Annemin kanser için lazım olan iğneleri ilaçları vs son 1 ay hep ücretli aldım, durumu olmayanlar ne yapıyor merak ediyorum. En kötü ilaç 300-500 tl.halen şu gidişatı savunan insanlarla artık muhatap bile olmuyorum.
Printable View
Annemin kanser için lazım olan iğneleri ilaçları vs son 1 ay hep ücretli aldım, durumu olmayanlar ne yapıyor merak ediyorum. En kötü ilaç 300-500 tl.halen şu gidişatı savunan insanlarla artık muhatap bile olmuyorum.
Iyi hafta sonlari. Forumda ev kiralarinin ve satin alma fiyatlarinin yuksekliginden bahsediliyor. Bu sartlarda kiralarin yuksekligini aanliyabiliyorum da ya evler icin nedemeli? Bu sartlar altinda evlere talep ve satialmalar varsa... Demekki bizim milletde mok gibi para var. Bosporos demisken crush daha yolda henuz gelmemis.
Şöyle bir iş yapmak lazım Şili'de:
https://www.youtube.com/watch?v=UScu-zHXkyE
Ukrayna ordusu:Rus ayrilikcilarin bir askerlerini öldürdüğünü açıkladı.
hani la coniler uydudan yolda yürüyen adamın kolundaki saatin markasını görüyorlardı ukraynada rusların yaptıkları ateşleri askerleri uydudan görmüyorlar mı nerede görüntüler yok patlama sesi duyuldu yok kaynaklardan bilgi alındı hep bidonun işleri ekonomilerin içine ettiler şimdi sıvama peşindeler :oleyo::oleyo::drunk::drunk: