Sayfa 137/427 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Bugün canlı olarak hisse hareketlerini inceleyim dedim.Adamlar bildiğin trikocu.İki ters bir düz haroşa bildiğin örüyorlar😀At şu yumağı yukarı artık

2. Haberde diyor ki : 2014 yılı başına kadar araç iç piyasaya yok diyor. Bloomberg tv

Otomobil uçar gider diyelim

https://youtu.be/cBMOl7Rssx4

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

3. Önceki bilançolarda genellikle 4 milyar civarı olan stok son bilançoda 7 milyara çıkmış bu durum nasıl etkiler stok neleri kapsıyor acaba selamlar

4. Bu yükselişler daha başlangıç bence... hedef yıl sonu...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5. Bu arada sadece fiyat konuşuyoruz...Sizce bu sene yine önümüzdeki seneye mahsup temettü avansı verilir mi yine? Yoksa piyasa koşulları nedeniyle seneye mi ötelenir?

6.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Bu arada sadece fiyat konuşuyoruz...Sizce bu sene yine önümüzdeki seneye mahsup temettü avansı verilir mi yine? Yoksa piyasa koşulları nedeniyle seneye mi ötelenir?
    Madem cevap yok size temettü memettü.Hisse de düşüyor zaten.

7. Üç gün tatil... endekste negatif yönde agresif hareketler izliyoruz... no panik...

8. Geçen sene mayıs ayında 850 liraya yaptırdığım zorunlu trafik sigortasını bu sene 3700 liraya yaptırdım...
    % 450 fiyat artışı olmuş... şoktayım...

Sayfa 137/427 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •