Sayfa 138/993 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Annemin kanser için lazım olan iğneleri ilaçları vs son 1 ay hep ücretli aldım, durumu olmayanlar ne yapıyor merak ediyorum. En kötü ilaç 300-500 tl.halen şu gidişatı savunan insanlarla artık muhatap bile olmuyorum.

2. Iyi hafta sonlari. Forumda ev kiralarinin ve satin alma fiyatlarinin yuksekliginden bahsediliyor. Bu sartlarda kiralarin yuksekligini aanliyabiliyorum da ya evler icin nedemeli? Bu sartlar altinda evlere talep ve satialmalar varsa... Demekki bizim milletde mok gibi para var. Bosporos demisken crush daha yolda henuz gelmemis.

Şöyle bir iş yapmak lazım Şili'de:

4. Ukrayna ordusu:Rus ayrilikcilarin bir askerlerini öldürdüğünü açıkladı.

5.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Iyi hafta sonlari. Forumda ev kiralarinin ve satin alma fiyatlarinin yuksekliginden bahsediliyor. Bu sartlarda kiralarin yuksekligini aanliyabiliyorum da ya evler icin nedemeli? Bu sartlar altinda evlere talep ve satialmalar varsa... Demekki bizim milletde mok gibi para var. Bosporos demisken crush daha yolda henuz gelmemis.
    Ben fiyatların özellikle emlakçılar tarafından yükseltildiğini düşünüyorum. Zincir marketler ve emlakçılar Türkiye'de en iyi organize olan iki meslek gurubu bence. Kendi aralarında haberleşme gurupları var. Fiyatları aynı anda arttırıyorlar.

6. hani la coniler uydudan yolda yürüyen adamın kolundaki saatin markasını görüyorlardı ukraynada rusların yaptıkları ateşleri askerleri uydudan görmüyorlar mı nerede görüntüler yok patlama sesi duyuldu yok kaynaklardan bilgi alındı hep bidonun işleri ekonomilerin içine ettiler şimdi sıvama peşindeler
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Annemin kanser için lazım olan iğneleri ilaçları vs son 1 ay hep ücretli aldım, durumu olmayanlar ne yapıyor merak ediyorum. En kötü ilaç 300-500 tl.halen şu gidişatı savunan insanlarla artık muhatap bile olmuyorum.
    Geçmiş olsun zor. Bazen param yok ama sağlığım iyi diye avunuyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    hep bidonun işleri ekonomilerin içine ettiler şimdi sıvama peşindeler
    göz görmek istediğini görür
    80 yıllık rahat battı demek. 1 nesil dayanamadılar.

Sayfa 138/993 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •