Yoldan geliyorum trafik patatese baðlamýþ heryer kilit .
Ýnip yürüsen daha hýzlý gidersiniz nerede çýkmýyorlar bu insanlar trafiðe haftasonu iki gündür periþan olduk
Yoldan geliyorum trafik patatese baðlamýþ heryer kilit .
Ýnip yürüsen daha hýzlý gidersiniz nerede çýkmýyorlar bu insanlar trafiðe haftasonu iki gündür periþan olduk
Chery domates 34 TL olarak gördüm.
Salatalýk 30 TL idi.
Bu fiyatlar 1 hafta sonrasýna göre çok uygun fiyatlar aslýnda.
1 Þiþe Tubourg 50 cc bira hemen her yerde 20 TL
Bir yerde 19 TL idi. Orayý not ettim.
Kalfalýk ve ustalýk sahip olmayan kuyumcu iþletmesine sahip olamýyor artýk o sebeple eskiler muaf deðildir diye düþünüyorum ama kaçýnda vardýr ustalýk belgesi ve usta öðretici belgesi bilinmez .
Ýstanbul Ümraniye de benzin zamlarýndan sonra trafik kýsmen rahatladý...Çoðu insan toplu taþýmayý tercih ediyor gibi...Geçen Kabataþta iþim vardý 1.köprüye girdim trafik o saate göre yoðundu...Ama beþiktaþ kabataþ hattý oldukça sakindi...
Bana göre Ýstanbul trafiði kýsmen rahatladý , Pandemi döneminde herkes araba almaya baþlayýnca ara sokaklarda bile trafik oluyordu......
MEB 20 yaþ üstüne ve sgk çalýþana Akbil almasýna engel deðil diye maddeyi deðiþtirdi .
Sadece bir büroda 45-50 yaþ üstü 5000 kiþi sýrada dedi ilkokulu okulu o yaþta bir arkadaþ .
55 TL ye bir sene öðrenci olma üstelik 6 senede bitirme hakký var .
Ýnsanlar yoldan iyi tasarruf edecek .
Yol masrafýný aylýk Akbil harcýrahý alanlar bu yolu deneyebilirler . 78 TL verecek 430 TL yerine aradaki fark yýlda bir deliði kapatýr .
Yer Ýmleri