu yüzden
Yer İmleri