En son sigorta yaptırıp yurtdışına gittiniz galiba Sn.Aytunç.Yeni sigorta yaptırmak için de dönüş yaptınız galiba.Bu duruma şaşırmanıza şaşırdım ben de.
Printable View
Ben yeni yaptirdim trafik sigortamı 5 gün oldu. geçen sene 1250 TL idi bu sene 2850 TL .( Zürih sigorta- sigortam net üzerinden yaptırdım)benim anlamadığım trafik sigortasini siz geçen sene 850 TL ben ise mayis ayında 1250 TL ye yaptırmışım. Kim kimi tutarsa gibi olmuş.
Kasko ise : geçen sene 1270 TL bu sene 3450 tl
Sadece İmm: 750 bin TL yaptım.hepsi mevcut.
Ayrıca geçen sene aracım kaza sonucu çizildi, kaskodan yaptırdım 8000 TL masraf yazmışlardı.
Ben anlamadım bana kıyak mi geçmisler.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doas ta karlar 3-4 senede nasıl 30 katına geldi,araba başına karlar %5 ten %100 e çıktı, ötv de öyle olunca karlar patladı, vatandaş bir araba kendine,1 araba doas a,1 araba da devlet babaya almış oluyor böyle bir durumda herkes halinden memnun görünüyor, bu gidişle ileride otomotivde büyük sıkıntılar çıkacak, gençler araba sahibi olamayacak,ev bu fiyatlarla alabilmeleri zaten imkansız, ikeriki senelerde neler olucak göreceğiz. Ytd...
İleride araba arzı fazla olduğu için fiyatlar düşecek . Ama şuan en yakın 2025 yılına kadar bu gözükmemekte. Ülke ekonomisi sonuçta bir yere kadar.
Araba sahibi değil , iş sahibi olup borcunu ödeyebilmek önemli. Araba şuan için sadece yatırım aracı .
Araba piyasasının kötü olduğu zamanlarda bilirim . O zaman sinek avlardi otomobil satanlar.yuksek enflasyon döneminde araba biriktiriyor insanımız. Ev , Arsa almak kolay ama satmak zor. araba; nakite çabuk dönüşebilen, ihtiyacı karşılayan bir meta sonucta. piyasa gidişatindan ötürü ,araba satamamaktan iflas eden biri olarak yazdım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu para politikasi ile
Hic bir seyin fiyati doviz bazinda bile dusmez ..
Arzla alakali durum yok araba bizde haric her yerde var bizde de var
Ama
Devlet cete olmus
Bayi cwte olmus
Galerifi cete olmus
Halki soymakla mesgul
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa'nın tadı tuzu kalmadı :(