Soda obaydacdegildiki mavi cizgi vardi alti ucurumda.. grafikler guncel aksam zaman bulursam atarim
Printable View
Üstad sen de garip bir stres heyecenlı olma durumu var sanki..daha önce de benzer bir cevap yazdın bana baska birine yazdığım bir konuyu kendi üstüne alındın.. yine aynısı oldu ben baska birini ekleyip cevap yazdim seninle alakası yok konunun sen nasıl üstüne alındın anlamıyorum..ayrica kozalarin aralarındaki temele ben de senin kadar hakimim zaten geçmişten bugüne..
Koza ipek spekülatif hareket eden hisseler. Kozal ise esas oğlan. Mahkeme sonucunu benim kestirmem imkansız, daha önemlisi bıyıklı gelecek haberi nasıl kullanır...
2012 2013 te kozaa ve ipek trade ederdim. Kozaa maden sahalarında arama yapıyordu, hala devam ediyor mu? Yaklaşık 6 7 yıl geçmiş. Maden çıkarmaya başladılar mı?
piayada işlem gören kozal hissesi %30 değeri 346 milyon euro
https://resmim.net/f/Vi0U3v.jpg
bunu 1.5 la çarparsanız kozaa nın sahip olduğu hissenın değeri şu an için 519 milyon euro... bu fiyata göre anlık değişiyor
kozaa nın %44.95 borsada oda 166 milyon euro ,,%100 ise 369 milyon euro
bi şirket düşünün elinde bir hisse var değeri 519m euro,otelleri diğerlerini saymıyorum... ama 369m eurodan ancak bizim ülkemizde işlem görür....
neden burası borsa falan değil. tamamen kumarhane